Restauranter i Hvide Sande, Ringkøbing og Søndervig

Herunder findes en liste over restauranter og caféer i og ved sommerhusområderne. Mange har skøn beliggenhed ned til fjorden og Vesterhavet og byder på skøn mad til fornuftige priser.

Parallelvej 3, 6960 Hvide Sande

Bella Italia

Italienske retter og italiensk stemning. Her findes fortrinsvis pizza og pasta på menukortet. Du finder også et stort legerum, der frit kan benyttes af børn i alle aldre.

Toldbogade 8, 6960 Hvide Sande

Ruth & Co.

Cafe, bar og lounge. Uanset om I leder efter et sted til en hyggelig frokost, rammerne til en hyggelig aften med familien eller der hvor I kan mødes med vennerne til en festlig aften med gode drinks.

Strandgade 5, 6960 Hvide Sande

Twenty Twenty

Stille og fredelig oase – få skidt fra hovedgaden i Hvide Sande. Cafeen er blandt andet kendt for deres gode kaffe, hjemmelavede kopper og lækre kager. Man kan sidde omme i deres hyggelig baggård, og slappe af.

Troldbjergvej 4, 6960 Hvide Sande

Hvide Sande Røgeri – Fiskehandel og spisested

Flot fiskehandel og spisested med frisk fisk. I Spisestedet kan man altid finde frisk fisk fra havet og fjorden. I delikatesseafdelingen findes også hjemmelavede salater, dressinger og sandwiches klar til a nyde.

Metheasvej 3, 6960 Hvide Sande

Lille K by Grantland

Lille K by Grandtland midt i Hvide Sande er både delikatessebutik og restaurant. Her kan du mødes med venner og familie i afslappende omgivelser, med gode madoplevelser tilberedt af lokale råvarer.

Fjorden 2B, 6950 Ringkøbing

Kræs – Café og Restaurant

Restaurant og cafe beliggende med udsigt over fjorden i Ringkøbing. Byder på fantastisk mad både til frokost og aften. Á la carte. Er vejret til det, kan du sidde udendørs med udsigt over fiskerhytterne ved fjorden.

Søndervigvej 1, 6950 Ringkøbing

McDonalds, Ringkøbing

Den lokale McDonalds byder på traditionel McDonalds mad med burgere, pommes frites og sodavand.

Vestkystvej 2, Søndervig, 6950 Ringkøbing

Værftet

Nyd skønne måltider i hyggelige omgivelser. Prøv en lækker salat, pizza, burger, et dejligt stjerneskud – eller sæt tænderne i en stor clubsandwich. Uanset hvad I er til, har restauranten noget for enhver smag. Restauranten ligger inde i Lalandia.

Vestkystvej 2, Søndervig, 6950 Ringkøbing

Bones

I Lalandia i Søndervig finder I den kendte familierestaurant Bone’s. Her kan I nyde spareribs, saftige steaks og sprøde bøffer og burgere, som Bone’s har specialiseret sig i at tilberede efter originale amerikanske opskrifter. I kan også gå amok i den store, lækre og velkendte salatbar.

Algade 11, 6950 Ringkøbing

Ristorante Pizzeria Italia

Italienske retter, italiensk personale og italiensk stemning. Her findes alverdens forskellige pizza og pasta på menukortet. Det er både muligt at spise udenfor i baggården, inde i restauranten eller tage med som take away.

Lodbergsvej 14, 6950 Ringkøbing

Pizzeria Valentino

Denne hyggelige italienske restaurant er beliggende midt i Søndervig tæt på byens liv. Udover vores indendørs servering har de også en stor og hyggelig terrasse. Menukortet byder på diverse Italienske retter, hvori der findes pasta, pizza, salater, fisk og kød samt desserter.

Vester Strandgade 1, 6950 Ringkøbing

NORDIC

Restaurant NORDIC ligger på en sidegade til Torvet. Du finder restauranten i Latinerkvarteret i den smukke gamle bindingsværksbygning med den hyggelige gårdhave. Her er maden inspireret af den Vestjyske natur og årstidens lokale kvalitetsråvarer. Drikkevarer til dette er nøje udvalgt og skal bidrage til at forbedre gæstens samlede oplevelse.

Vesterhavsvej 327, Nymindegab, 6830 Nørre Nebel

Nymindegab Kro

Fra restauranten på Nymindegab Kro kan du nyde panoramaudsigten over klitterne og Vesterhavet. Restauranten serverer egnsspecialiteter og fiskeretter med fisk fra Vesterhavet og Ringkøbing Fjord.

Badevej 45, 6950 Ringkøbing

Woodys

Woodys er en stemningsfuld kaffe-, is- og vinbar som ligger perfekt placeret i klitterne ved Søndervig, med en fantastisk udsigt til Vesterhavet.

Vester kær 28, 6950 Ringkøbing

Restaurant Helten

Restauranten på Hotel Fjordgården tilbyder danske og franske specialiteter samt fiskeretter.

Torvet 14, 6950 Ringkøbing

Ringkøbing Bolcher

Ringkøbing Bolcher er beliggende på Torvet midt i Ringkøbing. Vi er et lille, hyggeligt bolchekogeri med fokus på kvalitet og smag. Alle bolcher er håndlavede og vi bruger kun naturlige aromaer og farver. Alle vores bolcher hakkes på en gammeldags brødhakker, og der er derfor ingen bolcher, der er ens. Kom forbi, duft, se og oplev, når dropskogeren tryller med den varme bolchemasse. Hver dag i hele sommerferien kan du komme og lave din egen slikkepind. Se meget mere om det på vores Facebook side – Ringkøbing Bolcher.