Sommerhus 3320 · Fyrmarken 265, Nr. Lyngvig

Antal personer
4
Afstand til strand
800 m
Husdyr IKKE tilladt
Nej
Ikke-ryger hus
Nej
Gratis internet adgang
Ja
Afstand til købmand
4,3 km
Husets størrelse
61 m2

Hyggeligt sommerhus med personlig indretning i Nr. Lyngvig

Velkommen til Fyrmarken 265 - et hyggeligt autentisk sommerhus i træ, beliggende på en højtkuperet klitgrund i det skønne Nr. Lyngvig. Her bor I ugeneret, for enden af en lukket vej i rolige omgivelser. Fra huset og grunden er der en flot udsigt over hele området. 

Huset, på 61 m2, er løbende moderniseret og det fremstår både hyggeligt og velholdt. Det er et perfekt hus til jer der rejser alene, som ønsker lidt mere plads, eller til den lille børnefamilie. 

Et hus med hjerterum, der indbyder til en afslappende ferie

Med det samme, I træder ind af døren, vil I fornemme den rolige atmosfære. Skuldrene sænker sig og der er ingen tvivl om, at her føler man sig hjemme.

Kvadratmeterne er udnyttet rigtig godt, og de store vinduer og flytte lysindfald åbner op og lukker den smukke natur indenfor. Opholdsstuen ligger i åben forbindelse med det moderne køkken, hvor der bl.a. er en opvaskemaskine og en 40 liters fryser. Fra stuen kan I gå direkte ud på terrassen, så når vejret indbyder til det, er det oplagt at nyde jeres mad udenfor under åben himmel.

Bemærk, at fjernsynet i stuen er med parabolantenne, der ikke tager danske kanaler. Der er god internetforbindelse, så I kan streame jeres yndlingsfilm på f.eks. computer eller tablet. 

Det store soveværelse er indrettet med dobbeltseng og skabsplads. Også her har man udnyttet pladsen godt, og nogle praktiske elementer som f.eks. vaskemaskine har fået en plads. Det lille værelse er med to enkeltsenge og skabsplads. 

Badeværelset er flot og med opvarmet flisegulv samt bruseniche. Der er god plads til håndklder og personlige ejendele.

Lukket terrasse og flot udsigt over landskabet

Den lukkede terrasse giver gode læmuligheder, så I kan bruge det året rundt. Ved siden af huset kan I gå op på toppen af en lille klit, hvor I fra bænken kan nyde de smukkeste solopgange over Ringkøbing Fjord. Den anden vej har I udsigt over det uspolerede klitlandskab mod Vesterhavet, hvor I bl.a. kan se Lyngvig Fyr.

 

Der er mange små gå- og cykelstier i området, så I kan nemt komme rundt uden bil. En del af stierne er skiltet, og I kan både komme mod Hvide Sande i syd og Søndervig i nord. 

Faciliteter

Generelt

 • Antal personer: 4
 • Byggeår: 1973
 • Renoveret: 2009
 • Husets størrelse: 61 m2
 • Grundens størrelse: 1400 m2
 • Husdyr er IKKE tilladt
 • Ikke-ryger hus
 • Opvarmning: Elvarme
 • Varmepumpe / klimaanlæg
 • Gratis internetadgang (WLAN)
 • Vaskemaskine

Udendørs

 • Klitgrund
 • Åben terrasse
 • Grill
 • Solvogne
 • Gynge

Stue

 • Gulvbelægning: Træ
 • TV med parabol (kun udenlandske kanaler)
 • modtager ikke DR og TV2
 • Brændeovn
 • 1 barne-højstol

Soveforhold

 • 2 soverum i huset
 • 1 dobbeltseng
 • 2 enkeltsenge
 • 1 barneseng

Afstande

 • Strand: 800 m
 • Købmand: 4,3 km
 • Restaurant: 4,3 km
 • Badeland: 6,4 km
 • Golfbane: 9,5 km

Køkken

 • Gulvbelægning: Træ
 • Køleskab
 • Fryser (40 liter)
 • Opvaskemaskine
 • Kogeplader, Ovn
 • Mikrobølgeovn
 • Kaffemaskine
 • Elkedel

Bad/WC

 • 1 badeværelse
 • Gulvvarme

bedømmelser: 4,6 af 5,0 (34)

Vores gæster om sommerhuset

3

Uwe Felgenträger

-

December 2023

5

DanWest kunde

Huset er beliggende på en lukket klitgrund. Har et stort vindue mod syd. Er oversvømmet med lys. Det har en windgechützte terrasse, så du kan sidde udendørs i beskyttet vestenvind i solskin, selv i efteråret eller foråret. Det er lyst og hyggeligt. Håndterbare og også velegnet til handicappede.

