Sommerhus 3226 · Jakob Bondes Vej 87, Klegod

Antal personer
6
Afstand til strand
200 m
2 husdyr tilladt
Ja
Gratis internet adgang
Ja
Afstand til købmand
3,5 km
Husets størrelse
100 m2

Hyggeligt sommerhus i den gamle Klitgårds-stil, i sidste klitrække kun 200 m. fra stranden i Klegod

Her er et rigtig hyggeligt sommerhus på 100 m2, med en fantastisk beliggenhed. Huset ligger i sidse klitrække, kun få hundrede meter fra en dejlig badestrand og det brusende Vesterhav.

Dejligt sommerhus med smuk udsigt ud over klitlandskabet

Husets opholdsstue er kombineret med køkken og spisestue, og her kan I alle samles og hygge jer. Her er en smuk udsigt ud over det klitlandskabet og fra de store vinduer kommer der et flot lysindfald.

Både køkken, spisestue og stue er godt indrettet og i køkkenet er der er bl.a. mikrobølgeovn og opvaskemaskine, og i stuen er der brændeovn, fjernsyn med parabolantenne, CD- og DVD-afspiller, gratis internetforbindelse mv.

Der er klinker på gulvene, samt murstensvægge og lyse lofter. 

Sommerhuset har flere gode værelser. To soveværelser er med dobbeltsenge og et værelse er med enkeltsenge.

Badeværelset er med opvarmet flisegulv og bruseniche.

I annekset er der et redskabsrum, hvor vaskemaskine og tørretumbler er installeret. 

Fantastisk beliggenhed på stor, kuperet klitgrund, med Vesterhavet i baghaven

For enden af en stille vej, mod et fredet areal, ligger dette skønne hus på en 20.000 m2 stor grund. Her er du kun et stenkast fra stranden, og du kan høre Vesterhavet fra terrassen.

Der er et stort og ugenert terrasseareal rundt om huset, og du kan både se en smuk solopgang over Ringkøbing Fjord og om aftenen kan du vestkystens smukkeste solnedgange over klitterne.

Her er huset til jer, der gerne vil nyde roen og den smukke natur, og samtidig kun være en kort køretur fra den hyggelige ferieby Søndervig, hvor der er spændende butikker, caféer, restauranter, indkøbsmuligheder mv.

Faciliteter

Generelt

 • Antal personer: 6
 • Byggeår: 1994
 • Renoveret: 2020
 • Husets størrelse: 100 m2
 • Grundens størrelse: 20000 m2
 • 2 husdyr er tilladt
 • Opvarmning: Elvarme
 • Gratis internetadgang (WLAN)
 • Vaskemaskine
 • Tørretumbler

Udendørs

 • Klitgrund
 • Åben terrasse
 • Grill
 • Solvogne

Stue

 • Gulvbelægning: Klinker
 • TV med parabol (kun udenlandske kanaler) , DR-kanaler og TV2
 • Brændeovn
 • DVD-afspiller
 • Radio
 • CD-afspiller

Soveforhold

 • 3 soverum i huset
 • 2 dobbeltsenge
 • 2 enkeltsenge

Afstande

 • Strand: 200 m
 • Købmand: 3,5 km
 • Restaurant: 3,7 km
 • Badeland: 4 km
 • Golfbane: 4,6 km

Køkken

 • Gulvbelægning: Klinker
 • Køleskab
 • Fryser (20 liter)
 • Opvaskemaskine
 • Kogeplader, Ovn
 • Mikrobølgeovn
 • Kaffemaskine
 • Elkedel

Bad/WC

 • 1 badeværelse
 • Gulvvarme

bedømmelser: 4,1 af 5,0 (43)

Vores gæster om sommerhuset

3.5

Ariane Wilken

Det stråtækte hus ligger smukt stille og gemt bag vilde rosenhække i klitterne i udkanten af sommerhusområdet med udsigt til de perifere klitter og endda et lille stykke af havet. På kun 5 minutter kan du gå til stranden. Noget af inventaret virker lidt gammeldags – det er lidt ligesom at besøge bedstemor

Maj 2024

4.5

Hans-Werner Grothaus, Sickte

Feriehuset har en fantastisk beliggenhed, rolig beliggenhed for enden af klitterne. 5 minutters gang til stranden er fantastisk. Der er plads nok til op til 6 personer.

April 2024

4

Carmen Schack, Tangstedt

Vi var i perioden fra 31.05.14-07.06.14 i hytte Houvig. Dette hjem har haft det meget vi har reserveret for 2015 allerede gange

Marts 2024

3

DanWest kunde

Meget flot hus, nice plot!

