Sommerhus 3210 · Fladsbjergvej 288, Klegod

Antal personer
6
Afstand til strand
300 m
Husdyr IKKE tilladt
Nej
Ikke-ryger hus
Nej
Gratis internet adgang (Highspeed)
Ja
Afstand til købmand
5,5 km
Husets størrelse
84 m2

Hyggeligt feriehus med flere terrasser og 300 m til Vesterhavet

Det ideelle Sommerhus ved Vesterhavet

I dette meget velplejede sommerhus er der hele tre terrasser, og med kun 300 meter til havet fra Klegod, er rammerne samt til, at i kan tilbringe en herlig ferie i dette sommerhus. Her kan i finde dejlig ro omgivet af det smukke klit-landskab. Området ved Holmsland Klit mellem byen Hvide Sande og Søndervig er ganske eftertragtet, da både indkøbs- og udflugtsmuligheder er rigtig gode i dette område.

Område

Sommerhuset ligger på den dejlige klitgrund i byen Klegod. 300 meter til fods og så står du midt på den lækre, brede og kilometer lange sandstrand ved den danske vestkyst. Der er også kun 900 meter til den nærmeste bager og i Klegod befinder der også en Fiskesø. Her er en oversigt over diverse fiskesøer i området.

Mht. til indkøb henviser vi til byen Søndervig der ligger 5 minutters kørsel fra huset, eller til Hvide sande der ligger 10 min. Kørsel fra huset. Havnebyen Ringkøbing er blot 15km. Væk og tilbyder både gode shoppingsmuligheder og en smuk havneudsigt til Ringkøbing Fjord.  Området er ideelt til en afslappende strandferie, lange vandreture i naturen eller også udflugter på cykel, f.eks. omkring Ringkøbing Fjord. I nærområdet er der også rigeligt med underholdning til børnene, kig evt. her på vores aktivitetsoversigt.

Husets beliggenhed kan findes på dette kort.

Ejendom

Huset blev bygget i 1985 og fik en tilbygning i 2005 og er løbende blevet moderniseret. Huset ligger på en dejlig stor grund på 2000 Kvm. Huset har desuden egen sti lige ned til stranden. Rundt om huset er de tre terrasser placeret således, at i kan nyde både skygge og solskin rundt om huset. I huset finder i også en havegrill, havemøbler og liggestole der ligger parat til fri afbenyttelse. I kan derfor nyde udsigten over klitterne fra selve huset, mens i er i læ fra vinden.

Interiør

Sommerhuset er hyggeligt indrettet og med de lyse trævægge samt det flotte trægulv, giver det en dejlig atmosfære i huset. Huset er også udstyret med et stort vinduesparti ud mod klitterne og det smukke fyr ved Nr. Lyngvig.

I begge indgange er der rigeligt med knager og plads til at hænge diverse overtøj og sko.

Det lille, men meget veludstyrede køkken indeholder b.la. komfur, opvaskemaskine, stort køleskab med fryseboks på 40 liter, elkoger, kaffemaskine, mixer og en toaster til fri afbenyttelse. I kan nyde jeres måltider i det bekvemmelige spiseområde eller på én af terrasserne.

Den lækre opholdsstue med udsigt udover den flotte natur, ligger i den nye del af huset. I opholdsstuen finder du b.la. en komfortabel sofa, brændeovn, fladskærmsfjernsyn med 24 danske, 4 tyske, 2 norske og 2 svenske kanaler samt en CD-afspiller. Huset er desuden udstyret med gratis high-speed internetadgang.

Der er 3 soveværelser i huset, alle med tæppegulv. I det ene soveværelse er der er en dobbeltseng med Box madras, i det andet soveværelse er der en køjeseng velegnet til børn, samt en seng på 140X190 cm. I det tredje soveværelse finder du endnu en seng med målene 140X190 cm. I alle soveværelser er der rigeligt plads til tøj i de tilhørende skabe.Badeværelset er udstyret med en meget lys bruseniche, samt håndvask og toilet. Der er installeret vinyl gulv, samt en reol og udevindue.

Der befinder sig en barnestol i huset.

I dette naturskønne sommerhus ved den danske vestkyst, vil du mærke at ejerne virkelig har lagt arbejde i at opdatere interiør og vedligeholde huset, så du kan nyde ferien lige fra start til slut.

