Hus nr. 3416

Hus nr. 3416  ·  Tingodden 249 C, Årgab

 • Antal personer 6 Pers
 • Huset er renoveret i/Byggeår 2021
  2008
 • Husets størrelse 101 m2
 • Grundens størrelse 1450 m2
 • Afstand til strand 100 m
 • Afstand til købmand 6.5 km
 • Husdyr IKKE tilladt
 • Ikke-ryger hus
 • Spabad
 • Sauna
 • Gratis internet adgang (Highspeed) Highspeed

Særdeles pragtfuldt luksusferiehus i Årgab kun 100 meter fra stranden

Luksushus kun 100 meter fra stranden.

Dette velindrettede strandhus er inklusivt boblebad og sauna, og ligger ud til en vej, som fører dig direkte til stranden. Efter kun 100 meter finder du den fine sandstrand og det forfriskende Vesterhav.

Du har rig mulighed for afveksling med denne placering, hvorfra der kun er et par kilometer til Hvide Sande – en havneby, hvor du kan gå og sejle.

Sommerhuset er bygget i 2008 og er renoveret i 2017. Dette luksuriøse sommerhus ligger endvidere på en 1.450 m2 grund med græsplæne.

Der er en dejlig stor terrasse, delvist overdækket og et mindre overdækket stykke ved indgangen til huset. Til terrassen er der liggestole og grill til rådighed. Haven tilbyder en sandkasse og gynge samt et stort areal til at boltre sig på, som er perfekt til familier med børn.

Indretning

Det smagfulde feriehus har et areal på 110 kvadratmeter. Vægge, lofter og gulve er lavet af let træ – og en terrasse med store vinduer mod syd, så huset er fuld af lys. Gulvet i køkken og badeværelser er flisebelagt.

Huset har en energibesparende varmepumpe / aircondition i opholdsstue og elvarme i soveværelse. Badeværelser har behagelig gulvvarme.

Feriehuset består af en spisestue kombineret med køkken. Heromkring findes soveværelserne. Spisestue og køkken består af smarte møbler. Der er også en brændeovn samt alkove til at slappe af.

Området er udstyret med følgende tekniske udstyr: TV med satellitforbindelse og PS2 med spil, dvd-afspiller, cd-afspiller, internetradio og gratis højhastigheds internetadgang (Fibernet 100/100 Mbit).

Det veludstyrede køkken har en masse bordplads samt 60 liter fryser, opvaskemaskine, mikrobølgeovn, kaffemaskine og elkedel.

Feriehuset har 3 skønne soveværelser. 2 soveværelser med dobbeltseng og en med 2 enkeltsenge. Bordplads er til rådighed i soveværelserne.

I huset findes 2 moderne badeværelser. Det store badeværelse er med bruser, spa og sauna. Derudover står der også en vaskemaskine og tørretumbler. I det andet badeværelse findes også en bruseniche.

I huset findes en barneseng og en højstol.

 

Placering

Årgab er populær, da det ligger i nærheden af havnebyen Hvide Sande med sin charmerende sejlerstil og diverse shoppingssteder. Der er massere vandsportsmuligheder i området, hvilket gør området yderst populært og velbesøgt.

Fiskere har mulighed for at fiske put & take, ved søer samt ved molen i Hvide Sande efter f.eks. sild.

Du behøver ikke selv at fange din friske fisk – Hvide Sande har nemlig hele 4 fiskebutikker, så her har du massere mulighed for at købe lækker fisk.

Du kan også forkæle dig selv i en af de lokale restauranter eller med diverse aktiviteter samt attraktioner i området: læs mere her

Årgab er smukt beliggende imellem Vesterhavet og Rinkøbing Fjord. I dette unikke klitlandskab kan du indånde den friske havbrise og slappe af i dit smukke omgivelser. Om sommeren er det oplagt at tilbringe en strandferie her – der er også rig mulighed for at nyde strandpromenaden på alle årets årstider.

Resume

Dette feriehus er velegnet til alle naturelskere, svømme-glade samt familier på udkig efter et luksuriøst hus i nærheden af Vesterhavet. Haven er skøn til både børn og voksne. Der er mange indkøbsmuligheder og aktiviteter i området nær Hvide Sande.

Området udenfor byen tilbyder massere af ro og naturskønne omgivelser, hvis det er dette du søger.

Betingelser

Nøgleudlevering:Nøglen afhentes på vores kontor i Årgab.
Ankomst:Ankomst fra kl. 15.00. Hvis sommerhuset er klar til indflytning før kl. 15.00, har I mulighed for at modtage en SMS når nøglen er klar til udlevering.
Ved ankomst udenfor kontorets åbningstid kan nøgle afhentes i nøgleboks. Kode til nøgleboks fremsendes pr. e-mail 3 dage før ankomst.
Afrejse:Nøglen afleveres senest kl. 10 på afrejsedagen på vores kontor i Årgab. Ved bestilt rengøring dog senest kl. 9.
Ved afrejse udenfor kontorets åbningstid kan nøgle afleveres i nøgle-brevsprække ved kontoret i Årgab.
Slutrengøring: Pris: DKK 928,-
Bestil nu eller senest 3 dage før afrejse. Læs mere
Forbrug: Strøm: DKK 5,55 pr. kWh
Vand : DKK 58,00 pr. m3
Depositum: Der opkræves ikke depositum på dette hus.
Bemærk: Der opkræves ekstraordinært depositum for ungdomsgrupper.
Forsikring:Koster 8% af lejeprisen.
Kombineret afbestillings- og indbo-ansvarsforsikring. Læs mere
Serviceydelser: Vaskepakke (sengetøj og håndklæder): (Sæson 2022): DKK 95 pr. sæt
Vaskepakke (sengetøj og håndklæder): (Sæson 2023): DKK 110 pr. sæt
Vaskepakke (sengetøj og håndklæder): (Sæson 2024): DKK 110 pr. sæt
Vaskepakke (sengetøj og håndklæder): (Sæson 2025): DKK 110 pr. sæt
Barneseng, leje: DKK 0 pr. uge
Barnestol, leje: DKK 0 pr. uge
Fryser, leje: DKK 235,- pr. uge. Levering til/fra sommerhuset koster DKK 145,-. (Bestilling af fryser kun pr. e-mail eller telefon - begrænset antal)
Lejebetingelser:Se lejebetingelser her