December 2023

4

Mario Oppermann

Skønt hus med udsigt over klitterne, en kort gåtur til stranden Et godt valg i de varme måneder. Forsegling af vinduer og døre ville reducere elomkostningerne i fyringssæsonen, da det er ret trækfuldt i blæsevejr.

September 2023

4

DanWest kunde

Smukt, roligt stråtagshus med gode faciliteter i en første klit beliggenhed, en kort gåtur til stranden

August 2023

3

DanWest kunde

Vi har altid boet i dette feriehus i de seneste år. Denne gang var det sidste gang, da huset har væsentlige mangler, hvoraf nogle har været kendt længe, men ikke bliver udbedret. Er manglen udbedret, er det et flot hus med 3 terrasser. Du kan høre havet og nyde solnedgangen. Naturgrunden er smuk, roserne dufter vidunderligt. Nogle af møblerne er lidt gamle, men for den tid, du bruger der, er det ok. Sengene gør et relativt nyt indtryk.

Juni 2023

4

Jürgen Meixner, Rambin

Et feriehus med charme i smukt klitlandskab og meget stille, ugenert beliggenhed. Huset er hyggeligt og fuldt udstyret, ideelt til hvile. Du kan høre hav, lærker og gøg, og du er omgivet af Klitroses. Huset anbefales også om vinteren, pejsen afgiver en dejlig varme.

Maj 2023

4

Martina Höfmann

Huset er i ældre stand, ligesom møblerne. Beliggenheden er uovertruffen midt i klitterne og få minutters gang fra stranden. Badeværelset er ret nyt og byder på masser af plads. Ellers er der desværre mangel på lagerplads, især hvis man faktisk ville ankomme med 6 personer.

Maj 2023

4.5

DanWest kunde

Huset var fantastisk

Maj 2023

4

Ib Vegger, Nyborg

Dejligt sommerhus i en rolig beliggenhed nær stranden. Huset er renoveret og meget komfortabelt indrettet. Omkring huset er der flere siddepladser områder og for børnene er der gynger og legeredskaber.

April 2023

4.5

DanWest kunde

Roligt sommerhus for folk, der søger fred og ro

April 2023

4

Mario Sass, Häuslingen

-

Marts 2023

4.5

Nelleke Visser-de Vries, Annen

Et autentisk feriehus med skøn beliggenhed i klitterne, 300 meter fra havet og stranden. Fra klitterne har du en smuk udsigt over huset, Vesterhavet og Ringkjobingfjorden. Huset er helt privat, 1,2 km fra hovedvejen. Møblering er en smule dateret, men ikke forstyrrende for et sommerhus. Sengene er fine, så det er skønt at sove med lyden af vinden, havet og måger

Februar 2023

4.5

Thomas Effinghausen, Berlin

Et smukt, originalt feriehus i et fantastisk klitlandskab. Afstanden til stranden kun et stenkast. Det er ekstremt hyggeligt og simpelthen hyggeligt.

December 2022

3

DanWest kunde

-

September 2022

4.5

Heinz Schürmann, Nottuln

-

August 2022

4.5

Dagmar Gebuhr

Et hyggeligt, sødt hus til 4 til 6 personer. Børne- og hundevenlig, da den ligger på et kæmpe klitterområde. Komfortable og rummelige rum, inklusive soveværelserne. Terrasser i alle retninger inviterer dig til at slappe af. En rustik følelse af varme og tryghed. Hvis du elsker ensomhed, er dette stedet for dig.

April 2022

4

DanWest kunde

Sommerhuset er meget hyggeligt. Noget af inventaret er lidt ældre, men det passer ind i huset. Gulvene i opholdsrummet er flisebelagte og derfor meget nemme at pleje. Værelserne er store nok. Badeværelset er allerede moderniseret, og der er opbevaringsplads nok til flere personer. Placeringen af huset er fantastisk. Når du står foran huset, kan du se klitterne og høre Vesterhavet. Du kan altid finde et beskyttet sted rundt omkring i huset.

Marts 2022

4.5

Ute u.Reinhard Schlegel, Neuendorf b.Elmshorn

Perfekt til os 2 personer og 2 store hunde; meget nem at passe, kan anbefales!

December 2021

4.5

Joachim Heide, Lauenbrück

Meget flot beliggenhed.

September 2021

5

Franziska Gabel

Dette sommerhus har et meget flot layout. Det bringer et smil i dit ansigt, når du træder ind i det. Det er pænt og lyst og har en rustik charme. Hvert enkelt rum har plads nok og masser af lagerplads. Køkkenet er ret stort og funktionelt. Det moderniserede badeværelse indeholder mange opbevarings- og opbevaringsmuligheder. Du føler dig godt tilpas og hjemme i stuen og spisestuen.

