Hus nr. 3448

Hus nr. 3448  ·  Søholmvej 16, Årgab

 • Antal personer 6 Pers
 • Huset er renoveret i/Byggeår 2012
  1987
 • Husets størrelse 79 m2
 • Grundens størrelse 2000 m2
 • Afstand til strand 250 m
 • Afstand til købmand 6.5 km
 • Husdyr IKKE tilladt
 • Ikke-ryger hus
 • Sauna
 • Gratis internet adgang

Velholdt sommerhus på stor naturgrund i Årgab kun 200 m fra strand

Velholdt sommerhus ved Vesterhavet.

Fra dette lille, men hyggelige sommerhus skal du kun gå 250 meter for at nå den smukke sandstrand ved Vesterhavet. Huset er også ideelt for lystfiskere, da huset kun ligger 900 meter fra en fiskesø.

Du finder indkøbsmuligheder af enhver art kun 5 minutters kørsel fra feriehuset – her ligger havnebyen Hvide Sande nemlig.

Sommerhuset blev bygget i 1987 på en 2.000 m2 stor grund og er fuldstændig renoveret i 2012. Dette skønne hus indeholder også en smuk, lukket terrasse. Her kan du slappe af på liggestole eller hygge dig med en omgang grillmad. For børnene er der gynger, en sandkasse og siddemuligheder ved legeområdet.

Interiør

Det lyse og moderne feriehus er på 79 kvadratmeter og er designet til 6 personer. I hele huset er der lyse trægulve og vægge. Der findes en energibesparende varmepumpe / aircondition, radiatorer i værelserne samt gulvvarme på badeværelset.

Køkken, spiseområde samt opholdsstue er sammenlagt. I opholdsstuen findes komfortable sofaer og lænestole samt en pejs til at gøre det behageligt på de kølige dage. Der er satellit-tv, dvd-afspiller, stereoanlæg med cd-afspiller, radio og gratis internetadgang.

I det flotte, veludstyrede køkken finder du opvaskemaskine, mikrobølgeovn samt en 120 liter fryser, der giver masser af plads til selvfanget fisk.

Et dejligt træbord med komfortable læderstole inviterer hele familien til at sidde sammen og nyde ferien. Huset har derudover tre lyse soveværelser med høje skabe. Et soveværelse har dobbeltseng – og de to andre har to enkeltsenge hver.

Badeværelset er med walk-in bruseniche samt adgang til sauna, hvor der kan slappes af efter en lang strandvandring.

En højstol og en barneseng er til rådighed i huset.

Placering

Lige ud for dit dørtrin finder du en af de smukkeste sandstrande i Danmark. Årgab er placeret mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Ved en lille køretur findes havnebyen, Hvide Sande, hvor du har rig mulighed for at handle ind, fiske, dyrke vandsport, handle fisk og forkæles med mange flere lokale specialiteter.

Resume

Dette feriehus er for dig, der leder efter et hyggeligt, lyst træhus – og ønsker at tilbringe en ferie ved en af de smukkeste strande. Her kan du nyde den smukke natur, tag en rolig tur i sauna eller tænde op i pejsen.

Lystfiskere har ikke kun god plads til den fangede fisk, men har også en fiskesø beliggende indenfor gåafstand. Hvis du ikke selv er så meget til at fiske, så kan du købe frisk fisk i en af Hvide Sandes mange fiskebutikker.Betingelser

Nøgleudlevering:Nøglen afhentes på vores kontor i Årgab.
Ankomst:Ankomst fra kl. 15.00. Hvis sommerhuset er klar til indflytning før kl. 15.00, har I mulighed for at modtage en SMS når nøglen er klar til udlevering.
Ved ankomst udenfor kontorets åbningstid kan nøgle afhentes i nøgleboks. Kode til nøgleboks fremsendes pr. e-mail 3 dage før ankomst.
Afrejse:Nøglen afleveres senest kl. 10 på afrejsedagen på vores kontor i Årgab. Ved bestilt rengøring dog senest kl. 9.
Ved afrejse udenfor kontorets åbningstid kan nøgle afleveres i nøgle-brevsprække ved kontoret i Årgab.
Slutrengøring: Pris: DKK 804,-
Bestil nu eller senest 3 dage før afrejse. Læs mere
Forbrug: Strøm: DKK 3,21 pr. kWh
Vand fra sæson 2022 : DKK 58,00 pr. m3
Depositum: Der opkræves ikke depositum på dette hus.
Bemærk: Der opkræves ekstraordinært depositum for ungdomsgrupper.
Forsikring:Koster 8% af lejeprisen.
Kombineret afbestillings- og indbo-ansvarsforsikring. Læs mere
Serviceydelser: Vaskepakke (sengetøj og håndklæder): (Sæson 2022): DKK 95 pr. sæt
Vaskepakke (sengetøj og håndklæder): (Sæson 2023): DKK 110 pr. sæt
Vaskepakke (sengetøj og håndklæder): (Sæson 2024): DKK 110 pr. sæt
Barneseng, leje: DKK 0 pr. uge
Barnestol, leje: DKK 0 pr. uge
Fryser, leje: DKK 180,- pr. uge. Levering til/fra sommerhuset koster DKK 115,- (Bestilling af fryser kun pr. e-mail eller telefon - begrænset antal)
Lejebetingelser:Se lejebetingelser her