Hus nr. 3446

Hus nr. 3446  ·  Granvej 15, Årgab

 • Antal personer 5 Pers
 • Huset er renoveret i/Byggeår 2021
  1981
 • Husets størrelse 64 m2
 • Grundens størrelse 2000 m2
 • Afstand til strand 400 m
 • Afstand til købmand 2.5 km
 • 2 husdyr tilladt Max 2
 • Ikke-ryger hus
 • Gratis internet adgang (Highspeed) Highspeed

Sommerhus med sydvendt terrasse og kig til Ringkøbing Fjord

På en klitgrund i det populære Årgab finder i dette sommerhus til 5 personer. Huset på Granvej 15 er renoveret i 2021 og har en dejlig sydvendt terrasse, hvorfra der er udsyn til Ringkøbing Fjord. Samtidigt ligger huset blot 400 meter fra det fantastiske Vesterhav, så der er rig mulighed for at lufte hunden på en frisk gåtur til hav eller fjord.

Godt køkken/alrum – god rumfordeling

Husets køkken er praktisk indrettet med god skabsplads, og dagens måltider serveres nemt ved den hyggelige spiseplads i køkkenet. Opholdsstuen med brændeovn og varmepumpe ligger i åben tilgang til køkkenet og gennem de store vinduer i både køkkendelen og opholdsstuen kan udsigten nydes gennem de store vinduespartier.

Det er også i opholdsstuen, at I finder den hyggelige alkove, hvor det er oplagt at trække sig tilbage med en god bog og slappe af i brændeovnens varme skær. Der er rig mulighed for underholdning, da der i huset findes TV med chromecast og parabol, CD afspiller og radio, og med husets highspeed internet er det nemt at surfe på nettet og finde næste dags udflugtsmål.

Feriehusets kvadratmeter er godt udnyttet med soveværelser og badeværelse med gulvvarme placeret i den ene ende – entréen fungerer her som fordelingsgang. Sovepladserne er fordelt på 3 soveværelser med henholdsvis 2 dobbeltsenge og en enkeltseng.

Sydvendt og delvist overdækket terrasse

Fra køkkenet er der udgang til den sydvendte træterrasse. Terrassen er delvist overdækket og afskærmet, så I kan finde læ for blæst og trække jer tilbage under halvtaget, når duggen falder på de skønne sommeraftner. Herfra er der udsigt over klitterne mod Vesterhavet og mod øst er der udsigt til Ringkøbing Fjord.

Granvej 15 er et godt bud til den lille familie.

Området Årgab

Årgab er et af de mest populære områder omkring Hvide Sande. Der er smuk natur og rig mulighed for vandsport og fiskeri. Langs stranden kan I gå hele vejen til den hyggelige fiskerby Hvide Sande – en smuk gåtur på bare 2,5 kilometer. Her finder I et rigt forretningsliv og hyggelige caféer og restauranter; noget for enhver smag.Betingelser

Nøgleudlevering:Nøglen afhentes på vores kontor i Årgab.
Ankomst:Ankomst fra kl. 15.00. Hvis sommerhuset er klar til indflytning før kl. 15.00, har I mulighed for at modtage en SMS når nøglen er klar til udlevering.
Ved ankomst udenfor kontorets åbningstid kan nøgle afhentes i nøgleboks. Kode til nøgleboks fremsendes pr. e-mail 3 dage før ankomst.
Afrejse:Nøglen afleveres senest kl. 10 på afrejsedagen på vores kontor i Årgab. Ved bestilt rengøring dog senest kl. 9.
Ved afrejse udenfor kontorets åbningstid kan nøgle afleveres i nøgle-brevsprække ved kontoret i Årgab.
Slutrengøring: Pris: DKK 767,-
Bestil nu eller senest 3 dage før afrejse. Læs mere
Forbrug: Strøm: DKK 3,21 pr. kWh
Vand fra sæson 2022 : DKK 58,00 pr. m3
Depositum: Der opkræves ikke depositum på dette hus.
Bemærk: Der opkræves ekstraordinært depositum for ungdomsgrupper.
Forsikring:Koster 8% af lejeprisen.
Kombineret afbestillings- og indbo-ansvarsforsikring. Læs mere
Serviceydelser: Vaskepakke (sengetøj og håndklæder): (Sæson 2022): DKK 95 pr. sæt
Vaskepakke (sengetøj og håndklæder): (Sæson 2023): DKK 110 pr. sæt
Vaskepakke (sengetøj og håndklæder): (Sæson 2024): DKK 110 pr. sæt
Barneseng, leje: DKK 0 pr. uge
Barnestol, leje: DKK 0 pr. uge
Fryser, leje: DKK 180,- pr. uge. Levering til/fra sommerhuset koster DKK 115,- (Bestilling af fryser kun pr. e-mail eller telefon - begrænset antal)
Lejebetingelser:Se lejebetingelser her