Hus nr. 3008

Hus nr. 3008  ·  Ahornalle 18, Lodbjerg Hede

  • Antal personer 8 Pers
  • Byggeår 2012
  • Husets størrelse 120 m2
  • Grundens størrelse 2000 m2
  • Afstand til strand 1.6 km
  • Afstand til købmand 4 km
  • 2 husdyr tilladt Max 2
  • Spabad
  • Sauna
  • Gratis internet adgang

Moderne sommerhus beliggende på ugeneret naturgrund i roligt område

Moderne sommerhus på 120 m2 opført i 2012. Sommerhuset er er bygget i sten og er beliggende i naturskønne omgivelser på ugenert naturgrund, omgivet af høje træer og buske. Der ligger en stor legeplads ca. 200 m fra sommerhuset. Stort såvel åbent som overdækket terrasseareal med havemøbler og liggestole.

Indendørs:

Den lyse og rummelige opholdsstue er kombineret med køkkenet og er udstyret med flotte møbler, fjernsyn med parabolantenne, DVD, brændeovn, stereoanlæg med cd-afspiller og gratis internet- forbindelse.

Særdeles veludstyret køkkenafdeling med fryser på 70 liter, opvaskemaskine og en mikrobølgeovn. Overalt i sommerhuset er der trægulve og hvide vandskurede vægge.

Der er 4 soverum - alle med hver en dobbeltseng. Stort badeværelse med bruseniche, opvarmet flisegulv med gulvvarme og 2-pers.-spabad. Herfra er der direkte adgang til sauna. Gæstetoilet med bruseniche og opvarmet flisegulv.

Huset er ideel indrettet til 2 familier, da der er 2 soverum og et badeværelse i hver ende af huset, som desuden også er udstyret med en vaskemaskine og tørretumbler.Betingelser

Nøgleudlevering:Nøglen afhentes på vores kontor i Søndervig.
Ankomst:Ankomst fra kl. 15.00. Hvis sommerhuset er klar til indflytning før kl. 15.00, har I mulighed for at modtage en SMS når nøglen er klar til udlevering.
Ved ankomst udenfor kontorets åbningstid kan nøgle afhentes i nøgleboks. Kode til nøgleboks fremsendes pr. e-mail 3 dage før ankomst.
Afrejse:Nøglen afleveres senest kl. 10 på afrejsedagen på vores kontor i Søndervig. Ved bestilt rengøring dog senest kl. 9.
Ved afrejse udenfor kontorets åbningstid kan nøgle afleveres i nøgle-brevsprække ved kontoret i Søndervig.
Slutrengøring: Pris: DKK 1.044,-
Bestil nu eller senest 3 dage før afrejse. Læs mere
Forbrug: Strøm: DKK 2,56 pr. kWh
Vand: Gratis
Depositum: Der opkræves ikke depositum på dette hus.
Bemærk: Der opkræves ekstraordinært depositum for ungdomsgrupper.
Forsikring:Koster 8% af lejeprisen.
Kombineret afbestillings- og indbo-ansvarsforsikring. Læs mere
Serviceydelser: Vaskepakke (sengetøj og håndklæder): DKK 95 pr. sæt
Barneseng, leje: DKK 0 pr. uge
Barnestol, leje: DKK 0 pr. uge
Fryser, leje: DKK 180,- pr. uge. Levering til/fra sommerhuset koster DKK 115,- (Bestilling af fryser kun pr. e-mail eller telefon - begrænset antal)
Lejebetingelser:Se lejebetingelser her