Akvarier

Her findes en oversigt over akvarier i området tæt på vores sommerhuse og i resten af Jylland.

Nørregade 2B, 6960 Hvide Sande

Fiskeriets Hus – Museum og Akvarium

DanWest rabataftale: Gæster hos DanWest får 20% rabat ved køb af billetter online

Museet fortæller historien om Hvide Sande og fiskeriet, som det har udviklet sig i det sidste århundrede. Bliv klogere på fiskeriet og byens historie, gå på opdagelse i det lille styrehus og kom helt tæt på de fisk, der lever i havet og i fjorden, i akvariet. 

Rabatten gælder dagsbilletter, der købes i online forsalg. Billetten købes via dette link: https://ringkobingfjordmuseer.billetexpressen.dk/

Ved at benytte rabatkoden 2024DW fratrækkes der automatisk 20%. 

Bemærk: Billetterne skal købes online, for at opnå rabatten og er kun gyldig ved samtidig fremvisning af DanWest nøgle. Der gives ikke rabat, hvis billetter købes i døren. 

Tarphagevej 2, 6710 Esbjerg V

Fiskeri- og Søfartsmuseet - Saltvandsakvariet

Oplev livet i havet. Her kan saltvandsakvariet med fisk fra havet opleves, sælarium med spættede sæler og gråsæler samt andre spændende udstillinger om fiskeri, søfart mm. Desuden flot udsigt over Vesterhavet.

Vesterhavsgade 16, 7680 Thyborøn

Jyllandsakvariet

DanWest rabataftale: 20% rabat på entréen ved forevisning af DanWest nøgle eller lejebevis.

I JyllandsAkvariet kan du se, mærke og opleve et bredt udvalg af de mange forskellige fisk der lever i Nordsøen og Limfjorden. Kom tæt på fiskene i rørebassinerne, hold en krabbe i hånden eller klap en haj på hovedet.

Færgevej 4, 8500 Grenaa

Kattegatcentret

I tunnelen gennem hajtanken er der kun 6 cm imellem dig og sandtigerhajerne. Du kan også dykke blandt danske hajer og fisk samt komme flere tusinde meter under havets overflade i dykkerklokken.

Willemoesvej 2, 9850 Hirtshals

Nordsøen Oceanarium

Nordeuropas største akvarium. Kom tæt på livet under vandoverfladen i Nordsøen. Oplev oceanariet med 4.5 mio liter vand og 2-3000 fisk, sælariet samt daglige fodringer af sæler og fiskene i oceanariet.