Book et sommerhus til påske

Tag en velfortjent pause fra hverdagens forpligtelser og travlhed og nyd den skønne natur ved Vesterhavet samt forårets og lysets komme sammen med familie, venner eller din bedre halvdel. Med et sommerhus til påske lejet fra DanWest Feriehusudlejning er der lagt op til afslapning og hygge med gåture langs vandet, cykel- eller løbeture i skove og plantager eller kulturelle oplevelser i de gamle købstæder.

Har du et ønske om at holde påskeferien ved Vesterhavet, har vi et stort og bredt udvalg af sommerhuse i forskellige størrelser, som alle er beliggende i rolige og naturskønne omgivelser ikke langt fra vand.

Beklager, intet fundet.

Hvorfor leje et sommerhus til påske?

Påsken er en tid, hvor vi danskere traditionelt set samler os om god mad og hygge. Derfor er det mere end oplagt at tage traditionerne og hyggen med i sommerhuset, da I dermed kan strække hyggen over flere dage i afslappende omgivelser. Ved at invitere hele familien med i sommerhus, kan I være fælles om alt det praktiske, madlavningen, traditionerne og meget mere, som hører til i påsken.

Efter den lækre påskefrokost kan I slå mave på en god og lang gåtur langs vandet eller i klitterne for så at samle jer rundt om bordet igen for at male fine og farverige påskeæg. Hvem ved, om påskeharen også har været forbi i mellemtiden med lækre chokoladeæg? Påsken er altid en fest for de mindste i familien og med et sommerhusophold er rammerne helt perfekte.

Et sommerhus til påske, der passer til jer

Når du og familien gerne vil i sommerhus i forbindelse med påsken, behøver I ikke at lade jer begrænse eller nøjes med, når I kigger på et sommerhus hos os. Vi har mere end 500 sommerhuse, som du potentielt kan vælge imellem, hvis du er hurtigt ude.

Det betyder, at vi har sommerhuse til påske, hvor der er plads til:

• 4 personer
• 6 personer
• 8 personer
• 10 personer
• 12 personer

Størrelsen på de sommerhuse vi lejer ud, varierer dermed meget. Det samme gør stilen på sommerhusene også, som byder på alt lige fra det traditionelle sommerhus i træ med stråtag til det mere moderne sommerhus i mursten og med indendørs pool.

Uanset hvad du og familien tænker skal danne rammerne om jeres påskeferie, har I muligheden for at få det opfyldt med vores udvalg af sommerhuse.

Book et sommerhus til påske i god tid

Påsken er meget populært blandt mange af vores sommerhusgæster. Tænker du derfor også, at et sommerhusophold på dette tidspunkt kunne være fantastisk, anbefaler vi, at du booker så tidligt som muligt. Det gælder i hvert fald, hvis du gerne vil være sikker på at kunne booke et sommerhus på den beliggenhed, du godt kunne tænke dig.

Har du is i maven, er der også den mulighed, at du kan holde øje med vores last minute sommerhuse. Her kan du være heldig at kunne booke et passende sommerhus med helt op til 25% rabat.

Uanset hvad du har lyst til, og har det bedst med, er vi helt sikre på, at vi har et sommerhus til påske, som du synes om.

Vi glæder os til at tage imod dig!