Sommerhus 3379 · Sivbjerg 79, Nr. Lyngvig

Antal personer
6
Afstand til strand
800 m
1 husdyr tilladt
Ja
Ikke-ryger hus
Nej
Gratis internet adgang
Ja
Afstand til købmand
4,3 km
Husets størrelse
76 m2

Særdeles velholdt sommerhus med dejlig beliggenhed, 800 m fra stranden

Velkommen til dette velholdte 1. klasses sommerhus, der blev smukt renoveret i 2021. Huset ligger på en naturskøn grund i rolige omgivelser, blot 800 m fra Vesterhavet og en god badestrand. 

Fra både huset og grunden åbner sig en fortryllende udsigt over de fredede områder og billedskønne klitlandskabet. 

Et charmerende sommerhus med en hyggelig atmosfære

Indenfor bliver I mødt af en flot indretning og hyggelig atmosfære, der er de perfekte rammer til jeres ferie. I finder et godt og veludstyret køkken med moderne faciliteter, der ligger i åben forbindelse med resten af stuen. Det gør madlavningen til en fælles og hyggelig stund, hvor hele familien kan være med.

Stuen er indrettet med stilfulde møbler, en hyggelig brændeovn, fjernsyn med parabolantenne, bluetooth højtaler og en energivenlig varmepumpe, der sørger for en behagelig temperatur hele året.

I stuen er der også en hyggelig alkove, hvor I f.eks. kan slappe af med en god bog. Den kan også bruges som ekstra soveplads til 2 personer. 

De øvrige sovepladser er fordelt på to værelser med dobbeltsenge og t værelse med enkeltseng (120 cm.)

Husets lækre badeværelse er flot og moderne, med bl.a. opvarmet flisegulv og en stor bruseniche.

Roligt naturlandskab, med unikke oplevelser lige udenfor døren

Udvendigt har I en stor græsplæne omkring huset, og den fantastiske terrasse er prikket over i'et. Den er delvis lukket, så I kan finde skygge og læ. tag jeres middage med ud, slap af i liggestolene og lad trygt børnene lege og hygge sig.

Når I bor i Nr. Lyngvig, vil I opleve dyrelivet tæt på. I kan både møde harer og dådyr udenfor huset - et helt unikt syn.

Området er præget af store, åbne landskaber, og ved Lyngvig Fyr finder I stier der både kan bringe jer til Hvide Sande i syd og Søndervig i nord. Det er den  perfekte feriedestination til jer, der gerne vil opleve naturen tæt på, men som også nyder at have indkøbsmuligheder, butikker og spisesteder i kort køreafstand. 

Faciliteter

Generelt

 • Antal personer: 6
 • Byggeår: 1985
 • Renoveret: 2021
 • Husets størrelse: 76 m2
 • Grundens størrelse: 1200 m2
 • 1 husdyr tilladt
 • Ikke-ryger hus
 • Opvarmning: Elvarme
 • Varmepumpe / klimaanlæg
 • Gratis internetadgang (WLAN)

Udendørs

 • Naturgrund
 • Åben terrasse
 • Overdækket terasse
 • Grill
 • Solvogne
 • Sandkasse

Stue

 • Gulvbelægning: Laminat
 • TV med parabol (kun udenlandske kanaler) , DR-kanaler (TV2 modtages ikke)
 • Brændeovn
 • Bluetooth musikafspiller
 • 1 barne-højstol

Soveforhold

 • 3 soverum i huset
 • 2 dobbeltsenge
 • 1 enkeltseng
 • 2 ekstra sovepladser
 • 1 barneseng

Afstande

 • Strand: 800 m
 • Købmand: 4,3 km
 • Restaurant: 4,3 km
 • Badeland: 6,4 km
 • Golfbane: 9,5 km

Køkken

 • Gulvbelægning: Laminat
 • Køleskab
 • Opvaskemaskine
 • Kogeplader, Ovn
 • Mikrobølgeovn
 • Kaffemaskine
 • Elkedel

Bad/WC

 • 1 badeværelse

bedømmelser: 4,4 af 5,0 (35)

Vores gæster om sommerhuset

3.5

DanWest kunde

Velindrettet feriehus til 4 personer. Huset har varmepumpe, pejs, tre soveværelser og en skøn terrasse. God til at slappe af og for børn at lege. Super smuk

Juni 2024

5

DanWest kunde

Lyst, hyggeligt, smukt!

Juni 2024

5

DanWest kunde

Huset er rent og alt fungerer. Der er ingen reparations- eller renoveringsefterslæb.

