Hus nr. 3210

Hus nr. 3210  ·  Fladsbjergvej 288, Klegod

 • Antal personer 6 Pers
 • Huset er renoveret i/Byggeår 2005
  1985
 • Husets størrelse 84 m2
 • Grundens størrelse 2000 m2
 • Afstand til strand 300 m
 • Afstand til købmand 5.5 km
 • Husdyr IKKE tilladt
 • Ikke-ryger hus
 • Gratis internet adgang (Highspeed) Highspeed

Hyggeligt feriehus med flere terrasser og 300 m til Vesterhavet

Det ideelle Sommerhus ved Vesterhavet

I dette meget velplejede sommerhus er der hele tre terrasser, og med kun 300 meter til havet fra Klegod, er rammerne samt til, at i kan tilbringe en herlig ferie i dette sommerhus. Her kan i finde dejlig ro omgivet af det smukke klit-landskab. Området ved Holmsland Klit mellem byen Hvide Sande og Søndervig er ganske eftertragtet, da både indkøbs- og udflugtsmuligheder er rigtig gode i dette område.

Område

Sommerhuset ligger på den dejlige klitgrund i byen Klegod. 300 meter til fods og så står du midt på den lækre, brede og kilometer lange sandstrand ved den danske vestkyst. Der er også kun 900 meter til den nærmeste bager og i Klegod befinder der også en Fiskesø. Her er en oversigt over diverse fiskesøer i området.

Mht. til indkøb henviser vi til byen Søndervig der ligger 5 minutters kørsel fra huset, eller til Hvide sande der ligger 10 min. Kørsel fra huset. Havnebyen Ringkøbing er blot 15km. Væk og tilbyder både gode shoppingsmuligheder og en smuk havneudsigt til Ringkøbing Fjord.  Området er ideelt til en afslappende strandferie, lange vandreture i naturen eller også udflugter på cykel, f.eks. omkring Ringkøbing Fjord. I nærområdet er der også rigeligt med underholdning til børnene, kig evt. her på vores aktivitetsoversigt.

Husets beliggenhed kan findes på dette kort.

Ejendom

Huset blev bygget i 1985 og fik en tilbygning i 2005 og er løbende blevet moderniseret. Huset ligger på en dejlig stor grund på 2000 Kvm. Huset har desuden egen sti lige ned til stranden. Rundt om huset er de tre terrasser placeret således, at i kan nyde både skygge og solskin rundt om huset. I huset finder i også en havegrill, havemøbler og liggestole der ligger parat til fri afbenyttelse. I kan derfor nyde udsigten over klitterne fra selve huset, mens i er i læ fra vinden.

Interiør

Sommerhuset er hyggeligt indrettet og med de lyse trævægge samt det flotte trægulv, giver det en dejlig atmosfære i huset. Huset er også udstyret med et stort vinduesparti ud mod klitterne og det smukke fyr ved Nr. Lyngvig.

I begge indgange er der rigeligt med knager og plads til at hænge diverse overtøj og sko.

Det lille, men meget veludstyrede køkken indeholder b.la. komfur, opvaskemaskine, stort køleskab med fryseboks på 40 liter, elkoger, kaffemaskine, mixer og en toaster til fri afbenyttelse. I kan nyde jeres måltider i det bekvemmelige spiseområde eller på én af terrasserne.

Den lækre opholdsstue med udsigt udover den flotte natur, ligger i den nye del af huset. I opholdsstuen finder du b.la. en komfortabel sofa, brændeovn, fladskærmsfjernsyn med 24 danske, 4 tyske, 2 norske og 2 svenske kanaler samt en CD-afspiller. Huset er desuden udstyret med gratis high-speed internetadgang.

Der er 3 soveværelser i huset, alle med tæppegulv. I det ene soveværelse er der er en dobbeltseng med Box madras, i det andet soveværelse er der en køjeseng velegnet til børn, samt en seng på 140X190 cm. I det tredje soveværelse finder du endnu en seng med målene 140X190 cm. I alle soveværelser er der rigeligt plads til tøj i de tilhørende skabe.Badeværelset er udstyret med en meget lys bruseniche, samt håndvask og toilet. Der er installeret vinyl gulv, samt en reol og udevindue.

Der befinder sig en barnestol i huset.

I dette naturskønne sommerhus ved den danske vestkyst, vil du mærke at ejerne virkelig har lagt arbejde i at opdatere interiør og vedligeholde huset, så du kan nyde ferien lige fra start til slut.

Betingelser

Nøgleudlevering:Nøglen afhentes på vores kontor i Søndervig.
Ankomst:Ankomst fra kl. 15.00. Hvis sommerhuset er klar til indflytning før kl. 15.00, har I mulighed for at modtage en SMS når nøglen er klar til udlevering.
Ved ankomst udenfor kontorets åbningstid kan nøgle afhentes i nøgleboks. Kode til nøgleboks fremsendes pr. e-mail 3 dage før ankomst.
Afrejse:Nøglen afleveres senest kl. 10 på afrejsedagen på vores kontor i Søndervig. Ved bestilt rengøring dog senest kl. 9.
Ved afrejse udenfor kontorets åbningstid kan nøgle afleveres i nøgle-brevsprække ved kontoret i Søndervig.
Slutrengøring: Pris: DKK 879,-
Bestil nu eller senest 3 dage før afrejse. Læs mere
Forbrug: Strøm: DKK 6,50 pr. kWh
Vand: (Sæson 2023) DKK 10,00 pr. dag
Vand: (Sæson 2024) DKK 10,00 pr. dag
Depositum: Der opkræves ikke depositum på dette hus.
Bemærk: Der opkræves ekstraordinært depositum for ungdomsgrupper.
Forsikring:Koster 8% af lejeprisen.
Kombineret afbestillings- og indbo-ansvarsforsikring. Læs mere
Serviceydelser: Vaskepakke (sengetøj og håndklæder): DKK 110 pr. sæt
Barneseng, leje: DKK 0 pr. uge
Barnestol, leje: DKK 0 pr. uge
Fryser, leje: DKK 180,- pr. uge. Levering til/fra sommerhuset koster DKK 115,- (Bestilling af fryser kun pr. e-mail eller telefon - begrænset antal)
Lejebetingelser:Se lejebetingelser her