September 2023

4.5

DanWest kunde

Det er et dejligt og enkelt mindre feriehus, pænt i stand.

August 2023

5

Ingo Otto, Oldenburg

- meget rent - komfortabelt indrettet - roligt område - vinduer der ikke lukker træk ind - et hus til at slukke for hverdagen og nyde livet

Juli 2023

5

DanWest kunde

Vi har kendt sommerhuset i årevis, og det inspirerer os altid. Placering og udstyr opfylder de højeste krav (ingen dikkedarer, såsom spabad).

Juli 2023

5

DanWest kunde

Lille hyggeligt hus for et par tæt ved stranden

Maj 2023

4

DanWest kunde

-

August 2022

4.5

DanWest kunde

Et hyggeligt og godt sommerhus, god placering, dejligt sted/hus

August 2022

5

DanWest kunde

Huset er super hyggeligt og meget velholdt, udstyret er virkelig fantastisk. Du har det godt rundt omkring. Huset er meget stille, beliggende i smuk natur. Udsigten fra bænken over huset anbefales!

Juli 2022

4

DanWest kunde

-

Juni 2022

5

DanWest kunde

Vi ankommer og føler os hjemme.

Maj 2022

4.5

Hilda Velten, Blomberg

Vi følte os meget godt tilpas i huset, alt hvad vi havde brug for var der. Vi vil helt sikkert booke dette hus igen. Banken over huset har en fantastisk udsigt over fjorden. Simpelthen smukt

September 2021

4.5

DanWest kunde

Vores sommerhus var virkelig meget rart. Især vinterhaven. Her har du en vidunderlig udsigt over fyret om aftenen og kan tilbringe mange vidunderlige timer der. Stranden er ikke langt væk, og du har virkelig alt, hvad du har brug for i dette hus. Jeg kan godt lide at tage på ferie der igen.

August 2021

4.5

Anika Steffens

Et lille, men meget hyggeligt sommerhus med et meget rummeligt soveværelse og et lille, men meget moderne badeværelse. Huset er kærligt indrettet med små detaljer. Udendørsområdet er veludstyret og lader intet tilbage at ønske. Stien til stranden er ikke for langt på cirka 800 meter og fører gennem den smukke lyng til klitterne. Bare smuk.

August 2021

4

DanWest kunde

Lille, hyggeligt sommerhus med en smuk beliggenhed, udendørs område med et lille legeområde og flere sæder. Solrig beliggenhed tæt på stranden.

Juli 2021

5

Maria Louise Hjorth

Det er et super hyggeligt lille sommerhus - meget personligt indrettet. Dét er med til at gøre det varmt og give følelsen af at være 'hjemme'. Terrassen er meget privat, så du sidder ikke til offentlig beskuelse.

Juli 2021

4.5

DanWest kunde

Jeg synes, at dette feriehus er meget hyggeligt og god værdi for pengene. Vi elsker at bruge tid i sommerhuset. Der mangler lidt mulighed for at spille fodbold, men det er i klitterne. Det er et fantastisk hus, der stadig ikke koster meget. Et soveværelse er meget rummeligt, og stuen er meget behagelig.

Juli 2021

5

Reiner Boll, Deutsch Evern

Et smukt møbleret, veludstyret og meget godt beliggende feriehus.

Juni 2021

4.5

Michael Meier

Et meget flot, velplejet hus, som vi lejer igen og igen! Intet mangler, og freden er bare himmelsk. Kort gåtur til stranden og masser af muligheder for at løbe / gå. Tak for, at vi kunne tilbringe 14 dage her !!

September 2020

4.5

DanWest kunde

Lille, men meget hyggeligt og velplejet sommerhus med et meget dejligt udendørs område (flere terrasser, godt afskærmet) og en fantastisk beliggenhed (10 minutters gang til stranden).

August 2020

4

DanWest kunde

Meget flot, kompakt hus. Dejlig ejendom

August 2020

4.5

Lasse Sonntag, Syke

Et meget hyggeligt og personlig møbleret sommerhus. Den lille have er ikke synlig og godt beskyttet mod vinden. Alt er tilgængeligt for børn, du kan fortælle, at huset også bruges personligt. Alt tænkes på.