Maj 2024

5

Peter Mosdzelewski, Bark

Det er et af de smukkeste huse i Danwest.

April 2024

3

DanWest kunde

Store placering, store Außstattung, Vi er allerede 18 år Danmarks fans, og dette er det bedste hus, vi nogensinde kommer hatten.Wir altid gerne wieder.Dankeschön.

Juni 2023

4

Günter Scheiding

Dejligt sommerhus med god beliggenhed. Har alt hvad du behøver. Tyske tv-programmer og god, gratis internet tilgængelig. Badeværelset er lidt lille, men det har 3 soveværelser. Varmepumpe og brændeovn forefindes men ingen vaskemaskine. Ikke desto mindre et dejligt hus, hvor du kan tilbringe en fantastisk ferie.

April 2023

4.5

DanWest kunde

-

April 2023

4.5

DanWest kunde

Et meget hyggeligt, pænt indrettet feriehus.

Oktober 2022

4

DanWest kunde

-

September 2022

2.5

Andrea Böttcher, Kirchhof Insel Poel

-

August 2022

4.5

Ingo Wülpern

Fantastisk hus, super overdækket terrasse. Desværre ingen vaskemaskine

August 2022

5

Johannes Webs, Neu Wulmstorf

Efter at have parkeret bilen under carporten, kommer du ind i dette hyggeligt indrettede hus. De 3 dobbeltværelser har plads til 6 personer - to værelser har endda en sovealkove, der kan nås via en træstige. Men det 3. soveværelse har et stort tv. Fra de to forreste soveværelser har du en fantastisk udsigt over landskabet, da der ikke er andre huse, der spærrer for udsigten. Placeringen i bebyggelsens sidste gade sikrer ekstremt lidt trafik og derfor meget fred og ro. Køkkenet er udstyret med alt hvad du kan få brug for. En stor, lys spiseplads ligger lige ved siden af. I godt vejr indbyder den store, delvist overdækkede træterrasse til at blive hængende eller spise udenfor. I dårligt vejr kan du finde dig tilpas i 'kælenichen' eller på læsestolene ved pejsen. Stien til stranden fører først gennem 600 meter hede, før du når klitterne.

Juli 2022

4.5

DanWest kunde

-

Maj 2022

4.5

Katja Stegmann, Bremen

Et meget rent - komfortabelt indrettet feriehus - hvor du kan tilbringe en god uges ferie, den store overdækkede terrasse inviterer til hyggelige grillfester

Maj 2022

4.5

DanWest kunde

-

April 2022

5

Marcel Fisch

Meget flot, velopdelt feriehus med en fremragende rolig beliggenhed. Tæt på stranden. Fuldt udstyret og i bedste stand. Vi kommer gerne tilbage.

April 2022

5

Dörthe Nötzold, Braunschweig

-

April 2022

4

DanWest kunde

-

September 2021

4.5

DanWest kunde

meget fint

Juli 2021

4

DanWest kunde

-

Juli 2021

4

DanWest kunde

Beskrivelsen på DanWest-siden er grundlæggende ensartet bortset fra badeværelset. Billederne af sommerhuset på din internetportal giver dog et meget mere værdifuldt indtryk end den faktiske tilstand.

September 2020

5

DanWest kunde

Vi har booket sommerhuset for tredje gang, fordi placeringen er unik. Huset blev nænsomt renoveret, meget smagfuldt indrettet. Brusekabinen på badeværelset var praktisk, de nye senge var meget komfortable. Desuden var huset meget rent og velholdt. Opmærksomheden på detaljer var tydelig.

August 2020

4.5

DanWest kunde

Hyggeligt med masser af charme. Du kan føle dig godt rundt omkring.

August 2020

4

DanWest kunde

Huset har 3 soveværelser, et badeværelse og en stor opholds- og spiseplads. Det er godt møbleret og har en sydvendt terrasse. Der er en sandkasse til børn og en ovn til opvarmning med træ i huset. Afstand til stranden ca. 900 meter. Der er gode butikker, og der findes frisk fisk i havneområdet Hvide Sande.

Juli 2020

4

DanWest kunde

-

Juni 2020

4

DanWest kunde

Et dejligt sommerhus ikke langt fra fyret. Huset er veludstyret, intet mangler i køkkenet, senge synes nye, sofa og lænestole inviterer dig til at slappe af og se tv og udsmykningen er varmt indrettet. Der er plads nok og en dejlig terrasse med bord og stole og udsigt til fyret.