Video thumbnail

Faciliteter

Generelt

 • Antal personer: 6
 • Byggeår: 1985
 • Renoveret: 2005
 • Husets størrelse: 84 m2
 • Grundens størrelse: 2000 m2
 • Husdyr er IKKE tilladt
 • Ikke-ryger hus
 • Opvarmning: Elvarme
 • Varmepumpe / klimaanlæg
 • Gratis internetadgang (WLAN) - Highspeed

Udendørs

 • Klitgrund
 • Åben terrasse
 • Overdækket terasse
 • Grill
 • Solvogne

Stue

 • Gulvbelægning: Træ
 • TV med Kabel-TV , DR-kanaler og TV2
 • Brændeovn
 • Radio
 • CD-afspiller
 • 1 barne-højstol

Soveforhold

 • 3 soverum i huset
 • 3 dobbeltsenge

Afstande

 • Strand: 300 m
 • Købmand: 5,5 km
 • Restaurant: 3 km
 • Badeland: 5 km
 • Golfbane: 7,3 km

Køkken

 • Gulvbelægning: Træ
 • Køleskab
 • Fryser (40 liter)
 • Opvaskemaskine
 • Kogeplader, Ovn
 • Kaffemaskine
 • Elkedel

Bad/WC

 • 1 badeværelse

bedømmelser: 4,8 af 5,0 (35)

Vores gæster om sommerhuset

4.5

Reiner Brassen, Winsen/Luhe

-

April 2024

4

Mathias Kubisch

Smukt beliggende feriehus med alt hvad du behøver. Fantastisk beliggenhed til stranden, bageri i gåafstand, butikker 5 minutter i bil. Hvis du ikke værdsætter en sauna eller anden luksus, er dette det rigtige sted for dig.

Oktober 2023

4.5

DanWest kunde

huset var god, placeringen stor, men badeværelserne meget små

September 2023

5

Marianne Arends

Hyggeligt møbleret feriehus, rolig beliggenhed lige ved stranden! Der er også et stort skur til cyklerne! En oase af velvære!!!

August 2023

5

DanWest kunde

-

August 2023

5

Ingo De Odorico

Feel-good faktor høj, rent og lyst hus, kærligt møbleret, alt til daglige behov er tilgængeligt, perfekt terrassebrug gives af tre terrasser, liggestole, puder og parasoller til rådighed, urtehave (purløg, persille, timian) - god idé, hele vejen rundt for os perfekt,

Juli 2023

5

Gabriela Losch

Dette feriehus har alt hvad du behøver (undtagen flere tyske tv-kanaler). De 3 terrasser, hvor man kan sidde ubemærket, er også fantastiske. Altid min fornøjelse

Maj 2023

4.5

DanWest kunde

Top beliggenhed, tæt på stranden, mange terrasser rundt om huset, Wozi hyggeligt

April 2023

5

Sandra Seffer, Uetze

Sommerhuset var fantastisk

Oktober 2022

4.5

DanWest kunde

-

Oktober 2022

5

DanWest kunde

Meget smuk. Har ikke haft sådan et dejligt hus i lang tid

September 2022

5

DanWest kunde

Fantastisk beliggenhed, fuldstændig passende møbleret, gode terrasser... kan simpelthen varmt anbefales

September 2022

4.5

Roland Schäfer

Meget flot feriehus, ideel beliggenhed.

August 2022

5

DanWest kunde

Rigtig flot og velholdt feriehus... Ligger smukt i klitterne og stranden er meget tæt på

Maj 2022

5

DanWest kunde

-

April 2022

5

DanWest kunde

Vi følte os meget godt tilpas i det hyggelige hus

April 2022

4.5

DanWest kunde

Hyggeligt, veludstyret sommerhus. Er meget stille og meget tæt på stranden.

Juli 2021

4.5

Roland Schäfer, Naunhof

Huset har en meget god placering, var rent og pænt. Indretningen var meget god med tre smukke terrasser. Et værelse til at parkere cyklerne. Haveværktøj og tilbehør, alt er tilgængeligt. Rundt omkring et vidunderligt sommerhus. Jeg har allerede reserveret til 2022!

Juni 2021

5

DanWest kunde

-

September 2020

5

DanWest kunde

Et smukt hus. Fremragende stand, konstant renoveret. Ren. Funktionel. Rolig beliggenhed, kort gåtur til stranden. Tre terrasser, så du altid kan følge solen.

August 2020

4.5

Susanne Thomassen, Aarhus C

Huset var dejligt og meget fint indrettet - dejligt med alle de knage til tøj. Fint med alle de ligge stole og ude terrasser

Juni 2020

5

Roland Höppner

Meget godt udstyret. Alt opsat korrekt. En masse retter.

Juni 2020

5

Ines Köpke

Store kærligt møbleret hus. Det har alt hvad du behøver for en afslappende ferie. Veludstyret køkken og gode senge. Flere terrasser omkring huset Et smukt hus, som vi havde flere gange og ikke for sidste gang.

Oktober 2019

5

Gabriele Wiedemann

Det er en anstændig og meget godt sorteret med alt hvad du har brug for. Selv rengøringsprodukter til deres egen slutrengøring var tilgængelige. Du kan stole på billederne på internettet. Pejsen fungerer vidunderligt. Selv træet der var der. Med snusket vejr har du huset varmt og det våde tøj tørrer hurtigt :-)

September 2019

5

Sabine Bock, Füsing

Hyggeligt, rent, komfortabelt møbleret sommerhus i et roligt sted nær stranden. Masser af opvask og bestik. Samlet set superudstyret. Dejlig solbelyst stue. Tre terrasser, hvoraf den ene er overdækket og beskyttet mod vinden. Pejsen blev opvarmet huset hurtigt om morgenen, og solen gjorde dette job om dagen på trods af regn og storm. Vi følte os godt rundt.

