Hus nr. 3121

Hus nr. 3121  ·  Nordsøvej 472, Søndervig

Ingen kundebedømmelser
Vi udlejer huset fra 2023.
 • Antal personer 6 Pers
 • Huset er renoveret i/Byggeår 2022
  1993
 • Husets størrelse 80 m2
 • Grundens størrelse 2800 m2
 • Afstand til strand 400 m
 • Afstand til købmand 1.5 km
 • 1 husdyr tilladt Max 1
 • Ikke-ryger hus
 • Gratis internet adgang

Hyggeligt sommerhus med stor, dejlig terrasse

For enden af stille vej i rolige og børnevenlige omgivelser finder I det pragtfulde sommerhus på Nordsøvej 472. Sommerhuset ligger på en lettere kuperet naturgrund delvist omgivet af træer og buske, og der er tænkt på de små i form af gynge og sandkasse. Skulle lysten til shopping trænge sig på, er der ca. 1 km til Søndervig centrum.

Flot træterrasse omkring det meste af huset

Rundt om det meste af sommerhuset er der et stort og dejligt terrasseareal, hvoraf en stor del er lukket, så hunden kan bevæge sig frit, når I slapper af på terrassen. Der er udgang til terrassen fra stuen og fra begge soveværelser, så den er let tilgængelig døgnet rundt. Det er oplagt at nyde de lange sommeraftner her – med aftensmaden på grillen og en god vin i glassene – mens solen går ned over klitterne mod vest.

Godt udnyttet køkken/alrum og stue

Den rummelige opholdsstue er kombineret med køkkenet og indrettet med flotte møbler, brændeovn, fjernsyn med parabolantenne, highspeed internetforbindelse (100 – 100 MB), radio, CD-afspiller og DVD. Køkkenafdelingen er veludstyret med blandt andet opvaskemaskine, fryser på 40 liter og en mikrobølgeovn. Her er der plads til hele familien, der med forskellige aktiviteter både foran TV og ved spisebord stadig kan komme hinanden ved til det hyggelige skær fra brændeovnen. Året rundt sørger den energivenlige varmepumpe for en behagelig temperatur i rummet. Overalt i sommerhuset er der lyse gulve, vægge og lofter, der giver et venligt og roligt indtryk.

Sommerhuset råder desuden over dejligt badeværelse med vinylgulv og en bruseniche. Det er også her, at I finder husets vaskemaskine. Der er 2 gode soverum, begge er indrettet med hver en dobbeltseng og god skabsplads. De sidste 2 sovepladser er i alkoven i forbindelse med stuen.

Et dejligt sommerhus med en rigtig beliggenhed i forhold til et hurtigt besøg hos nogle af Søndervigs dejlige butikker eller restauranter eller en tur til stranden, for at nyde en fantastisk solnedgang.Betingelser

Nøgleudlevering:Nøglen afhentes på vores kontor i Søndervig.
Ankomst:Ankomst fra kl. 15.00. Hvis sommerhuset er klar til indflytning før kl. 15.00, har I mulighed for at modtage en SMS når nøglen er klar til udlevering.
Ved ankomst udenfor kontorets åbningstid kan nøgle afhentes i nøgleboks. Kode til nøgleboks fremsendes pr. e-mail 3 dage før ankomst.
Afrejse:Nøglen afleveres senest kl. 10 på afrejsedagen på vores kontor i Søndervig. Ved bestilt rengøring dog senest kl. 9.
Ved afrejse udenfor kontorets åbningstid kan nøgle afleveres i nøgle-brevsprække ved kontoret i Søndervig.
Slutrengøring: Pris: DKK 879,-
Bestil nu eller senest 3 dage før afrejse. Læs mere
Forbrug: Strøm: DKK 6,50 pr. kWh
Vand : DKK 58,00 pr. m3
Depositum: Der opkræves ikke depositum på dette hus.
Bemærk: Der opkræves ekstraordinært depositum for ungdomsgrupper.
Forsikring:Koster 8% af lejeprisen.
Kombineret afbestillings- og indbo-ansvarsforsikring. Læs mere
Serviceydelser: Vaskepakke (sengetøj og håndklæder): DKK 110 pr. sæt
Barneseng, leje: DKK 0 pr. uge
Barnestol, leje: DKK 0 pr. uge
Fryser, leje: DKK 180,- pr. uge. Levering til/fra sommerhuset koster DKK 115,- (Bestilling af fryser kun pr. e-mail eller telefon - begrænset antal)
Lejebetingelser:Se lejebetingelser her