Imprint

Ejer af denne hjemmeside:

DanWest Feriehusudlejning A/S
Sønder Klitvej 20
Årgab
DK-6960 Hvide Sande

Repræsenteret af:

Heidi Dahlgaard Larsen

Kontakt:

Telefon: +45 9732 4695
Telefax: +45 9732 5695
E-mail: post@danwest.dk

Momsnummer:

DK27183964

Ansvarlig for indhold:

Heidi Dahlgaard Larsen
DanWest Feriehusudlejning A/S
Sønder Klitvej 20, Årgab
DK-6960 Hvide Sande

Bankforbindelse:

Benyt nedenstående til betaling af ophold eller fakturaer:
Sydbank, Danmark
Kontonummer: 7700 – 0001448166
IBAN: DK7677000001448166
BIC: SYBKDK22

Husk at angive reservationsnummer eller anden identifikation ved overførslen.

Tvister:

Europa-Kommissionen stiller en platform for onlinetvistbilæggelse (OS) til rådighed: https://ec.europa.eu/consumers/odr.
Se vores e-mailadresse herover.

Vi deltager ikke i onlinetvistbilæggelser gennem voldgiftsmægling.

Ansvar for indholdet

Som tjenesteudbydere er vi ansvarlige for eget indhold på disse hjemmesider. Vi er dog ikke forpligtet til permanent at overvåge indsendte eller lagrede oplysninger eller at søge efter tegn på ulovlige aktiviteter.

De juridiske forpligtelser til at fjerne oplysninger eller blokere for brugen af oplysninger forbliver ubestridte. I dette tilfælde er der kun tale om ansvarspådragelse, såfremt der er kendskab til en konkret lovovertrædelse. Ulovligt indhold fjernes straks, når vi får kendskab til det.

Ansvar for Links

Vores tilbud omfatter links til eksterne tredjeparts hjemmesider. Vi har ingen indflydelse på indholdet af disse hjemmesider og kan derfor ikke garantere for indholdet. Udbydere eller administratorer af websteder, til hvilke der linkes, er altid ansvarlige for deres eget indhold.

De pågældende hjemmesider er blevet gennemgået for mulige krænkelser af loven på tidspunktet for oprettelse af linket. Ulovligt indhold blev ikke påvist på tidspunktet for oprettelsen af linket. En permanent overvågning af indholdet på hjemmesider, til hvilke der linkes, kan ikke pålægges uden rimelige tegn på, at loven er overtrådt. Ulovlige links fjernes straks, når vi får kendskab til dem.

Ophavsret

Indhold og samlinger, der stilles til rådighed på disse hjemmesider af udbyderne, er underlagt dansk ophavsretslov. Reproduktion, redigering, distribution samt enhver brug uden for rammerne af ophavsretslovgivningen kræver skriftlig tilladelse fra forfatteren eller ophavsmanden. Overførsler og kopier af disse websteder er kun tilladt til privat brug.
Den kommercielle brug af vores indhold uden tilladelse fra ophavsmanden er forbudt.

Bidrag fra tredjeparter på dette websted er angivet som sådan. Bliver du opmærksom på overtrædelse af ophavsretslovgivningen, bedes du informere os. Sådant indhold fjernes straks.