Juni 2021

4.5

Jürgen Meixner, Rambin

Et meget hyggeligt, ældre hus med stråtag med den rigtige atmosfære til at slappe af, stille og afskærmet i klitterne inden for høreværnet fra Nordsøens surf

Juni 2021

5

Kirstin Simon

Et vidunderligt hus i en vidunderlig beliggenhed. Du bor midt i klitlandskabet. Huset er pænt delt. Føl dig godt i ethvert vejr. Udenfor har du altid sol rundt omkring, du er beskyttet mod vinden og du kan endda nyde solnedgangen over Nordsøen. Desværre var klitoriserne lige begyndt at blomstre. Dette må være et godt syn, når denne hæk er i fuld blomst. Her er alt, hvad Danmark definerer for os.

Maj 2021

5

DanWest kunde

Dette hus har en meget smuk beliggenhed i klitterne, og nærheden til havet var meget praktisk, møblerne vækkede en følelse af velvære hos os, de mange forskellige soveværelser og det ekstra hus sørgede for, at alle fandt deres plads. Jeg vil gerne booke dette hus igen.

Maj 2021

4

DanWest kunde

-

September 2020

3.5

Jürgen Schröer, Süderbrarup

I sig selv er alt ok, i badeværelset er vandoverløbet ikke forbundet med håndvasken, hvis du vil lade håndvasken løbe fuldt, løber vandet ind i underskabet. Dørlåsene er allerede behandlet! Placeringen i slutningen af boligområdet, bare fantastisk.

September 2020

5

Franziska Gabel

Kære feriegæst, dette feriehus ligger i et meget smukt, roligt og naturligt område omgivet af klitter. Der er 3 soveværelser, 1 badeværelse, køkken, stue med tilstødende spiseplads. I dette hus kan du slappe af. På kolde dage kan du varme dig ved ilden.

Februar 2020

4

Frank Schwalbe

Et noget ældre, gammeldags hus, der imponerer med sin helt fantastiske, rolige beliggenhed ved enden af stien. Meget kort vej til stranden. Gode muligheder for at følge solen eller sidde beskyttet mod vinden takket være de mange terrasser. Huset har et meget godt pris-ydelsesforhold, selvom det ene eller det andet skal gøres. Vi følte os meget behagelige og ville booke huset igen når som helst.

December 2019

4

Carlo Grulms, Neustadt

-

Oktober 2019

5

DanWest kunde

:) 'Vores' sommerhus er smukt for os, nu har det fået et nyt tag, et nyt badeværelse, nye havemøbler. Det er fantastisk smukt, kort gåtur til stranden og let at nå shopping på cykel. Komfortable (lidt korte) senge, ellers var alt godt, vi er lidt for følelsesladede, da vi bor i samme hus i mange år, og vores søn er vokset op med det. Det er et stykke 'hjem'.

Oktober 2019

5

Annette Hatscher, Siegen

Meget flot beliggenhed og kort gåtur til stranden. Alt nødvendigt tilgængeligt. Badeværelset er stort nok til 6 personer. De smukke terrasser og havemøbler tilstrækkeligt tilgængelige. Central beliggenhed og stadig stille.

September 2019

4

Petra Sebastian

Et hyggeligt sommerhus med komplet udstyr i en helt fantastisk beliggenhed

August 2019

3.5

DanWest kunde

Huset er blevet delvist renoveret. Det fik et nyt tag og badeværelset var flisebelagt og nyt lager blev tilføjet. Det er smukt beliggende tæt på søen. Solnedgang og Merresrauschen tilbyder huset. Med sine 3 terrasser kan du gå med solen. Indretningen er enkel men tilstrækkelig.

Juni 2019

4

Wolfgang Giese, Hude

Behagelig beliggenhed og naturligt.

April 2019

3.5

Sonja Schuhose, Wahrenholz

Et meget hyggeligt sommerhus midt i klitterne i slutningen af en blind vej. Huset har sovepladser til 8 personer, hvis du bruger det lille hus udenfor, men kun 1 badeværelse, hvilket gør en belægning ufattelig med dette antal mennesker. Køkkenet er tilstrækkeligt udstyret, men opvaskemaskinen er meget gammel og taber under hans Aktiviteten gange gange rengøringsarmen. Madrasserne i soveværelset ved siden af badeværelset er gode, ved siden af køkkenet er i dårlig stand.

December 2018

5

Franziska Gabel

Dette hyggeligt indrettet og beliggende i et meget roligt sted sommerhus, ligger i Klegod. Der er 6 personer her. De 3 soveværelser er opdelt således: 2 værelser hver med 1 dobbeltseng, 1 værelse med 2 enkeltsenge. Køkkenet er meget godt synligt fra spisestue og stue (med pejs). I Nebengelass er der 2 ekstra sovemuligheder.

