Hus nr. 2939

Hus nr. 2939  ·  Mågedalen 33, Houvig

 • Antal personer 8 Pers
 • Byggeår 2019
 • Husets størrelse 160 m2
 • Grundens størrelse 2000 m2
 • Afstand til strand 300 m
 • Afstand til købmand 3 km
 • 2 husdyr tilladt Max 2
 • Ikke-ryger hus
 • Spabad
 • Sauna
 • Gratis internet adgang (Highspeed) Highspeed

Pragtfuldt arkitekttegnet businessclass sommerhus

Helt enestående og lækkert indrettet, arkitekttegnet sommerhus på 160 m2 med en fantastisk beliggenhed. Sommerhuset er beliggende for enden af stille vej i rolige og børnevenlige omgivelser, og til dejlig sandstrand er der kun 300 m.

Huset blev færdigbygget i juni 2019 på en klitgrund på 2000 m2.

Indretning

Flot og lys opholdsstue, som er moderne indrettet med flotte møbler, fjernsyn med parabolantenne, dvd-afspiller, og gratis highspeed ( 100 / 100 mb ) internetforbindelse. Her kan man sidde og nyde varmen og lyden af den gnistrende brændeovn.

Køkkenet, som ligger i forbindelse med opholdstuen, er særdeles veludstyret og lækkert indrettet med mikroovn, fryser på 180 liter og opvaskemaskine, samt en stor spiseplads, hvor hele familien kan samles. Herfra er der direkte adgang til husets overdækkede terrasse.

Der er 4 skønne soverum, hvoraf 3 er udstyret med en dobbeltseng samt et værelse med to enkeltsenge. Alle værelserne er rummeligt indrettet med skabsplads, natborde og natlamper.  

Sommerhuset har 2 pragtfulde badeværelser, den ene er med 2-pers.-spabad, bruseniche og opvarmet flisegulv. Fra badeværelset er der direkte adgang til sauna samt mulighed for at gå direkte ud på terrassen, hvor der også findes en stor 5-pers.-spabad. Det andet er et stort og rummeligt gæstetoilet med bruseniche.

Sommerhuset er også udstyret med et aktivitetsrum, som bl.a er udstyret med et bordtennisbord.

Overalt i sommerhuset er der lyse vægge og lofter samt trægulve.

Udendørsareal

Sommerhuset har en lækker overdækket terrasse, der kan gøre aftenerne lidt længere. Her kan man nyde en flot solnedgang fra den store åbne terrasse med havemøbler og liggestole. Derudover findes der en stor 5-pers udendørs spabad. 

Beliggenhed

Sommerhuset er beliggende for enden af en stille vej i rolige, børnevenlige og naturskønne omgivelser. Til dejlig sandstrand er der kun 350 m.Betingelser

Nøgleudlevering:Nøglen afhentes på vores kontor i Søndervig.
Ankomst:Ankomst fra kl. 15.00. Hvis sommerhuset er klar til indflytning før kl. 15.00, har I mulighed for at modtage en SMS når nøglen er klar til udlevering.
Ved ankomst udenfor kontorets åbningstid kan nøgle afhentes i nøgleboks. Kode til nøgleboks fremsendes pr. e-mail 3 dage før ankomst.
Afrejse:Nøglen afleveres senest kl. 10 på afrejsedagen på vores kontor i Søndervig. Ved bestilt rengøring dog senest kl. 9.
Ved afrejse udenfor kontorets åbningstid kan nøgle afleveres i nøgle-brevsprække ved kontoret i Søndervig.
Slutrengøring: Gratis slutrengøring
Forbrug: Strøm: DKK 3,21 pr. kWh
Vand: Gratis
Depositum: Der opkræves ikke depositum på dette hus.
Bemærk: Der opkræves ekstraordinært depositum for ungdomsgrupper.
Forsikring:Koster 8% af lejeprisen.
Kombineret afbestillings- og indbo-ansvarsforsikring. Læs mere
Serviceydelser: Vaskepakke (sengetøj og håndklæder): (Sæson 2022): DKK 95 pr. sæt
Vaskepakke (sengetøj og håndklæder): (Sæson 2023): DKK 110 pr. sæt
Vaskepakke (sengetøj og håndklæder): (Sæson 2024): DKK 110 pr. sæt
Barneseng, leje: DKK 0 pr. uge
Barnestol, leje: DKK 0 pr. uge
Fryser, leje: DKK 180,- pr. uge. Levering til/fra sommerhuset koster DKK 115,- (Bestilling af fryser kun pr. e-mail eller telefon - begrænset antal)
Lejebetingelser:Se lejebetingelser her