September 2019

5

Michael Kattusch

Meget flot hus, meget rent, område praktisk udviklet, især god beliggenhed til stranden.

August 2019

5

DanWest kunde

Huset er fantastisk. De tre terrasser tilbyder masser af muligheder for at være udenfor.

August 2019

4

René Wagner

-

Juni 2019

5

Manuela Lohmüller-Kluth

-

Juni 2019

Ingen bedømmelse

DanWest kunde

Et lille dejligt møbleret hus med store terrasser. Modsat og stativet er kun 5 minutter.

Maj 2019

5

Jürgen Heinrich Söhl, Hollnseth

Et meget hyggeligt sommerhus med god layout. Godt køkkenudstyr, nok lagerplads og kroge på badeværelset. Meget god vindbeskyttelse på terrassen, flot udsigt over klitterne. Samlet set gjorde huset et meget godt indtryk. En stor tak til ejerne.

Maj 2019

5

Ines Köpke, Nahe

Meget dejligt sommerhus nær stranden. Udstyret efterlader intet at ønske. Alt er meget rent og velholdt, godt og moderne og møbleret. Særligt godt er sengene i dette hus ..

Oktober 2018

Ingen bedømmelse

DanWest kunde

Parlamentet opfyldte vores forventninger, det var hyggeligt og vi følte os komfortable.

September 2018

4.5

Michael Kattusch

Stort rummeligt hus med passende hyggelige møbler. Meget effektiv ovn. Gratis Bick indefra, ind i landskabet. Det eneste der bliver vant til: THE KÜCHHERD! Når du bruger større pander og gryder, kan du allerede stå lige før 'Herzkasper'en. Han udvikler derefter et godt liv af sig selv. Man undrer sig over, hvad en køkkenkomfur kan udvikle sig til eget liv. I stærke vinde er klappen i skorstenen 'irriterende'.

September 2018

4.5

Astrid + Richard Berger

Et meget dejligt sommerhus, roligt beliggende i klitterne, kun 300 m til havet. Med tre terrasser, så du kan sidde udenfor i regnfrit vejr når som helst på dagen og spise. Huset er kærligt møbleret, køkkenet og spisestuen er veludstyrede, indretningen af ​​de andre værelser er praktisk, hyggeligt og komfortabelt.

September 2018

4.5

Rüdiger Bauer, Burgwedel Wettmar

-

August 2018

5

DanWest kunde

Nice hyggeligt hus. På grund af det vinklede design finder du altid en terrasse i lee

August 2018

Google Maps (nyt vindue)

Kort

Rejseinformation

Nøgleudlevering:Nøglen afhentes på vores kontor i Søndervig. Læs mere
Ankomst:Ankomst fra kl. 15.00. Hvis sommerhuset er klar til indflytning før kl. 15.00, har I mulighed for at modtage en SMS når nøglen er klar til udlevering.
Ved ankomst udenfor kontorets åbningstid kan nøgle afhentes i nøgleboks. Kode til nøgleboks fremsendes pr. e-mail 3 dage før ankomst.
Afrejse:Nøglen afleveres senest kl. 10 på afrejsedagen på vores kontor i Søndervig. Ved bestilt rengøring dog senest kl. 9.
Ved afrejse udenfor kontorets åbningstid kan nøgle afleveres i nøgle-brevsprække ved kontoret i Søndervig.
Slutrengøring: Vi viser rengøringsprisen når du har valgt ankomst- og afrejsedato.
Bestil nu eller senest 3 dage før afrejse. Læs mere
Forbrug: Vi viser de aktuelle forbrugspriser når du har valgt ankomst- og afrejsedato.
Depositum: Hvis der opkræves depositum, vises det når du har valgt ankomst- og afrejsedato
Bemærk: Der opkræves ekstraordinært depositum for ungdomsgrupper.
Forsikring:Koster 8% af lejeprisen.
Kombineret afbestillings- og indbo-ansvarsforsikring. Læs mere
Serviceydelser: Vaskepakke (sengetøj og håndklæder): DKK 110 pr. sæt

Barneseng, leje: Gratis

Barnestol, leje: Gratis

Fryser, leje: DKK 525,- pr ophold inkl. levering til/fra sommerhuset (begrænset antal)
Lejebetingelser:Se lejebetingelser her

Luk vindue

2024 Klik på en ledig uge for at vælge...
Juni
Juli
August
September
Oktober
November
December
2025 Klik på en ledig uge for at vælge...
Januar
Februar
Marts
April
Maj
Juni
Juli
August
September
Oktober
November
December

Bestil sommerhuset

Vælg dato

Vælg dato

Mulig ankomst

Ankomst

Afrejse

Lejepris DKK 0 DKK 0

Samlet pris DKK 0

Lej 2 uger og spar 0% Rabatt

Ydeligere priser

Vælg ankomst og afrejse.
fra DKK 3.756,-

Bestil

Til booking