Sommerhus 3412 · Gyvelvej 7, Årgab

Antal personer
6
Afstand til strand
100 m
Husdyr IKKE tilladt
Nej
Ikke-ryger hus
Nej
Gratis internet adgang (Highspeed)
Ja
Afstand til købmand
5 km
Husets størrelse
114 m2

Sommerhus med fantastisk beliggenhed i Årgab tæt på dejlig sandstrand

Pragtfuldt og nyopført sommerhus på 114 m2, beliggende på en kuperet klitgrund i rolige og børnevenlige omgivelser, kun 100 m fra en dejlig sandstrand. Sommerhuset er færdigbygget i maj 2019.

Udvendig:

Stort åbent terrasseareal med gode læ muligheder med havemøbler og liggestole.

Indenfor:

Den flot indrettede opholdsstue er kombineret med køkkenet og er indrettet med lækre møbler, fjernsyn med parabolantenne og lynhurtig internetforbindelse. (fibernet 100 MB)

Det superflotte køkken er udstyret med opvaskemaskine, fryser på 80 liter, Quooker vandhane og mikrobølgeovn. Pragtfuldt badeværelse med bruseniche og opvarmet flisegulv. Herfra er der direkte adgang til sauna. Gæstetoilettet er også udstyret med opvarmet flisegulv og bruseniche.

Der er 3 dejlige soverum, hvoraf to er indrettet med hver en dobbeltseng og et værelse er indrettet med to enkeltsenge. Overalt i sommerhuset er der lyse hvidmalede vægge og lofter samt trægulve. Sommerhuset hyggeligt og personligt indrettet og er desuden også udstyret med en vaskemaskine og tørretumbler.

Et lækkert sommerhus at tilbringe sin ferie i – uanset årstiden!

Faciliteter

Generelt

 • Antal personer: 6
 • Byggeår: 2019
 • Husets størrelse: 114 m2
 • Grundens størrelse: 1400 m2
 • Husdyr er IKKE tilladt
 • Ikke-ryger hus
 • Opvarmning: Elvarme
 • Varmepumpe / klimaanlæg
 • Gratis internetadgang (WLAN) - Highspeed
 • Sauna
 • Vaskemaskine
 • Tørretumbler

Udendørs

 • Klitgrund
 • Åben terrasse
 • Grill
 • Solvogne

Stue

 • Gulvbelægning: Træ
 • TV med parabol (kun udenlandske kanaler) , DR-kanaler (TV2 modtages ikke)

Soveforhold

 • 3 soverum i huset
 • 2 dobbeltsenge
 • 2 enkeltsenge

Afstande

 • Strand: 100 m
 • Købmand: 5 km
 • Restaurant: 5 km
 • Badeland: 3,5 km
 • Golfbane: 18,5 km

Køkken

 • Gulvbelægning: Træ
 • Køleskab
 • Fryser (80 liter)
 • Opvaskemaskine
 • Kogeplader, Ovn
 • Mikrobølgeovn
 • Kaffemaskine
 • Elkedel

Bad/WC

 • 2 badeværelser
 • Gulvvarme

bedømmelser: 4,6 af 5,0 (32)

Vores gæster om sommerhuset

4

DanWest kunde

Pæn og venlig indretning, udvalget i køkkenet er praktisk og ejendommen ligger smukt

December 2023

5

Ruth Hühold

Meget rummeligt, moderne indrettet feriehus. Generøst rumindretning. Smukt beliggende i klitlandskabet.

September 2023

4.5

DanWest kunde

skønt, stort sommerhus med indretning af høj kvalitet

August 2023

4.5

DanWest kunde

-

Juni 2023

4.5

DanWest kunde

Velbeliggende sommerhus ca. 100 meter bag klit til Vesterhavet, også ideel til 2 par grundet de eksisterende 2 badeværelser.Der er altid mulighed for at tilbringe tid i skyggen på den rummelige terrasse.

Juni 2023

4.5

DanWest kunde

Meget hyggeligt og roligt

April 2023

4

DanWest kunde

Meget flot feriehus i en rolig beliggenhed, med alt hvad du behøver og har brug for men ikke mere.

Marts 2023

5

Stefan Grzybowski, Barsbüttel

TOP udstyret hus. Der mangler ikke noget! Moderne og hyggeligt!

Marts 2023

5

Monika Schäfer

Vi boede i dette hus for et par år siden. Den var ret ny og efter min mening manglede den stadig lidt hygge. Til vores store glæde er dette nu blevet flyttet. Så snart man åbnede døren til opholdsrummet, var synet et helt andet. Der er gulvtæpper i opholds- og spiseafdelingen, billeder og dekorationer pryder væggene, og der er en lille gulvlampe på skænken. Der er også tilføjet læselamper. Der er fyrfadslys nok. Især i vintermånederne gør alle disse ting et hus hyggeligt. Hygge bare :) Køkkenet er også veludstyret. Bad og sauna - alt det bedste. Min mand og jeg følte os meget komfortable. Vi savnede INTET.

