Spa og pool

Nogle sommerhuse er udstyret med pool og- eller spa. Disse tekniske installationer kræver en særlig behandling for ikke at udgøre en sundhedsrisiko. Vi sørger for løbende kontrol af pool og spa i sommerhusene, så I kan nyde opholdet i afslappende og trygge omgivelser.

Information om spabade

I vores sommerhuse findes to forskelliger typer spabade; standvandsspa og gennemløbsspa.

  • En standvandsspa fungerer ved, at der hele tiden er vand i spabadet under opholdet og at temperaturen hele tiden holdes på 37-38 grader.
  • En gennemløbsspa skal fyldes med enten varmt eller koldt vand hver gang det skal benyttes.

Vandkvalitet og hygiejne

I en standvandsspa bliver vandet konstant renset, filtreret og tilsat klor vha. tekniske installationer i teknikrummet. Klordoseringen og vandkvaliteten bliver løbende kontrolleret af vores servicemedarbejdere.

Ved benyttelse af en gennemløbsspa skal der ved hvert brug tilsættes klortabletter og vandet skal udskiftes efter brug. Derudover skal spavejledningen følges nøje. Gennemløbsspa bliver renset og rengjorte ved hvert lejerskifte, men kræver derudover ikke kontrolbesøg.

Information om swimmingpools

I nogle af vores sommerhuse findes indendørs swimmingpool. For at opretholde høj vandkvalitet får alle sommerhuse med pool mindst en gang i ugen besøg af vores servicemedarbejdere. Denne service er gratis.

Bemærk: I sommerhuse med pool eller standvandsspa kan der forekomme større strømforbrug pga. energiforbruget til opvarmning af vandet samt affugtning af pool- og spaområder. Husk derfor altid at ligge termotæppet over spaen eller poolen. Kontakt os gerne for yderligere informationer.

Badesikkerhed og hygiejne

For at opretholde høj badesikkerhed er det vigtigt, at I følger de baderegler som findes på et opslag ved poolen. Grundig vask er en af de vigtige regler, som man altid skal følge. Derudover skal børn altid være under opsyn.

Hvis I under opholdet har problemer eller spørgsmål til benyttelse af poolen er I altid velkomne til at kontakte os.

Pool-varmepumpe

Pool-varmepumpen er en moderne og energibesparende opvarmningsenhed som sørger for energivenlig opvarmning af swimmingpoolen. Sammenlignet med traditionel opvarmning af poolen vha. el-patron opnås en store besparelse i de huse der er udstyret med pool-varmepumpen.

Vandkvalitet

For at opretholde høj vandkvalitet får alle sommerhuse med pool og standvandsspa mindst en gang i ugen besøg af vores servicemedarbejdere inden for normal arbejdstid og uden forudgående notifikation. Denne service er gratis.

Vores servicemedarbejdere er specielt uddannede i servicering af tekniske installationer som spabade og swimmingpools og sørger ved besøget for, at klorindholdet og pH-værdien i poolen er tilfredsstillende. Derudover kontrolleres temperaturen i poolen og teknikken efterses. Hvis poolen trænger til rengøring, vil servicemedarbejderen desuden støvsuge skidt og snavs op af poolen.