Juni 2020

5

DanWest kunde

Dette perfekt udstyrede sommerhus er smukt skjult i klitterne og lader intet tilbage at ønske. Af særlig bemærkning er det store tilbud til børn: rutsjebane, gynge, sandkasse inklusive legeudstyr og børnebøger har gjort ferien til vores 1,5-årige datter meget sjov i og omkring huset, hvilket også lettede os som forældre. Huset er nænsomt renoveret og veludstyret. Om sommeren varmes det temmelig op, når vinduerne er lukket (hvis du var ude om dagen) - men efter lidt ventilation kunne du altid sove godt.

Juni 2020

5

DanWest kunde

Huset var meget hyggeligt. Vi var altid vant til at finde nogle ting i køkkenet. Derfor tog vi ikke alt med os. Desværre en fejl fra os. Vi er blevet forkælet af andre sommerhuse. Vi følte os meget komfortable trods de små ting. Det var et dejligt sommerhus.

September 2019

5

DanWest kunde

Hvis du vil gøre 'hygge', er dette stedet for dig.

September 2019

4.5

DanWest kunde

Huset er meget flot

September 2019

5

DanWest kunde

Huset er blevet totalrenoveret sammenlignet med det foregående år indvendigt og er kendetegnet ved et interiør og køkken / badeværelsesudstyr af meget høj kvalitet. For et par med venner / børn max. 4 personer, det er perfekt. Udendørs faciliteter med flere terrasser, hver med nye borde og stole, er meget generøse. Stranden med ca. 800 m er behagelig.

August 2019

5

H.+ D. Wilde

Generøs og alligevel hügli.

Maj 2019

5

DanWest kunde

huset var i meget god stand. Ideel til 2 personer. For 2 voksne og 2 børn også meget velegnet. Vi følte os godt.

Maj 2019

5

Sandra Lopaschinski, Schleswig

-

September 2018

5

DanWest kunde

Et lille men fint hus med alle faciliteter, meget velegnet til familier med børn.

August 2018

4

DanWest kunde

Ældre, meget charmerende sommerhus med plads til 4 personer. Køkken meget veludstyret. Eksteriør meget pænt dekoreret, velbeskyttet og med legepladser til børn. Udstyr også meget børnevenlig.

Juli 2018

5

Claus Krützfeldt, Pinneberg

Se Internet: DanWest

Juni 2018

4.5

H.+ D. Wilde, Reinheim

Det er meget hyggeligt og lyst. Det er behageligt at bo her.

Maj 2018

Google Maps (nyt vindue)

Kort

Rejseinformation

Nøgleudlevering:Nøglen afhentes på vores kontor i Årgab. Læs mere
Ankomst:Ankomst fra kl. 15.00. Hvis sommerhuset er klar til indflytning før kl. 15.00, har I mulighed for at modtage en SMS når nøglen er klar til udlevering.
Ved ankomst udenfor kontorets åbningstid kan nøgle afhentes i nøgleboks. Kode til nøgleboks fremsendes pr. e-mail 3 dage før ankomst.
Afrejse:Nøglen afleveres senest kl. 10 på afrejsedagen på vores kontor i Årgab. Ved bestilt rengøring dog senest kl. 9.
Ved afrejse udenfor kontorets åbningstid kan nøgle afleveres i nøgle-brevsprække ved kontoret i Årgab.
Slutrengøring: Vi viser rengøringsprisen når du har valgt ankomst- og afrejsedato.
Bestil nu eller senest 3 dage før afrejse. Læs mere
Forbrug: Vi viser de aktuelle forbrugspriser når du har valgt ankomst- og afrejsedato.
Depositum: Hvis der opkræves depositum, vises det når du har valgt ankomst- og afrejsedato
Bemærk: Der opkræves ekstraordinært depositum for ungdomsgrupper.
Forsikring:Koster 8% af lejeprisen.
Kombineret afbestillings- og indbo-ansvarsforsikring. Læs mere
Serviceydelser: Vaskepakke (sengetøj og håndklæder): DKK 110 pr. sæt

Barneseng, leje: Gratis

Barnestol, leje: Gratis

Fryser, leje: DKK 525,- pr ophold inkl. levering til/fra sommerhuset (begrænset antal)
Lejebetingelser:Se lejebetingelser her

Luk vindue

2024 Klik på en ledig uge for at vælge...
Juni
Juli
August
September
Oktober
November
December
2025 Klik på en ledig uge for at vælge...
Januar
Februar
Marts
April
Maj
Juni
Juli
August
September
Oktober
November
December

Bestil sommerhuset

Vælg dato

Vælg dato

Mulig ankomst

Ankomst

Afrejse

Lejepris DKK 0 DKK 0

Samlet pris DKK 0

Lej 2 uger og spar 0% Rabatt

Ydeligere priser

Vælg ankomst og afrejse.
fra DKK 2.940,-

Bestil

Til booking