Hus nr. 3419

Hus nr. 3419  ·  Granvej 31, Årgab

  • Antal personer 6 Pers
  • Byggeår 2022
  • Husets størrelse 130 m2
  • Grundens størrelse 1200 m2
  • Afstand til strand 250 m
  • Afstand til købmand 3.1 km
  • Husdyr IKKE tilladt
  • Ikke-ryger hus
  • Sauna
  • Gratis internet adgang (Highspeed) Highspeed

Nyopført sommerhus med moderne faciliteter og kig til klit og fjord

I det populære Årgab lige udenfor Hvide Sande finder I det flotte sommerhus på Granvej 31. Huset er bygget i 2022, og der er i den gennemtænkte indretning kræset for detaljen. Ønsker I et moderne sommerhus mellem hav og fjord er dette sommerhus et rigtigt godt bud.

Fantastisk lysindfald – bad med sauna

På den vestvendte terrasse finder I hoveddøren til feriehusets entré, hvor der udover et grovkøkken er god plads til sko og overtøj. Herfra kommer I ind i husets køkken/alrum, hvor I mødes af et fantastisk lysindfald fra de store vinduespartier af panoramavinduer. Rummet fremstår lyst og venligt med sine lyse lofter og vægge, der er gennemgående i hele huset.

Fra både køkken/alrum og opholdsstue kan I nyde udsigten til Ringkøbing Fjord. I det veludstyrede køkken tilberedes dagens måltider nemt og for musikelskere vil det være en sand fornøjelse at lytte til tonerne, der strømmer ud af højtalerne, der er monteret i loftet. Skulle der være behov for at trække sig tilbage med en god bog, er det oplagt at vælge pladsen i den hyggelige alkove i stuen.

Sommerhusets sovepladser fordeler sig på 3 dejlige soveværelser, hvor der fra det ene er direkte adgang til det ene badeværelse. I alle soveværelser er der god skabsplads og udgang til terrasse. I forbindelse med husets andet badeværelse er der adgang til sauna. Bemærk: Længde på en af sengene er 210 cm.

Skøn terrasse omkring huset

På terrassen mod øst er det oplagt at nyde den smukke solopgang over fjorden til morgenkaffen, der nemt serveres gennem havedøren fra køkkenet. Den dejlige fliseterrasse er etableret omkring det meste af huset og er delvist overdækket. På den vestvendte terrasse kan dagen afsluttes med en hyggelig grillaften. Mens I nyder solnedgangen over klitterne mod vest, kan I samtidigt se fjorden gennem vinduerne mod øst.

Sommerhuset på Granvej 31 er et rigtigt godt valg for den kvalitetsbevidste familie, der ønsker at bo tæt på både det brusende Vesterhav og den mere stille Ringkøbing Fjord.

Området Årgab

Årgab ligger i smuk natur på den smalleste del af Holmsland Klit – altså tæt på både hav og fjor. Der er blot 2 km til den populære fiskerby Hvide Sande, hvor I finder caféer, restauranter og butikker for enhver smag.Betingelser

Nøgleudlevering:Nøglen afhentes på vores kontor i Årgab.
Ankomst:Ankomst fra kl. 15.00. Hvis sommerhuset er klar til indflytning før kl. 15.00, har I mulighed for at modtage en SMS når nøglen er klar til udlevering.
Ved ankomst udenfor kontorets åbningstid kan nøgle afhentes i nøgleboks. Kode til nøgleboks fremsendes pr. e-mail 3 dage før ankomst.
Afrejse:Nøglen afleveres senest kl. 10 på afrejsedagen på vores kontor i Årgab. Ved bestilt rengøring dog senest kl. 9.
Ved afrejse udenfor kontorets åbningstid kan nøgle afleveres i nøgle-brevsprække ved kontoret i Årgab.
Slutrengøring: Pris: DKK 842,-
Bestil nu eller senest 3 dage før afrejse. Læs mere
Forbrug: Strøm: DKK 6,50 pr. kWh
Vand : DKK 58,00 pr. m3
Depositum: Der opkræves ikke depositum på dette hus.
Bemærk: Der opkræves ekstraordinært depositum for ungdomsgrupper.
Forsikring:Koster 8% af lejeprisen.
Kombineret afbestillings- og indbo-ansvarsforsikring. Læs mere
Serviceydelser: Vaskepakke (sengetøj og håndklæder): DKK 110 pr. sæt
Barneseng, leje: DKK 0 pr. uge
Barnestol, leje: DKK 0 pr. uge
Fryser, leje: DKK 180,- pr. uge. Levering til/fra sommerhuset koster DKK 115,- (Bestilling af fryser kun pr. e-mail eller telefon - begrænset antal)
Lejebetingelser:Se lejebetingelser her