Hus nr. 3013

Hus nr. 3013  ·  Gransangervej 16, Lodbjerg Hede

 • Antal personer 8 Pers
 • Huset er renoveret i/Byggeår 2014
  2008
 • Husets størrelse 120 m2
 • Grundens størrelse 2233 m2
 • Afstand til strand 1.6 km
 • Afstand til købmand 1.2 km
 • 1 husdyr tilladt Max 1
 • Ikke-ryger hus
 • Spabad
 • Sauna
 • Gratis internet adgang (Highspeed) Highspeed

Dejligt sommerhus med rolig beliggenhed og skønt terrasseareal på Lodbjerg Hede

Dejligt lyst og venligt sommerhus med en rolig beliggenhed. Huset er bygget i træ 2008, det er løbende vedligeholdt og ligger på en stor naturgrund med gode legemuligheder for børn. Skønt åbent og lukket terrasseareal med havemøbler, liggestole, parasol og Weber-grill, så man kan slappe af og nyde solen hele dagen.

Indretning:

Indvendigt er der trægulve overalt, dog klinkegulv i gangen. 2 dejlige badeværelser, begge med gulvvarme og bruseniche. Det store badeværelse har desuden 2-pers. spa, vaskemaskine, tørretumbler og god skabsplads. Herfra er der tillige direkte adgang til husets sauna.

Køkken/alrum med rigtig god plads og udstyret med bl. a. komfur med keramiske kogeplader, mikrobølgeovn, opvaskemaskine og fryser. Ekstra fryser i redskabsrummet.

Den hyggelige opholdsstue er indrettet med 2 hyggekroge, brændeovn, TV, DVD-afspiller og stereoanlæg med CD- afspiller. gratis Internetadgang - Fibernet 100/100 Mbit. I opholdsstuen er der stort vinduesparti, godt lysindfald samt plads til at børnene kan lege.

Husets sovepladser fordeler sig på 4 gode store værelser med dobbeltseng. Til de mindste feriegæster er der barneseng, høj barnestol, sandkasse og gynge.

Endvidere:

Et lyst og venligt sommerhus, som er yderst velegnet til 2 familier. Huset ligger tæt på fiskesø og golfbane. Området byder på gode stier til at vandre og cykle på. Der er kun få min. kørsel til badebyen Søndervig med supermarked, spændende butikker, restauranter, bowling- og fitnesscenter m.m. Der må kun medbringes 1 stk. husdyr.

Hus 3013: Grundplan


Signaturforklaring

Betingelser

Nøgleudlevering:Nøglen afhentes på vores kontor i Søndervig.
Ankomst:Ankomst fra kl. 15.00. Hvis sommerhuset er klar til indflytning før kl. 15.00, har I mulighed for at modtage en SMS når nøglen er klar til udlevering.
Ved ankomst udenfor kontorets åbningstid kan nøgle afhentes i nøgleboks. Kode til nøgleboks fremsendes pr. e-mail 3 dage før ankomst.
Afrejse:Nøglen afleveres senest kl. 10 på afrejsedagen på vores kontor i Søndervig. Ved bestilt rengøring dog senest kl. 9.
Ved afrejse udenfor kontorets åbningstid kan nøgle afleveres i nøgle-brevsprække ved kontoret i Søndervig.
Slutrengøring: Pris: DKK 934,-
Bestil nu eller senest 3 dage før afrejse. Læs mere
Forbrug: Strøm: DKK 2,56 pr. kWh
Vand: Gratis
Depositum: Der opkræves ikke depositum på dette hus.
Bemærk: Der opkræves ekstraordinært depositum for ungdomsgrupper.
Forsikring:Koster 8% af lejeprisen.
Kombineret afbestillings- og indbo-ansvarsforsikring. Læs mere
Serviceydelser: Vaskepakke (sengetøj og håndklæder): DKK 95 pr. sæt
Barneseng, leje: DKK 0 pr. uge
Barnestol, leje: DKK 0 pr. uge
Fryser, leje: DKK 180,- pr. uge. Levering til/fra sommerhuset koster DKK 115,- (Bestilling af fryser kun pr. e-mail eller telefon - begrænset antal)
Lejebetingelser:Se lejebetingelser her