Hus nr. 3423

Hus nr. 3423  ·  Præstestien 4, Årgab

  • Antal personer 6 Pers
  • Byggeår 2020
  • Husets størrelse 130 m2
  • Grundens størrelse 1200 m2
  • Afstand til strand 150 m
  • Afstand til købmand 5 km
  • Husdyr IKKE tilladt
  • Ikke-ryger hus
  • Sauna
  • Gratis internet adgang (Highspeed) Highspeed

Fantastisk sommerhus, hvor komfort, materialer og beliggenhed er i særklasse

Et sommerhus af høj kvalitet, som passer fint ind i omgivelserne.  Der er tale om en god, gedigen sommerhus, der på samme tid er minimalistisk og eksklusiv i sit udtryk, og som ligger kun 150 meter fra en dejlig sandstrand. Dette unikke og velindrettede sommerhus på 130 m2 er opført i foråret 2020 i førsteklasses materialer. Det er beliggende på en kuperet klitgrund i rolige og børnevenlige omgivelser. Dejligt stort og ugenert terrasseareal med gode læmuligheder og overalt er der forskellige havemøbler og liggestole. Den velindrettede opholdsstue er kombineret med køkkenet og er udstyret med flotte møbler, lynhurtig internetforbindelse – ( fiber 100 / 100 MB ), 55 tommers fladsskærmsfjernsyn, Bluetooth højtaler, chromecast og dvd. Overalt i sommerhuset er der flotte trægulve, hvidmalede vægge/ trævægge samt troldtekt-lofter. Opholdsstuen er udstyret med flere panoramavinduer, som giver et dejligt lysindfald.

Særdeles flot og veludstyret køkkenafdeling med opvaskemaskine, mikrobølgeovn og fryser på 80 liter. Der er 3 rummelige værelser, hvoraf 2 af værelserne er indrettet med hver en dobbeltseng og god skabsplads samt et værelse med 2 enkeltsenge og ligeledes også med god skabsplads. Der er to pragtfulde badeværelser med hver en bruseniche og opvarmet flisegulv. Sommerhuset er moderne indrettet og udstyret med al tænkelig luksus, som gør en god ferie endnu bedre. I redskabsrummet er der en vaskemaskine og tørretumbler. Derudover finder man også en lille wellness-afdeling med udesauna og bruser.

I alt i alt et fantastisk sommerhus, hvor komfort, materialer og beliggenhed er i særklasse på Præstestien 4 i dette udsøgte liebhaversommerhus ved det skønne Årgab, hvor udsigten til klitterne taler for sig selv. Her i de naturskønne omgivelser - få øjeblikke fra stranden med havets vuggende bølger - finder man en indre ro i denne idylliske oase til den søde ferietid.

Betingelser

Nøgleudlevering:Nøglen afhentes på vores kontor i Årgab.
Ankomst:Ankomst fra kl. 15.00. Hvis sommerhuset er klar til indflytning før kl. 15.00, har I mulighed for at modtage en SMS når nøglen er klar til udlevering.
Ved ankomst udenfor kontorets åbningstid kan nøgle afhentes i nøgleboks. Kode til nøgleboks fremsendes pr. e-mail 3 dage før ankomst.
Afrejse:Nøglen afleveres senest kl. 10 på afrejsedagen på vores kontor i Årgab. Ved bestilt rengøring dog senest kl. 9.
Ved afrejse udenfor kontorets åbningstid kan nøgle afleveres i nøgle-brevsprække ved kontoret i Årgab.
Slutrengøring: Pris: DKK 1.023,-
Bestil nu eller senest 3 dage før afrejse. Læs mere
Forbrug: Strøm: DKK 6,50 pr. kWh
Vand : DKK 58,00 pr. m3
Depositum: Der opkræves ikke depositum på dette hus.
Bemærk: Der opkræves ekstraordinært depositum for ungdomsgrupper.
Forsikring:Koster 8% af lejeprisen.
Kombineret afbestillings- og indbo-ansvarsforsikring. Læs mere
Serviceydelser: Vaskepakke (sengetøj og håndklæder): (Sæson 2022): DKK 95 pr. sæt
Vaskepakke (sengetøj og håndklæder): (Sæson 2023): DKK 110 pr. sæt
Vaskepakke (sengetøj og håndklæder): (Sæson 2024): DKK 110 pr. sæt
Barneseng, leje: DKK 0 pr. uge
Barnestol, leje: DKK 0 pr. uge
Fryser, leje: DKK 180,- pr. uge. Levering til/fra sommerhuset koster DKK 115,- (Bestilling af fryser kun pr. e-mail eller telefon - begrænset antal)
Lejebetingelser:Se lejebetingelser her