Hus nr. 3009

Hus nr. 3009  ·  Risbjergvej 60, Lodbjerg Hede

 • Antal personer 7 Pers
 • Huset er renoveret i/Byggeår 2014
  1882
 • Husets størrelse 150 m2
 • Grundens størrelse 2700 m2
 • Afstand til strand 1.7 km
 • Afstand til købmand 3.4 km
 • 2 husdyr tilladt Max 2
 • Ikke-ryger hus
 • Sauna
 • Gratis internet adgang (Highspeed) Highspeed

Hyggelig og charmerende feriehus i Lodbjerg Hede - tæt ved fiskesøen

Hyggelig og rummeligt feriehus i Lodbjerg Hede, i rolige omgivelser for enden af en stille vej. Feriehuset er opdelt i 2 enheder med separat indgang, køkken og badeværelse til hver enhed. Den lille enhed (2 personer) er velegnet hvis bedsteforældre er med på ferie, og de gerne vil trække sig tilbage.

Lodbjerg Hede giver masser af spændende muligheder med både fiskesø og golfbane. Der er kun 1,7 km til Vesterhavet. Huset er oprindelig bygget i 1882, moderniseret i 2014 og løbende vedligeholdt.

Udvendig:

Huset ligger på en 2700 m2 stor skøn naturgrund. 350 m2 er indhegnet, meget velegnet, hvis man har hund med, da der også er hundehus. Huset har et dejligt terrasseareal med havemøbler og grill. Udestue.

Indvendig:

Dels trægulve og dels klinkegulve.

Stort velindrettet køkken udstyret med et stort køleskab, komfur med keramiske kogeplader, mikrobølgeovn og opvaskemaskine. 100 liter fryser. Hyggelig spisestue og opholdsstue med brændeovn, fladskærms-TV, parabol, gratis WiFi- adgang og DVD.

Der er i alt 7 sovepladser, fordelt på 4 soveværelser. 3 værelser med dobbeltseng og 1 værelse med 1 enkeltseng. Til de mindste feriegæster er der barneseng og høj barnestol.

2 dejlige badeværelser. Den ene med wc, bruseniche og gulvvarme, den anden med wc, badekar og direkte adgang til sauna. Desuden gæstetoilet med WC og håndvask. Vaskemaskine og tørretumbler til rådighed.

Et rigtigt dejligt feriehus med masser af plads, og med naturen lige udenfor døren, man kan være heldig at opleve både rådyr og fugle. Huset opvarmes med oliefyr. Der er ca. 5 min kørsel til Søndervig by, hvor der er masser af aktiviteter for gæster i alle aldre.

Bemærk: Inderdøre ca. 180 cm høje. Loftshøjde fra gulv til synlige bjælker ca. 210 cm.Betingelser

Nøgleudlevering:Nøglen afhentes på vores kontor i Søndervig.
Ankomst:Ankomst fra kl. 15.00. Hvis sommerhuset er klar til indflytning før kl. 15.00, har I mulighed for at modtage en SMS når nøglen er klar til udlevering.
Ved ankomst udenfor kontorets åbningstid kan nøgle afhentes i nøgleboks. Kode til nøgleboks fremsendes pr. e-mail 3 dage før ankomst.
Afrejse:Nøglen afleveres senest kl. 10 på afrejsedagen på vores kontor i Søndervig. Ved bestilt rengøring dog senest kl. 9.
Ved afrejse udenfor kontorets åbningstid kan nøgle afleveres i nøgle-brevsprække ved kontoret i Søndervig.
Slutrengøring: Pris: Kontakt os for nærmere information
Bestil nu eller senest 3 dage før afrejse. Læs mere
Forbrug: Strøm: DKK pr. kWh
Vand: Gratis
Depositum: Der opkræves ikke depositum på dette hus.
Bemærk: Der opkræves ekstraordinært depositum for ungdomsgrupper.
Forsikring:Koster 8% af lejeprisen.
Kombineret afbestillings- og indbo-ansvarsforsikring. Læs mere
Serviceydelser: Vaskepakke (sengetøj og håndklæder): DKK pr. sæt
Barneseng, leje: DKK pr. uge
Barnestol, leje: DKK pr. uge
Fryser, leje: DKK 180,- pr. uge. Levering til/fra sommerhuset koster DKK 115,- (Bestilling af fryser kun pr. e-mail eller telefon - begrænset antal)
Lejebetingelser:Se lejebetingelser her