Hus nr. 3078

Hus nr. 3078  ·  Birkealle 13, Lodbjerg Hede

 • Antal personer 6 Pers
 • Huset er renoveret i/Byggeår 2017
  1972
 • Husets størrelse 86 m2
 • Grundens størrelse 2133 m2
 • Afstand til strand 1.5 km
 • Afstand til købmand 3.8 km
 • 2 husdyr tilladt Max 2
 • Ikke-ryger hus
 • Gratis internet adgang (Highspeed) Highspeed

Hyggeligt sommerhus i rolige omgivelser – moderniseret i 2018

Dette velholdte sommerhus er perfekt til gæster, der sætter pris på en rolig ferie midt i naturen.

Man føler sig straks velkommen, når man træder ind i den lille entre med klinkegulv. Huset er velindrettet med små hyggelige detaljer, der skaber en dejlig stemning.

Indendørs:

Et funktionelt nyt køkken fra 2018 med opvaskemaskine, komfur, og køleskab med 30 l frost. Derudover findes en 100 l fryser i udhuset. Køkkenet ligger i åben forbindelse til stor og rummelig opholdsstue med brændeovn og komfortabel sofagruppe. Her er tv med parabol (danske og tyske kanaler). Fra stuen er der direkte adgang til delvis overdækket sydvestvendt terrasse. Velindrettet lyst badeværelse fra 2018 med gulvvarme, toilet, bruseniche og vaskemaskine. 3 lyse soveværelser, 2 med dobbeltsenge og 1 med ¾ seng. I huset findes energibesparende varmepumpe og gratis internet, fibernet 100/100 Mbit. Op til 2 hunde er tilladt.

Endvidere:

Dette sommerhus er bygget i sten, ligger dejlig i helt rolige omgivelser. På terrassen findes der havemøbler, liggestole og grill. Huset ligger på en stor grund med gynge, hængekøje og plads til boldspil. Desuden ligger der en stor legeplads kun 100 m fra huset, hvor børn rigtig kan boltre sig.

Området byder på mange gode naturoplevelser og med kun ca. 2 km til klitterne og Vesterhavet. Kort afstand til put and take fiskesø, golfbane, og den hyggelige havn på Lodbjerg Hede. Der er få minutters kørsel til Søndervig, der byder på indkøb, masser af aktiviteter, restauranter o.s.v.Betingelser

Nøgleudlevering:Nøglen afhentes på vores kontor i Søndervig.
Ankomst:Ankomst fra kl. 15.00. Hvis sommerhuset er klar til indflytning før kl. 15.00, har I mulighed for at modtage en SMS når nøglen er klar til udlevering.
Ved ankomst udenfor kontorets åbningstid kan nøgle afhentes i nøgleboks. Kode til nøgleboks fremsendes pr. e-mail 3 dage før ankomst.
Afrejse:Nøglen afleveres senest kl. 10 på afrejsedagen på vores kontor i Søndervig. Ved bestilt rengøring dog senest kl. 9.
Ved afrejse udenfor kontorets åbningstid kan nøgle afleveres i nøgle-brevsprække ved kontoret i Søndervig.
Slutrengøring: Pris: DKK 879,-
Bestil nu eller senest 3 dage før afrejse. Læs mere
Forbrug: Strøm: DKK 6,50 pr. kWh
Vand : DKK 58,00 pr. m3
Depositum: Der opkræves ikke depositum på dette hus.
Bemærk: Der opkræves ekstraordinært depositum for ungdomsgrupper.
Forsikring:Koster 8% af lejeprisen.
Kombineret afbestillings- og indbo-ansvarsforsikring. Læs mere
Serviceydelser: Vaskepakke (sengetøj og håndklæder): DKK 110 pr. sæt
Barneseng, leje: DKK 0 pr. uge
Barnestol, leje: DKK 0 pr. uge
Fryser, leje: DKK 180,- pr. uge. Levering til/fra sommerhuset koster DKK 115,- (Bestilling af fryser kun pr. e-mail eller telefon - begrænset antal)
Lejebetingelser:Se lejebetingelser her