Hus nr. 2936

Hus nr. 2936  ·  Sneppedalen 48, Houvig

  • Antal personer 6 Pers
  • Huset er renoveret i/Byggeår 2003
    1971
  • Husets størrelse 101 m2
  • Grundens størrelse 3164 m2
  • Afstand til strand 300 m
  • Afstand til købmand 4 km
  • Husdyr IKKE tilladt
  • Gratis internet adgang (Highspeed) Highspeed

Ældre feriehus, kun 300 m til Vesterhavet

Ældre feriehus med atmosfære, beliggende i det naturskønne Houvig, kun 300 meter fra Vesterhavet, og få min. kørsel til Søndervig. Huset er oprindeligt bygget i 1973 og løbende vedligeholdt.

Udvendig:

Huset ligger på en stor skøn klitgrund. 2 terrasser med havemøbler, grill og liggestole, her kan man slappe af og nyde den flotte udsigt udover klitområdet.

Der er gode anlagte gå- og cykelstier i området med mulighed for skønne og intense naturoplevelser. Fra huset er der cykelsti til Søndervig.

Indvendig:

Huset har gulvtæpper, dog trægulv i køkkenet. Trælofter og trævægge.

Godt køkken udstyret med et køleskab, fryser 50 liter, mikrobølgeovn, opvaskemaskine. Rummelig opholdsstue med brændeovn, fladskærms -TV, parabol, DVD, og radio med CD-afspiller.

Der er i alt 6 sovepladser, 2 soveværelser med dobbeltsenge. Desuden anneks med 1 køjeseng, et godt sted for børnene at lege og hygge sig. Til de mindste feriegæster er der barneseng og høj barnestol.

Badeværelset er med gulvvarme og udstyret med bruseniche, WC samt vask og lille arrangement til opbevaring af badeartikler m.m.

Huset er velegnet til et par eller den lille familie med børn. I området er der gode muligheder for at gå- og cykle ture, og få skønne naturoplevelser. Der er cykelsti til Søndervig. I bil er der kun få min. kørsel til Søndervig, hvor der er et godt udvalg af aktiviteter, butikker, spisesteder, indkøbsmuligheder mm.Betingelser

Nøgleudlevering:Nøglen afhentes på vores kontor i Søndervig.
Ankomst:Ankomst fra kl. 15.00. Hvis sommerhuset er klar til indflytning før kl. 15.00, har I mulighed for at modtage en SMS når nøglen er klar til udlevering.
Ved ankomst udenfor kontorets åbningstid kan nøgle afhentes i nøgleboks. Kode til nøgleboks fremsendes pr. e-mail 3 dage før ankomst.
Afrejse:Nøglen afleveres senest kl. 10 på afrejsedagen på vores kontor i Søndervig. Ved bestilt rengøring dog senest kl. 9.
Ved afrejse udenfor kontorets åbningstid kan nøgle afleveres i nøgle-brevsprække ved kontoret i Søndervig.
Slutrengøring: Pris: DKK 952,-
Bestil nu eller senest 3 dage før afrejse. Læs mere
Forbrug: Strøm: DKK 6,50 pr. kWh
Vand: DKK 10,00 pr. dag
Depositum: Der opkræves ikke depositum på dette hus.
Bemærk: Der opkræves ekstraordinært depositum for ungdomsgrupper.
Forsikring:Koster 8% af lejeprisen.
Kombineret afbestillings- og indbo-ansvarsforsikring. Læs mere
Serviceydelser: Vaskepakke (sengetøj og håndklæder): DKK 110 pr. sæt
Barneseng, leje: DKK 0 pr. uge
Barnestol, leje: DKK 0 pr. uge
Fryser, leje: DKK 180,- pr. uge. Levering til/fra sommerhuset koster DKK 115,- (Bestilling af fryser kun pr. e-mail eller telefon - begrænset antal)
Lejebetingelser:Se lejebetingelser her