Oktober 2019

4

DanWest kunde

-

September 2019

4.5

DanWest kunde

-

September 2019

4.5

DanWest kunde

Venlige og moderne møbler. Størrelse ideel til 2 til 4 personer. Dejlig beliggenhed.

August 2019

5

DanWest kunde

Rent, hyggeligt hus i en stille gade i Nr.Lynvig. omgivet af en masse natur. Særligt bemærkelsesværdig er den overdækkede terrasse til udendørs morgenmad og muligheden for at parkere bilen under carporten.

August 2019

4.5

Birgit Hornig, Bielefeld

Huset ligger i et smukt klitlandskab med udsigt over heden. Det er ca. 10 minutters gang til stranden. Det er et roligt miljø. Huset har en overdækket terrasse med stole og siddepladser. Det er udstyret med laminat. Huset inviterer dig til ferie.

August 2019

4.5

Kai-Uwe Kolk, Welver

Dette er et typisk sommerhus på den danske vestkyst. Det ældre træhus er blevet renoveret og tilbyder en carport samt et godt og praktisk udstyr. Stuen er generøst og komfortabelt indrettet. Møblerne er komplette, og alt hvad du behøver er tilgængelig. Huset har i alt tre soveværelser og sover op til 14 personer. Beboerne deler et badeværelse og et toilet. Den sydvendte overdækkede terrasse inviterer dig til at sole dig. Placeringen på kanten af sommerhusbygningen giver udsigt til det ujævne klitlandskab. En 15 minutters gang fører til den brede sandstrand.

Juni 2019

4.5

DanWest kunde

Huset var meget rart, lidt travlt godt til hvile, afslapning og nyde naturen.

April 2019

5

DanWest kunde

-

Oktober 2018

4.5

Karin Friedhoff

Et meget dejligt sommerhus hvor du kan slappe af godt. Det er komfortabelt møbleret for os meget Central, så vi vil bestille det igen

September 2018

5

Günter Brauer

Det var et mindre men meget hyggeligt sommerhus. Det var for 6 personer, at jeg ville have følt mig for trangt. For os var fire mennesker det ideelle. Indretningen var meget attraktiv og komfortabel. Vi tog endda et par design ideer hjem.

August 2018

Google Maps (nyt vindue)

Kort

Rejseinformation

Nøgleudlevering:Nøglen afhentes på vores kontor i Årgab. Læs mere
Ankomst:Ankomst fra kl. 15.00. Hvis sommerhuset er klar til indflytning før kl. 15.00, har I mulighed for at modtage en SMS når nøglen er klar til udlevering.
Ved ankomst udenfor kontorets åbningstid kan nøgle afhentes i nøgleboks. Kode til nøgleboks fremsendes pr. e-mail 3 dage før ankomst.
Afrejse:Nøglen afleveres senest kl. 10 på afrejsedagen på vores kontor i Årgab. Ved bestilt rengøring dog senest kl. 9.
Ved afrejse udenfor kontorets åbningstid kan nøgle afleveres i nøgle-brevsprække ved kontoret i Årgab.
Slutrengøring: Vi viser rengøringsprisen når du har valgt ankomst- og afrejsedato.
Bestil nu eller senest 3 dage før afrejse. Læs mere
Forbrug: Vi viser de aktuelle forbrugspriser når du har valgt ankomst- og afrejsedato.
Depositum: Hvis der opkræves depositum, vises det når du har valgt ankomst- og afrejsedato
Bemærk: Der opkræves ekstraordinært depositum for ungdomsgrupper.
Forsikring:Koster 8% af lejeprisen.
Kombineret afbestillings- og indbo-ansvarsforsikring. Læs mere
Serviceydelser: Vaskepakke (sengetøj og håndklæder): DKK 110 pr. sæt

Barneseng, leje: Gratis

Barnestol, leje: Gratis

Fryser, leje: DKK 525,- pr ophold inkl. levering til/fra sommerhuset (begrænset antal)
Lejebetingelser:Se lejebetingelser her

Luk vindue

2024 Klik på en ledig uge for at vælge...
Juli
August
September
Oktober
November
December
2025 Klik på en ledig uge for at vælge...
Januar
Februar
Marts
April
Maj
Juni
Juli
August
September
Oktober
November
December

Bestil sommerhuset

Vælg dato

Vælg dato

Mulig ankomst

Ankomst

Afrejse

Lejepris DKK 0 DKK 0

Samlet pris DKK 0

Lej 2 uger og spar 0% Rabatt

Ydeligere priser

Vælg ankomst og afrejse.
fra DKK 2.400,-

Bestil

Til booking