Hus nr. 3240  ·  Kræ Degns Vej 40, Klegod

 • Antal personer 10 Pers
 • Huset er renoveret i/Byggeår 2018
  1991
 • Husets størrelse 235 m2
 • Grundens størrelse 3000 m2
 • Afstand til strand 300 m
 • Afstand til købmand 6,9 km
 • Husdyr IKKE tilladt
 • Ikke-ryger hus
 • Swimmingpool
 • Spabad
 • Sauna
 • Gratis internet adgang (Highspeed) Highspeed

Smagfuldt indrettet luksussommerhus med stråtag i Klegod kun 300 m fra stranden

Dette særdeles flotte og smagfuldt indrettede luksussommerhus på 235 m2 er opført i røde i sten med stråtag og bliver moderniseret i løbet af 2018.

Udvendigt:

Sommerhuset er beliggende på kuperet klitgrund i børnevenlige omgivelser. Et helt unikt sommerhus, som byder på al tænkelig luksus indenfor meget rummelige rammer - og tæt på stranden. Der er to store solterrasser med havemøbler og liggestole, hvoraf den ene er total ugeneret.

Indvendigt:

Den rummelige opholdsstue er kombineret med køkkenet og er udstyret med flotte møbler, brændeovn, fjernsyn med parabolantenne, stereoanlæg med cd-afspiller, gratis internetforbindelse og brændeovn.

Den store og veludstyrede køkkenafdeling indeholder opvaskemaskine fryser på 80 liter og mikrobølgeovn. Der er murstensvægge/vandskurede vægge, trælofter med frit- liggende bjælker og klinkegulv med gulvvarme.

Den store wellness-afdeling er udstyret med swimmingpool (4 x 6) med svømmetræner, 2-pers.-spabad, rummelig sauna, opvarmet flisegulv samt stort badeværelse med bruseniche. Der er også gæstetoilet med opvarmet flisegulv og bruseniche.

Der er 5 soveværelser; 3 værelser med hver en dobbeltseng, 1 værelse med to enkeltsenge samt et værelse med to køjesenge. Huset er også udstyret med vaskemaskine og tørretumbler.

Dette unikke sommerhus er personligt indrettet og vil give enhver familie en uforglemmelig ferieoplevelse. Udlejning i følgende perioder er KUN på forespørgsel: 10-11-2018 til 22-12-2018. Ved bestilling af huset i en af ovenstående perioder vil du få endelig besked, så snart ejeren svarer på forespørgslen.

Bemærk: Fra sæson 2019 er huset til 10 personer. Udlejning i 2019 i følgende perioder er KUN på forespørgsel: 12.01.-01.06. og 31.08.-28.09. og 02.11.-14.12. Ved bestilling af huset i en af ovenstående perioder vil du få endelig besked, så snart ejeren svarer på forespørgslen.

Hus 3240: Grundplan


Signaturforklaring

Betingelser

Nøgleudlevering:Nøglen afhentes på vores kontor i Søndervig.
Ankomst:Ankomst fra kl. 15.00. Hvis sommerhuset er klar til indflytning før kl. 15.00, har I mulighed for at modtage en SMS når nøglen er klar til udlevering.
Ved ankomst udenfor kontorets åbningstid kan nøgle afhentes i nøgleboks. Kode til nøgleboks fremsendes pr. e-mail 3 dage før ankomst.
Afrejse:Nøglen afleveres senest kl. 10 på afrejsedagen på vores kontor i Søndervig. Ved bestilt rengøring dog senest kl. 9.
Ved afrejse udenfor kontorets åbningstid kan nøgle afleveres i nøgle-brevsprække ved kontoret i Søndervig.
Slutrengøring: Pris: DKK 1.314,-
Bestil nu eller senest 3 dage før afrejse. Læs mere
Forbrug: Strøm: DKK 2,56 pr. kWh
Vand: Inkl. i prisen
Depositum: DKK 2.200,- (obligatorisk)
Depositum tilbagebetales senest 14 dage efter afrejse.
Forbrug af strøm mv. kan ikke modregnes i depositum.
Bemærk: Der opkræves ekstraordinært depositum for ungdomsgrupper.
Forsikring:Koster 6% af lejeprisen.
Kombineret afbestillings- og indbo-ansvarsforsikring. Læs mere
Serviceydelser:Vaskepakke (sengetøj og håndklæder): DKK 80,- pr. sæt
Barneseng, leje: DKK 80,- pr. uge
Barnestol, leje: DKK 80,- pr. uge
Fryser, leje: DKK 180,- pr. uge. Levering til/fra sommerhuset koster DKK 115,- (Bestilling af fryser kun pr. e-mail eller telefon - begrænset antal)
Lejebetingelser:Se lejebetingelser her