Oktober 2018

3.5

Thorsten Glinecki

Hyggeligt, ældre sommerhus, hvor vinduerne og dørklisterne hurtigt skal fornys. I stærke vinde er det meget i huset, og det bliver koldt hurtigt.

Oktober 2018

4

Eckhard Kusch

Enkelt møbleret men ældre, hyggeligt sommerhus med en fantastisk beliggenhed. Vores sommerhus i 16 år

September 2018

5

Heinz Schürmann

Huset er lidt gammelt, dørene lækker, sofaen er allerede meget sat. Bortset fra disse 2 fejl er det en meget flot feriebolig i en fantastisk beliggenhed. Udstyret i køkkenet er meget godt, resten af ​​huset er ganske komfortabelt indrettet. Der er 3 terrasser, så du kan sidde i solen til enhver tid på dagen. Udstyret med havemøbler er også mere end tilstrækkeligt. Huset er omgivet af klitter, så landet udefra er ikke synligt, så du kan gøre uforstyrret ferie. På grund af nærheden til havet kan man høre havet farende ved huset.

September 2018

4.5

Annette Hatscher, Siegen

Den smukke beliggenhed, der inviterer dig til at slappe af. Badeværelset er stort og soveværelserne er drømmende. Køkkenet er udstyret med alt nødvendigt. Solterrassen ligger stille bag huset uden direkte indsigt.

August 2018

4

DanWest kunde

Meget flot, roligt hus. Det ligger på en stor naturlig grund. Her kan du sige god morgen til kaninerne. Huset har 3 terrasser. Du kan spise morgenmad om morgenen i solen, gå videre til frokostterrassen og om aftenen kan du se solnedgangen fra 3. terrasse mens du lytter til havets lyd. Huset er designet til 6 2 personer og veludstyret. Der er nok retter, så opvaskemaskinen ikke behøver at løbe dagligt obligatorisk. Stue og spisestue er rummelige, køkkenet er integreret. Her er nemme at rengøre fliser, mens i soveværelserne blev lagt laminat, hvilket efterlader et hyggeligt indtryk.

Juni 2018

4.5

Wolfgang Giese, Moormerland

-

Maj 2018

Google Maps (nyt vindue)

Kort

Rejseinformation

Nøgleudlevering:Nøglen afhentes på vores kontor i Søndervig. Læs mere
Ankomst:Ankomst fra kl. 15.00. Hvis sommerhuset er klar til indflytning før kl. 15.00, har I mulighed for at modtage en SMS når nøglen er klar til udlevering.
Ved ankomst udenfor kontorets åbningstid kan nøgle afhentes i nøgleboks. Kode til nøgleboks fremsendes pr. e-mail 3 dage før ankomst.
Afrejse:Nøglen afleveres senest kl. 10 på afrejsedagen på vores kontor i Søndervig. Ved bestilt rengøring dog senest kl. 9.
Ved afrejse udenfor kontorets åbningstid kan nøgle afleveres i nøgle-brevsprække ved kontoret i Søndervig.
Slutrengøring: Vi viser rengøringsprisen når du har valgt ankomst- og afrejsedato.
Bestil nu eller senest 3 dage før afrejse. Læs mere
Forbrug: Vi viser de aktuelle forbrugspriser når du har valgt ankomst- og afrejsedato.
Depositum: Hvis der opkræves depositum, vises det når du har valgt ankomst- og afrejsedato
Bemærk: Der opkræves ekstraordinært depositum for ungdomsgrupper.
Forsikring:Koster 8% af lejeprisen.
Kombineret afbestillings- og indbo-ansvarsforsikring. Læs mere
Serviceydelser: Vaskepakke (sengetøj og håndklæder): DKK 110 pr. sæt

Barneseng, leje: Gratis

Barnestol, leje: Gratis

Fryser, leje: DKK 525,- pr ophold inkl. levering til/fra sommerhuset (begrænset antal)
Lejebetingelser:Se lejebetingelser her

Luk vindue

2024 Klik på en ledig uge for at vælge...
Maj
Juni
Juli
August
September
Oktober
November
December
2025 Klik på en ledig uge for at vælge...
Januar
Februar
Marts
April
Maj
Juni
Juli
August
September
Oktober
November
December

Bestil sommerhuset

Vælg dato

Vælg dato

Mulig ankomst

Ankomst

Afrejse

Lejepris DKK 0 DKK 0

Samlet pris DKK 0

Lej 2 uger og spar 0% Rabatt

Ydeligere priser

Vælg ankomst og afrejse.
fra DKK 3.360,-

Bestil

Til booking