Hus nr. 3098

Hus nr. 3098  ·  Granalle 6, Lodbjerg Hede

 • Antal personer 6 Pers
 • Huset er renoveret i/Byggeår 2016
  1996
 • Husets størrelse 96 m2
 • Grundens størrelse 2500 m2
 • Afstand til strand 1.5 km
 • Afstand til købmand 4.5 km
 • Husdyr IKKE tilladt
 • Ikke-ryger hus
 • Spabad
 • Sauna
 • Gratis internet adgang (Highspeed) Highspeed

Hyggeligt, velplejet feriehus med god beliggenhed og udsyn over klitterne

Velholdt feriehus med lækkert terrassereal, spa og sauna beliggende i rolige omgivelser i Lodbjerg Hede. Huset er oprindelig bygget i 1996 og løbende moderniseret.

Udvendig:

Huset ligger på en stor skøn naturgrund/klitgrund, hvorfra der er en flot udsigt til klitterne og udover naturen. Til huset hører flere skønne terrasser med gode læforhold og havemøbler, hvor man kan sidde og slappe af. På terrassen er der også liggestole og havegrill. Gåafstand til legeplads med boldbane og gynger.

Indvendig:

Trægulve overalt, dog klinkegulv i køkken, gang, badeværelse og gæstetoilet. Lyse trævægge og trælofter. Stort vinduesparti, som giver et godt lysindfald.

Velindrettet køkken udstyret med et køle-/fryseskab med en frysekapacitet på 35 liter, komfur, mikrobølgeovn og opvaskemaskine. Køkkenet er kombineret med et spisestueareal, hvor der er god plads til at nyde en skøn frokost eller middag. Hyggelig indrettet opholdsstue med brændeovn, fladskærms-TV, parabol, gratis WiFi- adgang og DAB-radio. TV2 Sport kan også modtages.

Der er i alt 6 sovepladser, 3 værelser med dobbeltseng og klædeskabe. Der er både barneseng og høj barnestol.

Stort badeværelse med gulvvarme, bruseniche, wc, håndvask og 2 pers. spabad. Herfra direkte adgang til sauna. Gæstetoilet med WC, håndvask, vaskemaskine og tørretumbler.

Indgang hvor man kan parkere overtøj og fodtøj. Endvidere energibesparende varmepumpe. Bemærk: Ingen udlejning til ungdomsgrupper.

Lodbjerg Hede byder på et rigt dyre og -fugleliv, og er et godt udgangspunkt for cykel og gåture til havet, Bagges Dæmning, Røjklit Havn, golfbanen, put and take sø mm. Huset ligger 5 min kørsel fra Søndervig by, hvor der er masser af aktiviteter for gæster i alle aldre. Ca. 10 km til den gamle købstad Ringkøbing, som oser af atmosfære.Betingelser

Nøgleudlevering:Nøglen afhentes på vores kontor i Søndervig.
Ankomst:Ankomst fra kl. 15.00. Hvis sommerhuset er klar til indflytning før kl. 15.00, har I mulighed for at modtage en SMS når nøglen er klar til udlevering.
Ved ankomst udenfor kontorets åbningstid kan nøgle afhentes i nøgleboks. Kode til nøgleboks fremsendes pr. e-mail 3 dage før ankomst.
Afrejse:Nøglen afleveres senest kl. 10 på afrejsedagen på vores kontor i Søndervig. Ved bestilt rengøring dog senest kl. 9.
Ved afrejse udenfor kontorets åbningstid kan nøgle afleveres i nøgle-brevsprække ved kontoret i Søndervig.
Slutrengøring: Pris: DKK 1.061,-
Bestil nu eller senest 3 dage før afrejse. Læs mere
Forbrug: Strøm: DKK 3,21 pr. kWh
Vand: Gratis
Depositum: Der opkræves ikke depositum på dette hus.
Bemærk: Der opkræves ekstraordinært depositum for ungdomsgrupper.
Forsikring:Koster 8% af lejeprisen.
Kombineret afbestillings- og indbo-ansvarsforsikring. Læs mere
Serviceydelser: Vaskepakke (sengetøj og håndklæder): DKK 110 pr. sæt
Barneseng, leje: DKK 0 pr. uge
Barnestol, leje: DKK 0 pr. uge
Fryser, leje: DKK 180,- pr. uge. Levering til/fra sommerhuset koster DKK 115,- (Bestilling af fryser kun pr. e-mail eller telefon - begrænset antal)
Lejebetingelser:Se lejebetingelser her