Hus nr. 3050

Hus nr. 3050  ·  Holmsborgvej 11, Søndervig

 • Antal personer 5 Pers
 • Huset er renoveret i/Byggeår 2015
  2004
 • Husets størrelse 100 m2
 • Grundens størrelse 1200 m2
 • Afstand til strand 900 m
 • Afstand til købmand 2.2 km
 • Husdyr IKKE tilladt
 • Ikke-ryger hus
 • Spabad
 • Sauna
 • Gratis internet adgang (Highspeed) Highspeed

Dejligt og allergivenligt sommerhus til 5 personer i Søndervig

Særdeles flot og velholdt sommerhus på 100 m2. Opført i 2004 på naturgrund, kun 900 m fra stranden. Sommerhuset er opført i allergivenlige materialer med træ på gulve/vægge/lofter og har varmepumpe/aircondition, der giver huset et endnu bedre indeklima.

Huset er røgfrit og med vaskbare dyner/puder, og husdyr er ikke tilladt. Sommerhuset er indrettet med flere såvel åbne som overdækkede terrasser med havemøbler og liggestole samt stor muret havegrill.

Indretning:

Opholdsstue med flotte møbler, stereoanlæg med cd-afspiller, brændeovn og fjernsyn med parabolantenne samt video, dvd, varmepumpe og gratis Internetadgang - Fibernet 100/100 Mbit.

Stor veludstyret køkkenafdeling med dybfryser på 150 liter, opvaskemaskine, toaster, blender, råkostmaskine og mikrobølgeovn.

Flot badeværelse med opvarmet flisegulv, bruseniche og 2-pers. luksusspabad. Gæstetoilet - ligeledes med opvarmet flisegulv og bruseniche. Herfra er der direkte adgang til sauna.

Endvidere:

Sommerhuset er personligt og hyggeligt indrettet og er desuden udstyret, vaskemaskine og tørretumbler. Til børnene er der weekendseng (barneseng), højstol, PlayStation, rutschebane, gynge, sandkasse og legetårn Badekar inkl. bademåtte til babyer.

Udenfor huset har huset sin egen petanque bane og udendørs fitness/pullupstativ. Feriehuset er tilmeldt konceptet Key2Activity hos Beach Bowl, Søndervig.   Huset udlejes ikke til ungdomsgrupper. Venligst vær opmærksom på at der i dette sommerhus er rygning forbudt. Hus 3050: Grundplan


Signaturforklaring

Betingelser

Nøgleudlevering:Nøglen afhentes på vores kontor i Søndervig.
Ankomst:Ankomst fra kl. 15.00. Hvis sommerhuset er klar til indflytning før kl. 15.00, har I mulighed for at modtage en SMS når nøglen er klar til udlevering.
Ved ankomst udenfor kontorets åbningstid kan nøgle afhentes i nøgleboks. Kode til nøgleboks fremsendes pr. e-mail 3 dage før ankomst.
Afrejse:Nøglen afleveres senest kl. 10 på afrejsedagen på vores kontor i Søndervig. Ved bestilt rengøring dog senest kl. 9.
Ved afrejse udenfor kontorets åbningstid kan nøgle afleveres i nøgle-brevsprække ved kontoret i Søndervig.
Slutrengøring: Pris: Kontakt os for nærmere information
Bestil nu eller senest 3 dage før afrejse. Læs mere
Forbrug: Strøm: DKK pr. kWh
Vand: Gratis
Depositum: Der opkræves ikke depositum på dette hus.
Bemærk: Der opkræves ekstraordinært depositum for ungdomsgrupper.
Forsikring:Koster 8% af lejeprisen.
Kombineret afbestillings- og indbo-ansvarsforsikring. Læs mere
Serviceydelser: Vaskepakke (sengetøj og håndklæder): DKK pr. sæt
Barneseng, leje: DKK pr. uge
Barnestol, leje: DKK pr. uge
Fryser, leje: DKK 180,- pr. uge. Levering til/fra sommerhuset koster DKK 115,- (Bestilling af fryser kun pr. e-mail eller telefon - begrænset antal)
Lejebetingelser:Se lejebetingelser her