Hus nr. 3403

Hus nr. 3403  ·  Granvej 8, Årgab

 • Antal personer 8 Pers
 • Huset er renoveret i/Byggeår 2022
  1995
 • Husets størrelse 164 m2
 • Grundens størrelse 1362 m2
 • Afstand til strand 150 m
 • Afstand til købmand 5 km
 • 1 husdyr tilladt Max 1
 • Ikke-ryger hus
 • Spabad
 • Sauna
 • Gratis internet adgang (Highspeed) Highspeed

Strandnært og særdeles velholdt sommerhus

Det særdeles velholdte sommerhus på Granvej 8 er renoveret og ombygget i 2022 og fremstår lyst og lækkert. Feriehuset har en god beliggenhed bare 150 m fra Vesterhavet og der er fin udsigt til klitterne. Huset kan med sine 164 m2 rumme 8 personer. Området er børnevenligt og ved sommerhuset finder I både sandkasse og gynge til de små, og så er hunden også velkommen. Ved huset finder I også ladestik til el-bilen - blot skal eget kabel medbringes.

God rumfordeling

Feriehuset har et godt og praktisk bryggers med vaskemaskine og tørretumbler. Fra bryggerset er der adgang til en fordelingsgang og et større gangareal, og allerede her bliver I mødt af de lyse vægge og gulve, der går igen i hele huset.  For enden af det store gangareal er der panoramavinduer og udgang til den østvendte terrasse, hvor morgensolen kan nydes såvel udenfor som inde gennem de store vinduer. Desuden er gangen et oplagt legerum for de små. De 8 sovepladser fordeler sig på 4 dejlige soveværelser, der alle er med dobbeltsenge.

Dejligt køkken/alrum

Husets hjerte er absolut det store køkken/alrum, der ligger i åben tilgang til opholdsstuen. Både spise- og opholdsstuen er smagfuldt og personligt indrettet, og I finder brændeovnen centralt placeret, så den kan sprede varme på de kølige aftener, mens der hygges med spil, en god film eller der surfes på husets highspeed internet (100/100 Mbit). Året rundt sørger den praktiske varmepumpe for en behagelig temperatur. Fra opholdsstuen er der udgang til den store sydvestvendte terrasse, der er delvist overdækket. Her kan I nyde de lange sommeraftener og lade roen falde over jer efter en skøn dag ved vestkysten.

I det veludstyrede og moderne køkken finder I udover køle/fryseskab blandt andet induktionskomfur og mikroovn, så dagens måltider tilberedes uden problemer, og opvasken klares nemt af husets opvaskemaskine.

2 badeværelser – spa og udvendig sauna

Sommerhuset råder over 2 badeværelser begge med bruseniche og gulvvarme. I det ene badeværelse finder I husets spa, der giver mulighed for en skøn afslutning på dagen efter en tur i det udvendige saunahus. Så kan I krybe til køjs med en behagelig varme og følelse i kroppen. 

God beliggenhed i det skønne Årgab

Huset har en skøn beliggenhed bare 150 meter fra havet i det dejlige Årgab. Langs stranden kan I gå hele vejen, ca. 2,5 km, til den hyggelige fiskerby Hvide Sande, hvor der er rig mulighed for at shoppe og hygge sig på en af byens restauranter.

Betingelser

Nøgleudlevering:Nøglen afhentes på vores kontor i Årgab.
Ankomst:Ankomst fra kl. 15.00. Hvis sommerhuset er klar til indflytning før kl. 15.00, har I mulighed for at modtage en SMS når nøglen er klar til udlevering.
Ved ankomst udenfor kontorets åbningstid kan nøgle afhentes i nøgleboks. Kode til nøgleboks fremsendes pr. e-mail 3 dage før ankomst.
Afrejse:Nøglen afleveres senest kl. 10 på afrejsedagen på vores kontor i Årgab. Ved bestilt rengøring dog senest kl. 9.
Ved afrejse udenfor kontorets åbningstid kan nøgle afleveres i nøgle-brevsprække ved kontoret i Årgab.
Slutrengøring: Afhængig af bookingperioden
Forbrug: Strøm: DKK 6,50 pr. kWh
Vand : DKK 58,00 pr. m3
Depositum: Der opkræves ikke depositum på dette hus.
Bemærk: Der opkræves ekstraordinært depositum for ungdomsgrupper.
Forsikring:Koster 8% af lejeprisen.
Kombineret afbestillings- og indbo-ansvarsforsikring. Læs mere
Serviceydelser: Vaskepakke (sengetøj og håndklæder): (Sæson 2022): DKK 95 pr. sæt
Vaskepakke (sengetøj og håndklæder): (Sæson 2023): DKK 110 pr. sæt
Vaskepakke (sengetøj og håndklæder): (Sæson 2024): DKK 110 pr. sæt
Barneseng, leje: DKK 0 pr. uge
Barnestol, leje: DKK 0 pr. uge
Fryser, leje: DKK 180,- pr. uge. Levering til/fra sommerhuset koster DKK 115,- (Bestilling af fryser kun pr. e-mail eller telefon - begrænset antal)
Lejebetingelser:Se lejebetingelser her