Februar 2023

4.5

DanWest kunde

Huset er af høj kvalitet, behageligt og nemt at varme selv i den kolde årstid. Vi savnede ikke det manglende komfur i november. Udstyret er komplet og funktionelt. Vi har ingen kritik.

Oktober 2022

5

Uta Orlamünde

Det smukkeste sommerhus vi har boet i indtil videre. Det er velholdt, alt er der, hvad hjertet begærer. Huset har en fantastisk beliggenhed tæt på stranden. Rumindretningen er ideel, køkkenet har alle de redskaber, du har brug for til madlavning, alt er perfekt rundt omkring. Vi ville reservere det igen i et hjerteslag.

August 2022

5

DanWest kunde

Vi kunne godt lide det meget, fantastisk beliggenhed til stranden, klar anbefaling! Vi kommer tilbage :-)

Juni 2022

4

DanWest kunde

-

Juni 2022

4.5

DanWest kunde

Feriehuset ligger kun få meter fra stranden. Den består af et køkken (ovn, køle-fryseskab, mikroovn, opvaskemaskine, kogeplader med emhætte, med en stor arbejdsflade og en meget stor stue-spisestue. Herfra kommer soveværelserne (2 med dobbeltseng, 1 med to enkeltsenge) I hver Der er skabe nok til at opbevare den medbragte bagage. Det store badeværelse har adgang til saunaen og kan også tilgås fra stuen. Det mindre badeværelse fører ud til den lille gang i indgangspartiet. Gulvene er flisebelagt eller består af designerbeklædninger.Der er plads til 6 personer i dette hus!

Maj 2022

5

DanWest kunde

-

April 2022

4.5

Bernd Ulferts, Barsinghausen

-

April 2022

4

DanWest kunde

Nyt, moderne, behageligt varmt hus med lave el-udgifter og en god sauna tæt på stranden. Komfortable senge og et lyst, højt opholdsområde.

Oktober 2021

4

Petra Staufenbiel, Edewecht

-

September 2021

5

DanWest kunde

Et moderne, lyst og smagfuldt indrettet hus tæt på stranden.

Oktober 2020

4.5

DanWest kunde

meget pænt beliggende hus. opfylder alle ønsker.

August 2020

4

DanWest kunde

Meget flot sommerhus. Moderne indrettet med alle faciliteter.

Juni 2020

5

DanWest kunde

Fint hus - dejligt nyt.

April 2020

5

Ingrid Glowinski, Postfeld

"

Marts 2020

5

Beate Even

"

Februar 2020

4.5

Tanja Schürmanns

Vi tilbragte vores tid i et nyt, enkelt og moderne hus. Stuen og spisestuen er meget rummelig. De mange vinduer slipper meget dagslys ind. Gulvlamperne og den indirekte belysning gør det meget hyggeligt om aftenen eller i den mørke sæson. En særlig funktion er naturligvis saunaen, der er knyttet til et af de to badeværelser, som begge har gulvvarme. Køkkenet er meget moderne og udstyret med alt hvad du har brug for til hverdagsferien.

Januar 2020

5

DanWest kunde

Flot, lys, rummelig og komfortabelt designet sommerhus.

November 2019

Ingen bedømmelse

DanWest kunde

Huset er et klassisk træhus og er meget rent og velholdt. I indgangspartiet kan du rumme sko og jakker godt. Herfra kommer du ind i det åbne køkken-opholds-spisestue. Indretningen holdes enkel og koordineret. Det er moderne, men også meget hyggeligt. Det bliver koseligt varmt takket være varmepumpen. Køkkenet har alle de redskaber, du har brug for til en vellykket ferie. Meget flot er induktionsfeltet. Der er to badeværelser, der er enkelt og funktionelt møbleret. Begge brusere tilbyder plads nok, også for højere mennesker. Den større er ikke kun meget rummelig, men har også en sauna. Soveværelserne har tilstrækkelig lagerplads til tøj og mørklægningsgardiner. I 2 af 3 soveværelser er der et tv. Sengene i sig selv er ganske smalle med en bredde på 70 cm. Huset har en stor sydvendt terrasse. Matchende havemøbler og en grill findes i haven skur. Placeringen af huset er fantastisk. En meget kort gåtur til stranden. Fra klitten kan du se havet og fjorden. Herfra kan du gå til Hvide Sande.

