Hus nr. 3424

Hus nr. 3424  ·  Præstestien 5, Årgab

 • Antal personer 6 Pers
 • Huset er renoveret i/Byggeår 2020
  1992
 • Husets størrelse 78 m2
 • Grundens størrelse 1200 m2
 • Afstand til strand 100 m
 • Afstand til købmand 5 km
 • 2 husdyr tilladt Max 2
 • Ikke-ryger hus
 • Spabad
 • Sauna
 • Gratis internet adgang

Hyggeligt og velindrettet sommerhus i Årgab tæt på bred sandstrand

Strandhus ved klitterne ud til Vesterhavet i Årgab.

I dette veludstyrede sommerhus kan i roligt ligge jer til at sove til lyden af Vesterhavets brusen. Der er kun 100 meter fra huset til den brede, fin-sandede strand der gemmer sig bag klitterne. Det bemærkelsesværdige ved dette hus er den dejlige overdækkede terrasse. Man er beskyttet fra vinden på terrassen og kan nyde solen og den friske luft.

Ejendom

Det smukke træhus blev renoveret i 2020 og ligger på en skøn naturgrund ved klitterne. Huset har en delvist lukket terrasse og man kan sidde i læ for vinden. Der er havemøbler og solvogne så i kan nyde roen og bølgernes brusen. I kan nyde de lokale fiskespecialiteter på husets egen grill. Der forefindes en gynge, en sandkasse og en stor have til leg, også til hunden.

Indretning

Huset er udstyret med lyst trægulv og træloft. Der er fliser på badeværelser og det er udstyret med gulvvarme.

I den hyggelige stue kan i sidde i de komfortable stole eller lædersofa. Der findes satellit-tv, DVD-afspiller, Cg-afspiller med radio samt gratis internet. Køkkenet og spisestuen grænser op til stuen. Den optændte brændeovn spreder en dejlig varme ud i hele rummet. Der er desuden en energisparende varmepumpe/klimaanlæg i huset, så i kan regulere temperaturen.

Det lyse køkken er godt udstyret med en opvaskemaskine, mikroovn, elkoger, kaffemaskine og en 40-liters fryser. Der er 3 dejlige soveværelser i huset, hvor det ene er udstyret med 1 dobbeltseng og de 2 andre rum er udstyret med 2 enkelt-senge. Der er højskabe i soveværelserne.

På badeværelset er der bruser, et spabad, og direkte indgang til saunaen, her står tørretumbler og vaskemaskine også.

Der er allerede en barneseng og barnestol i huset, så det behøver i ikke at medbringe på jeres ferie.

2 Husdyr er hjerteligt velkomne i huset.

Område

Årgab er tæt på havnebyen Hvide Sande, der med sin maritime stemning og mange indkøbsmuligheder er en betroet ferieby. Desuden tilbyder byen flere forskellige former for vandsport som surfing, vandski osv.

Der er rigeligt med fiskemuligheder i de omkringliggende fiskesøer eller på molen i Hvide Sande. På molen kan man fiske efter sild. Man kan også ”surfcaste” ude på stranden. Du behøver ikke at være fiske-ekspert for at nyde lækker fisk i Hvide Sande. Der er et hav af muligheder i de forskellige fiskebutikker og restauranter rundt om i byen.

Beliggenheden mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord er fantastisk pga. klitlandskabet. Her kan du nyde den friske havbrise og smukke udsigt.

Om sommeren er det også et fantastisk sted at bade ved Vesterhavet, og på alle andre tider på året er der gode spadser-muligheder også med jeres firbenede venner.

Opsummering:

Hvis i søger efter et fredeligt sted tæt ved havet, med resten af jeres familie, venner og kæledyr er dette stedet for jer. Især børn og hunde er i sit rette element. Alle der elsker naturen vil nyde når solen sænker sig ned over havet.

 

 Betingelser

Nøgleudlevering:Nøglen afhentes på vores kontor i Årgab.
Ankomst:Ankomst fra kl. 15.00. Hvis sommerhuset er klar til indflytning før kl. 15.00, har I mulighed for at modtage en SMS når nøglen er klar til udlevering.
Ved ankomst udenfor kontorets åbningstid kan nøgle afhentes i nøgleboks. Kode til nøgleboks fremsendes pr. e-mail 3 dage før ankomst.
Afrejse:Nøglen afleveres senest kl. 10 på afrejsedagen på vores kontor i Årgab. Ved bestilt rengøring dog senest kl. 9.
Ved afrejse udenfor kontorets åbningstid kan nøgle afleveres i nøgle-brevsprække ved kontoret i Årgab.
Slutrengøring: Pris: DKK 877,-
Bestil nu eller senest 3 dage før afrejse. Læs mere
Forbrug: Strøm: DKK 3,21 pr. kWh
Vand fra sæson 2022 : DKK 58,00 pr. m3
Depositum: Der opkræves ikke depositum på dette hus.
Bemærk: Der opkræves ekstraordinært depositum for ungdomsgrupper.
Forsikring:Koster 8% af lejeprisen.
Kombineret afbestillings- og indbo-ansvarsforsikring. Læs mere
Serviceydelser: Vaskepakke (sengetøj og håndklæder): (Sæson 2022): DKK 95 pr. sæt
Vaskepakke (sengetøj og håndklæder): (Sæson 2023): DKK 110 pr. sæt
Vaskepakke (sengetøj og håndklæder): (Sæson 2024): DKK 110 pr. sæt
Barneseng, leje: DKK 0 pr. uge
Barnestol, leje: DKK 0 pr. uge
Fryser, leje: DKK 180,- pr. uge. Levering til/fra sommerhuset koster DKK 115,- (Bestilling af fryser kun pr. e-mail eller telefon - begrænset antal)
Lejebetingelser:Se lejebetingelser her