Hus nr. 3013

Hus nr. 3013  ·  Gransangervej 16, Lodbjerg Hede

 • Antal personer 8 Pers
 • Huset er renoveret i/Byggeår 2021
  2008
 • Husets størrelse 137 m2
 • Grundens størrelse 2233 m2
 • Afstand til strand 1.6 km
 • Afstand til købmand 2.4 km
 • 2 husdyr tilladt Max 2
 • Ikke-ryger hus
 • Spabad
 • Sauna
 • Gratis internet adgang (Highspeed) Highspeed

Dejligt sommerhus med rolig beliggenhed og skønt terrasseareal på Lodbjerg Hede

Dejligt lyst og venligt sommerhus med en rolig beliggenhed. Huset er nyrenoveret i 2021 og er beliggende på en stor naturgrund for enden af stille vej med gode legemuligheder for børn. Skønt åbent og lukket terrasseareal med havemøbler, liggestole, parasol og Weber-grill, så man kan slappe af og nyde solen hele dagen. Desuden bålsted og shelter.

Velmøbleret og rummelig opholdsstue:

Indvendigt er der trægulve overalt, dog klinkegulv i gangen. 2 dejlige badeværelser, begge med gulvvarme og bruseniche. Det store badeværelse har desuden 2-personers-spabad, vaskemaskine, tørretumbler og god skabsplads. Herfra er der tillige direkte adgang til husets dejlig sauna.

Særdeles veludstyret køkkenafdeling med rigtig god plads og udstyret med bl. a. komfur med keramiske kogeplader, mikrobølgeovn, opvaskemaskine og fryser. Ekstra fryser i redskabsrummet. Fryserkapacitet ialt på 280 liter.

Den hyggelige opholdsstue er indrettet med 2 hyggekroge, brændeovn, stor fladsskærmsfjernsyn, radio og CD-afspiller. Gratis internetadgang - lynhurtig fibernet (100/100 Mb) I opholdsstuen er der stort vinduesparti, godt lysindfald samt plads til at børnene kan lege.

Husets sovepladser fordeler sig på 4 gode store værelser med dobbeltseng og god skabsplads. Hems med lav loftshøjde, her er der gode legemuligheder for børn. Til de mindste feriegæster er der barneseng, høj barnestol, sandkasse, gynge og fodboldmål.

Central beliggenhed - tæt på badebyen Søndervig:

Et lyst og venligt sommerhus, som er yderst velegnet til 2 familier. Huset ligger tæt på fiskesø og golfbane. Til fiskesøen er der 1000 m og til golfbanen er der kun 300 m. Området byder på gode stier til at vandre og cykle på. Der er kun få min. kørsel til badebyen Søndervig med supermarked, spændende butikker, restauranter, bowling- og fitnesscenter m.m. Der må gerne medbringes 2 stk. husdyr.

Bemærk:  ingen udlejning til ungdomsgrupper.Betingelser

Nøgleudlevering:Nøglen afhentes på vores kontor i Søndervig.
Ankomst:Ankomst fra kl. 15.00. Hvis sommerhuset er klar til indflytning før kl. 15.00, har I mulighed for at modtage en SMS når nøglen er klar til udlevering.
Ved ankomst udenfor kontorets åbningstid kan nøgle afhentes i nøgleboks. Kode til nøgleboks fremsendes pr. e-mail 3 dage før ankomst.
Afrejse:Nøglen afleveres senest kl. 10 på afrejsedagen på vores kontor i Søndervig. Ved bestilt rengøring dog senest kl. 9.
Ved afrejse udenfor kontorets åbningstid kan nøgle afleveres i nøgle-brevsprække ved kontoret i Søndervig.
Slutrengøring: Pris: DKK 1.044,-
Bestil nu eller senest 3 dage før afrejse. Læs mere
Forbrug: Strøm: DKK 5,55 pr. kWh
Vand : DKK 58,00 pr. m3
Depositum: Der opkræves ikke depositum på dette hus.
Bemærk: Der opkræves ekstraordinært depositum for ungdomsgrupper.
Forsikring:Koster 8% af lejeprisen.
Kombineret afbestillings- og indbo-ansvarsforsikring. Læs mere
Serviceydelser: Vaskepakke (sengetøj og håndklæder): (Sæson 2022): DKK 95 pr. sæt
Vaskepakke (sengetøj og håndklæder): (Sæson 2023): DKK 110 pr. sæt
Vaskepakke (sengetøj og håndklæder): (Sæson 2024): DKK 110 pr. sæt
Vaskepakke (sengetøj og håndklæder): (Sæson 2025): DKK 110 pr. sæt
Barneseng, leje: DKK 0 pr. uge
Barnestol, leje: DKK 0 pr. uge
Fryser, leje: DKK 235,- pr. uge. Levering til/fra sommerhuset koster DKK 145,-. (Bestilling af fryser kun pr. e-mail eller telefon - begrænset antal)
Lejebetingelser:Se lejebetingelser her