Hus nr. 4517  ·  Brombærvej 7, Stauning

 • Antal personer 6 Pers
 • Byggeår 2007
 • Husets størrelse 92 m2
 • Grundens størrelse 1200 m2
 • Afstand til strand 5 km
 • Afstand til købmand 6,1 km
 • Husdyr IKKE tilladt
 • Ikke-ryger hus
 • Spabad
 • Sauna
 • Gratis internet adgang

Moderne feriehus i Stauning med flere skønne terrasser

Dejligt moderne indrettet feriehus i Stauning, beliggende kun 150 m fra Ringkøbing Fjord. Huset er bygget i kvalitetsmaterialer i 2007.

Udvendig:

Huset ligger på en velplejet naturgrund i rolige og naturskønne omgivelser. Flere skønne terrasser med gode havemøbler, 4 liggestole og havegrill. Her er der rig mulighed for at slappe af og nyde solen hele dagen, og holde øje med børnene, når de boltrer sig i sandkassen, på gyngen eller i legehuset.

Indvendig:

Klinkegulve, dog trægulv i soveværelser.

Den lyse og venlige stue er kombineret med køkkenet, og er smagfuld og hyggeligt indrettet med moderne møbler, brændeovn, TV med parabolantenne, stereoanlæg med cd-afspiller, DVD-afspiller og gratis trådløs internetadgang.

Flot og meget veludstyret køkken med bl.a. amerikansk køleskab, 100 L fryser, opvaskemaskine, mikrobølgeovn og komfur med keramiske kogeplader.

Lækkert badeværelse med gulvvarme, udstyret med bruseniche, toilet, håndvask, skabsarrangement, vaskemaskine, tørretumbler, 2-pers.-spabad og direkte indgang til saunaen. Desuden gæstetoilet.

Huset har 3 gode soverum, alle med bokssenge og god skabsplads. Desuden barneseng og barnestol i huset.

Et rigtigt hyggeligt feriehus med en skøn beliggenhed for naturelskere. Der er sti ved fjorden, hvor man kan opleve det rige fugle og dyreliv. Der er 5 min. i bil ind til den hyggelige Stauning Havn, hvor der mulighed for at købe ind, og gå på restaurant. Nede ved havnen er der mulighed for at bade og soppe ved den kunstigt anlagte strand (velegnet til børn). Der er gode fiskemuligheder i området, det fredet fuglereservat og Skjern Enge er et besøg værd. Ca. 20 km til Vesterhavet. Bemærk: huset udlejes ikke til ungdomsgrupper.

Hus 4517: Grundplan


Signaturforklaring

Betingelser

Nøgleudlevering:Nøglen afhentes hos Nr. Nebel Minimarked.
Ankomst:Ankomst mellem kl. 15 og 21.30. Hvis sommerhuset er klar til indflytning før kl. 15, har I mulighed for at modtage en SMS når nøglen er klar til udlevering.
Ved ankomst efter kl. 21.30 kan nøgle afhentes i nøgleboks. Information om nøgleboks fremsendes pr. e-mail 3 dage før ankomst.
Afrejse:Nøglen afleveres senest kl. 10 på afrejsedagen hos Nr. Nebel Minimarked. Ved bestilt rengøring dog senest kl. 9.
Ved afrejse udenfor kontorets åbningstid kan nøgle afleveres i nøgle-brevsprække ved Nr. Nebel Minimarked.
Slutrengøring: Pris: DKK 818,-
Bestil nu eller senest 3 dage før afrejse. Læs mere
Forbrug: Strøm: DKK 2,56 pr. kWh
Vand: Inkl. i prisen
Depositum: Der opkræves ikke depositum på dette hus.
Bemærk: Der opkræves ekstraordinært depositum for ungdomsgrupper.
Forsikring:Koster 6% af lejeprisen.
Kombineret afbestillings- og indbo-ansvarsforsikring. Læs mere
Serviceydelser:Vaskepakke (sengetøj og håndklæder): DKK 80,- pr. sæt
Barneseng, leje: DKK 80,- pr. uge
Barnestol, leje: DKK 80,- pr. uge
Lejebetingelser:Se lejebetingelser her