November 2019

4.5

Monika Schäfer, Nottuln

Huset er helt nyt. Indretningen er moderne, men snarere cool. Det mangler ting, der gør huset behageligt, især i den kolde sæson. For eksempel små gulvlamper, tæppe (r), i det mindste i opholdsstue, lysestager, billeder. I køkkenet var der ingen bøjler til hånd / tørt håndklæder. I badeværelset vil det også gerne være en eller to mere. Ellers er det et meget flot hus. Desværre uden komfur.

Oktober 2019

4

Elisabeth+Martin Anderegg, Hondrich

Familievenlig, hyggeligt sommerhus, kun få minutter fra stranden. Et rummeligt, veludstyret køkken er til rådighed for familien at forberede aftensmaden sammen. Så at der ikke opstår papirstop under et brusebad, tilbyder huset to badeværelser med direkte adgang udefra, hvis du kommer tilbage sandet fra stranden. Omkring huset er der smukke, beskyttede terrasser at bo. Nyd stilheden og lyden af de bølger, som vinden bærer til dig.

Oktober 2019

Ingen bedømmelse

DanWest kunde

Fantastisk, moderne hus ... du har det bare godt. Du har meget fred og er ikke alene, og nærheden til stranden er fantastisk.Knap blot over klitten, og du er på den smukke brede strand!

August 2019

5

Rüdiger Tangemann

Smukt, rummeligt, lyst og hyggeligt sommerhus for op til 6 personer nær stranden

August 2019

5

DanWest kunde

Et rigtig godt og nyt feriehus, med gode materialer.

Juli 2019

5

Christian Kuntz, Seedorf

Huset ligger lige inden den sidste klit, men ikke i skyggeområdet. Sol når som helst på dagen, kort gåtur til stranden. Top moderne sommerhus. En fordel, udvendig indgang i badeværelset, rummeligt brusebad.

Juli 2019

5

Thomas Büsch

Fantastisk tilbud; Husets beliggenhed og tilstand var perfekte; DanWest er et hjemmebureau, som vi kan meget anbefale. Venlige, hjælpsomme og meget imødekommende. Vi vil gerne bestille mere Danmark ophold hos DanWest.

Juni 2019

Google Maps (nyt vindue)

Kort

Rejseinformation

Nøgleudlevering:Nøglen afhentes på vores kontor i Årgab. Læs mere
Ankomst:Ankomst fra kl. 15.00. Hvis sommerhuset er klar til indflytning før kl. 15.00, har I mulighed for at modtage en SMS når nøglen er klar til udlevering.
Ved ankomst udenfor kontorets åbningstid kan nøgle afhentes i nøgleboks. Kode til nøgleboks fremsendes pr. e-mail 3 dage før ankomst.
Afrejse:Nøglen afleveres senest kl. 10 på afrejsedagen på vores kontor i Årgab. Ved bestilt rengøring dog senest kl. 9.
Ved afrejse udenfor kontorets åbningstid kan nøgle afleveres i nøgle-brevsprække ved kontoret i Årgab.
Slutrengøring: Vi viser rengøringsprisen når du har valgt ankomst- og afrejsedato.
Bestil nu eller senest 3 dage før afrejse. Læs mere
Forbrug: Vi viser de aktuelle forbrugspriser når du har valgt ankomst- og afrejsedato.
Depositum: Hvis der opkræves depositum, vises det når du har valgt ankomst- og afrejsedato
Bemærk: Der opkræves ekstraordinært depositum for ungdomsgrupper.
Forsikring:Koster 8% af lejeprisen.
Kombineret afbestillings- og indbo-ansvarsforsikring. Læs mere
Serviceydelser: Vaskepakke (sengetøj og håndklæder): DKK 110 pr. sæt

Barneseng, leje: Gratis

Barnestol, leje: Gratis

Fryser, leje: DKK 525,- pr ophold inkl. levering til/fra sommerhuset (begrænset antal)
Lejebetingelser:Se lejebetingelser her

Luk vindue

2024 Klik på en ledig uge for at vælge...
Marts
April
Maj
Juni
Juli
August
September
Oktober
November
December
2025 Klik på en ledig uge for at vælge...
Januar
Februar
Marts
April
Maj
Juni
Juli
August
September
Oktober
November
December

Bestil sommerhuset

Vælg dato

Vælg dato

Mulig ankomst

Ankomst

Afrejse

Lejepris DKK 0 DKK 0

Samlet pris DKK 0

Lej 2 uger og spar 0% Rabatt

Ydeligere priser

Vælg ankomst og afrejse.
fra DKK 3.867,-

Bestil

Til booking