Hus nr. 3024

Hus nr. 3024  ·  Hybenvej 16, Lodbjerg Hede

 • Antal personer 9 Pers
 • Huset er renoveret i/Byggeår 2017
  2001
 • Husets størrelse 118 m2
 • Grundens størrelse 2003 m2
 • Afstand til strand 1.2 km
 • Afstand til købmand 4.3 km
 • 2 husdyr tilladt Max 2
 • Ikke-ryger hus
 • Spabad
 • Sauna
 • Gratis internet adgang

Utraditionelt arkitekttegnet luksussommerhus i 2 plan med sauna og spabad

Utraditionelt arkitekttegnet luksussommerhus med spa og sauna på 118 m2, opført i 2 plan i 2001 og løbende moderniseret senest i 2017. Beliggende på naturgrund på 2.003 m2 med lille græsplæne, omgivet af træer og buske. Stort og ugeneret terrasseareal med havemøbler og liggestole.

Indretning:

Den hyggelige og personligt indrettede opholdsstue er kombineret med køkkenet og indeholder en flot møblering, dvd, video, fladskærms-tv med stor tv-pakke, gratis internetforbindelse, brændeovn, stereoanlæg med cd- afspiller.

Veludstyret køkkenafdeling med bl.a. 109 liters fryser og køleskab (215 liter), mikrobølgeovn og opvaskemaskine. Trælofter, der går op i kip. Delvis vandskurede vægge, klinkegulv med gulvvarme i gang og køkken samt trægulve i stue og værelser.

Badeværelse med flisegulv med gulvvarme, bruseniche, 2-pers. spabad. Herfra er der direkte adgang til 6-pers. sauna. Gæstetoilet med opvarmet flisegulv, bruseniche samt kombineret vaskemaskine/tørretumbler.

Der er 3 soverum; et værelse med en dobbeltseng og et værelse med to enkeltsenge. På 1. sal er der et flot 20m2 stort soveværelse med en dobbeltseng og en enkeltseng samt udgang til balkon, hvorfra der er en flot udsigt. I stuen på 1. sal er der yderligere en dobbelt sovesofa.

Dette velindrettede sommerhus er også udstyret med barneseng og højstol. Til børnene er der mindre fodboldbane, gynge og sandkasse. Et rigtigt godt sted at holde ferie - uanset årstiden.Betingelser

Nøgleudlevering:Nøglen afhentes på vores kontor i Søndervig.
Ankomst:Ankomst fra kl. 15.00. Hvis sommerhuset er klar til indflytning før kl. 15.00, har I mulighed for at modtage en SMS når nøglen er klar til udlevering.
Ved ankomst udenfor kontorets åbningstid kan nøgle afhentes i nøgleboks. Kode til nøgleboks fremsendes pr. e-mail 3 dage før ankomst.
Afrejse:Nøglen afleveres senest kl. 10 på afrejsedagen på vores kontor i Søndervig. Ved bestilt rengøring dog senest kl. 9.
Ved afrejse udenfor kontorets åbningstid kan nøgle afleveres i nøgle-brevsprække ved kontoret i Søndervig.
Slutrengøring: Pris: Kontakt os for nærmere information
Bestil nu eller senest 3 dage før afrejse. Læs mere
Forbrug: Strøm: DKK pr. kWh
Vand: Gratis
Depositum: Der opkræves ikke depositum på dette hus.
Bemærk: Der opkræves ekstraordinært depositum for ungdomsgrupper.
Forsikring:Koster 8% af lejeprisen.
Kombineret afbestillings- og indbo-ansvarsforsikring. Læs mere
Serviceydelser: Vaskepakke (sengetøj og håndklæder): DKK pr. sæt
Barneseng, leje: DKK pr. uge
Barnestol, leje: DKK pr. uge
Fryser, leje: DKK 180,- pr. uge. Levering til/fra sommerhuset koster DKK 115,- (Bestilling af fryser kun pr. e-mail eller telefon - begrænset antal)
Lejebetingelser:Se lejebetingelser her