Hus nr. 3002

Hus nr. 3002  ·  Hafavej 119, Søndervig

 • Antal personer 5 Pers
 • Huset er renoveret i/Byggeår 2016
  1990
 • Husets størrelse 80 m2
 • Grundens størrelse 1240 m2
 • Afstand til strand 150 m
 • Afstand til købmand 1.4 km
 • Husdyr IKKE tilladt
 • Ikke-ryger hus
 • Gratis internet adgang

Dejligt sommerhus tæt på strand og Søndervig centrum

Pragtfuldt og særdeles flot indrettet sommerhus på 80 m2 som ligger kun 150 m fra stranden. Huset er totalt moderniseret i 2017 og er udstyret med en meget energivenlig varmepumpe.

Indretning

Den hyggelige opholdsstue er kombineret med køkkenet hvilket giver meget plads og inviterer til fælles madlavning. Stuen er indrettet med nye møbler, fjernsyn med parabolantenne, dvd, radio, cd og gratis internetforbindelse. Brændeovnen sørger efter en lang dag for nogle hyggelige stunder.

Særdeles veludstyret køkkenafdeling, som bl.a er indrettet med en opvaskemaskine, mikrobølgeovn og en fryser på 40 liter. Badeværelse med opvarmet flisegulv og bruseniche og udover det er huset også udstyret med en vaskemaskine. 3 soveværelser - 2 med dobbeltseng og 1 med 1 enkeltseng.

Overalt i sommerhuset er der trægulve, hvidmalede vægge og trælofter med fritliggende bjælker, hvilket giver huset en meget hyggelig atmosfære. Der er flere terrasser, såvel åbent som overdækket med havemøbler og liggestole. Til de små findes der også en gynge i haven.

Beliggenhed

Sommerhuset er beliggende på en lettere kuperet klitgrund i rolige og børnevenlige omgivelser for enden af en stille vej og til en skøn sandstrand er der kun 150 m. Til Søndervig Centrum er der kun 800 m og til golfbanen på Lodbjerg Hede er der 2 km.

Bemærk: Fra sæson 2021 er der IKKE lukket terrasse, men ny træterrasse hele vejen rundt om huset. Desuden nyt badeværelse.

 Betingelser

Nøgleudlevering:Nøglen afhentes på vores kontor i Søndervig.
Ankomst:Ankomst fra kl. 15.00. Hvis sommerhuset er klar til indflytning før kl. 15.00, har I mulighed for at modtage en SMS når nøglen er klar til udlevering.
Ved ankomst udenfor kontorets åbningstid kan nøgle afhentes i nøgleboks. Kode til nøgleboks fremsendes pr. e-mail 3 dage før ankomst.
Afrejse:Nøglen afleveres senest kl. 10 på afrejsedagen på vores kontor i Søndervig. Ved bestilt rengøring dog senest kl. 9.
Ved afrejse udenfor kontorets åbningstid kan nøgle afleveres i nøgle-brevsprække ved kontoret i Søndervig.
Slutrengøring: Pris: DKK 804,-
Bestil nu eller senest 3 dage før afrejse. Læs mere
Forbrug: Strøm: DKK 2,56 pr. kWh
Vand: Gratis
Depositum: Der opkræves ikke depositum på dette hus.
Bemærk: Der opkræves ekstraordinært depositum for ungdomsgrupper.
Forsikring:Koster 8% af lejeprisen.
Kombineret afbestillings- og indbo-ansvarsforsikring. Læs mere
Serviceydelser: Vaskepakke (sengetøj og håndklæder): DKK 95 pr. sæt
Barneseng, leje: DKK 0 pr. uge
Barnestol, leje: DKK 0 pr. uge
Fryser, leje: DKK 180,- pr. uge. Levering til/fra sommerhuset koster DKK 115,- (Bestilling af fryser kun pr. e-mail eller telefon - begrænset antal)
Lejebetingelser:Se lejebetingelser her