Hus nr. 3721

Hus nr. 3721  ·  Rauhesvej 33, Bjerregård

 • Antal personer 4 Pers
 • Huset er renoveret i/Byggeår 2021
  1983
 • Husets størrelse 50 m2
 • Grundens størrelse 1200 m2
 • Afstand til strand 300 m
 • Afstand til købmand 800 m
 • Husdyr IKKE tilladt
 • Ikke-ryger hus
 • Gratis internet adgang

Klassisk sommerhus i det populære Bjerregård

Bare 300 meter fra havet i Bjerregård finder I det klassiske sommerhus på Rauhesvej 33. Huset ligger på en dejlig naturgrund og er renoveret i 2021. Morgenbrødet og andre fornødenheden kan klares på en frisk gåtur på ca. 800 meter til den lokale købmand.

Dejlig sydvendt terrasse med flere muligheder

Fra husets stue og køkken/alrum er der udgang til feriehusets fliseterrasse, der byder på flere muligheder alt efter vejr og vind, da en stor del af terrassen er overdækket. Naturgrunden er delvist afskærmet af træer og buske, så I kan hygge jer på den dejlige terrasse i privat atmosfære.

Funktionelt køkken og hyggelig spise/opholdsstue

Det charmerende køkken er funktionelt indrettet med god skabsplads og en praktisk opvaskemaskine, der passer fint til den lille familie. Køkkenet er en del af husets hjerte, der herudover består af spise- og opholdsstuen. Det er også her, at I finder husets brændeovn, der spreder hygge til både spisebord og sofahjørne.

I sommerhuset findes der gode muligheder for adspredelse på de kølige aftner, da der til det store fjernsyn er tilsluttet både parabol og chromecast, så det skulle være muligt at finde en god film. Desuden er der DVD, CD og trådløst internet.

Sovepladserne fordeler sig på 3 soveværelser med henholdsvis 2 dobbeltsenge og en køjeseng, så der er mulighed for, at børnene kan sove sammen eller få hver sit værelse. Badeværelset er centralt placeret i forhold til værelserne.

Området Bjerregård

Det populære Bjerregård er et naturskønt område på Holmsland Klit med Ringkøbing Fjord på den ene side mod øst og det fantastiske Vesterhav på den anden side. Der er et udbygget stisystem, så der er rig mulighed for cykel- og gåture i den smukke natur med rigt dyreliv.Betingelser

Nøgleudlevering:Nøglen afhentes på vores kontor i Årgab.
Ankomst:Ankomst fra kl. 15.00. Hvis sommerhuset er klar til indflytning før kl. 15.00, har I mulighed for at modtage en SMS når nøglen er klar til udlevering.
Ved ankomst udenfor kontorets åbningstid kan nøgle afhentes i nøgleboks. Kode til nøgleboks fremsendes pr. e-mail 3 dage før ankomst.
Afrejse:Nøglen afleveres senest kl. 10 på afrejsedagen på vores kontor i Årgab. Ved bestilt rengøring dog senest kl. 9.
Ved afrejse udenfor kontorets åbningstid kan nøgle afleveres i nøgle-brevsprække ved kontoret i Årgab.
Slutrengøring: Pris: DKK 767,-
Bestil nu eller senest 3 dage før afrejse. Læs mere
Forbrug: Strøm: DKK 3,21 pr. kWh
Vand: Gratis
Depositum: Der opkræves ikke depositum på dette hus.
Bemærk: Der opkræves ekstraordinært depositum for ungdomsgrupper.
Forsikring:Koster 8% af lejeprisen.
Kombineret afbestillings- og indbo-ansvarsforsikring. Læs mere
Serviceydelser: Vaskepakke (sengetøj og håndklæder): DKK 110 pr. sæt
Barneseng, leje: DKK 0 pr. uge
Barnestol, leje: DKK 0 pr. uge
Fryser, leje: DKK 180,- pr. uge. Levering til/fra sommerhuset koster DKK 115,- (Bestilling af fryser kun pr. e-mail eller telefon - begrænset antal)
Lejebetingelser:Se lejebetingelser her