Et godt bud på udlejning af dit sommerhus

Vi er et lokalt udlejningsbureau og har over 20 års erfaring med udlejning af sommerhuse ved Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Vi er ikke de største - og ønsker heller ikke at blive det - men med ca. 500 sommerhuse til udlejning har vi et godt overblik og styr på udlejningen af det enkelte sommerhus. Som lokalt udlejningsbureau sørger vi for maksimal indtjening og desuden yder vi en rigtig god service over for dig som husejer.

Læs vores folder om udlejning:Maksimal årsleje af dit sommerhus

Vi har set det mange gange. Når sæsonpriserne skal fastsættes, er det fristende at tage imod tilbudet fra det udlejningsbureau, som tilbyder de højeste uge-lejepriser. I mange tilfælde ses det at den højeste uge-lejepris giver ofte den mindste årsleje. Selv en mindre forhøjelse af prisen pr. uge med få hundrede kroner, kan have stor negativ indvirkning på årslejen.

I al beskedenhed mener vi selv, at vi er rigtig gode til at fastsætte udlejningspriser på sommerhuse. Summen af fordele og ulemper med hensyn til beliggenhed, faciliteter, indretning, materialer, vedligeholdelse, aktiviteter, afstand til hav og fjord samt mange års erfaring, som er vigtige faktorer, når priserne skal fastsættes. Man kan roligt sige, at det er vores speciale at udarbejde en skræddersyet udlejningsaftale, der giver dig den bedst mulige årsleje på netop dit sommerhus.

Personlig betjening af rutineret personale

Vi prioriterer den meget personlige og samtidig professionelle betjening af både lejer og ejer meget højt, når dit sommerhus skal udlejes. Vi har et rutineret personale, som forstår at tale og lytte til vores kunder i alle situationer. Som udlejer af dit sommerhuse sørger vi bl. a. for følgende:

  • God markedsføring af sommerhuset på internettet og i kataloget
  • Udfærdigelse af lejeaftale med kunden samt afregning af leje og depositum
  • Afregning af forbrug (strøm, telefon og evt. varme)
  • Månedlig afregning af leje og forbrug overført til din bankkonto samt specifikation af afregning pr. post eller e-mail
  • Login til hjemmesiden, hvor du kan se kalender med udlejning, oversigt over bookinger mm.
  • Kontrol og evt. rengøring efter hvert lejemål.
  • Servicering af spa og pool.

Uforpligtende snak om udlejning af dit sommerhus

Det koster ingenting at få en helt uforpligtende snak og en lejevurdering af dit sommerhus. Måske kan vi konstatere, at du allerede har en fornuftig lejeindtægt hos dit nuværende udlejningsbureau - og så er det jo bare helt fint.

Men det kan også være, at vi kan gøre det bedre end din nuværende samarbejdspartner? Og hvis du i øjeblikket ikke udlejer dit sommerhus, kan vi under alle omstændigheder give dig et godt tilbud.

Hvis du ønsker at høre mere om udlejning af dit sommerhus hos DanWest Feriehusudlejning er du også velkommen til at kontakte én af vores ejerrådgivere for en uforpligtende snak.

Få et uforpligtende
tilbud på udlejning

Du kan give flere oplysninger om sommerhuset når du har klikket "Bestil tilbud".

Ejerrådgivere

anne-grethe

Anne-Grethe Korsholm
Ejerrådgiver, Søndervig
anne-grethe@danwest.dk
Telefon: 9974 6622

karsten-husejer

Karsten Fyhn
Ejerrådgiver, Årgab
karsten@danwest.dk
Telefon: 9974 6615