Hus nr. 3116

Hus nr. 3116  ·  Hvidbjergvej 55, Søndervig

 • Antal personer 6 Pers
 • Huset er renoveret i/Byggeår 2014
  1969
 • Husets størrelse 93 m2
 • Grundens størrelse 1200 m2
 • Afstand til strand 700 m
 • Afstand til købmand 1 km
 • 2 husdyr tilladt Max 2
 • Ikke-ryger hus
 • Gratis internet adgang (Highspeed) Highspeed

Hyggeligt og charmerende sommerhus i Søndervig - kun 700 m fra det brusende Vesterhav

Udvendigt:

Hyggeligt og charmerende sommerhus i det naturskønne Søndervig, med flere gode terrasser og hyggekroge med havemøbler, solvogne og grill, her kan man rigtigt slappe af og nyde solen hele dagen. Der er sandkasse til børnene, carport til bilen og familiens bedste ven hunden er også velkommen. Huset ligger på en dejlig kuperet klitgrund, i rolige omgivelser, tæt på både strand, hav og byliv.

Huset er bygget i 1969 i ægte klassisk sommerhusstil og løbende vedligeholdt og moderniseret, så det fremstår i en god stand. Man fornemmer hyggen, når man træder ind af døren.

Indvendigt:

Der er gulvtæpper overalt, dog klinker i køkkenet.   

Den rummelige og hyggelige opholdsstue er udstyret med brændeovn, fladskærms-tv og parabolantenne. Mens I tilbereder aftensmaden i køkkenet eller ligger henslængt på sofaen med en god bog, kan I samtidig nyde lyden af den knitrende brændeovn fra sin centrale placering i rummet. Køkkenet er udstyret med alle tekniske hjælpemidler, bl.a. opvaskemaskine og mikrobølgeovn, og direkte udgang til den ene terrasse. I redskabsrummet er der 100 liters fryser til rådighed.

3 soveværelser med god plads, alle med dobbeltseng. I det store soveværelse er der ekstra seng og mulighed for at børnene kan sove, også et godt sted til at hygge og spille. Til de mindste feriegæster er der barneseng og høj barnestol.

Godt badeværelse med bruseniche.

Af yderlige udstyr kan nævnes Highspeed internetforbindelse, energibesparende varmepumpe, vaskemaskine og tørretumbler.

Med kun 700 meter til Vesterhavet bør daglige gåture  eller måske ovenikøbet svømmeture  være en fast del af repertoiret under jeres ophold. Uanset om I besøger sommerhuset i Søndervig i vinter- eller sommerhalvåret er et besøg til Vesterhavet en skøn oplevelse. Det er ren balsam for sjælen at mærke vinden løbe gennem håret. Hvis I har cykler med (kan også lejes i området) skal Vestkyststien opleves til Hvide Sande eller Nymindegab, så naturskønt og med masser af dyre- og fugleoplevelser.  Eller man kan gå eller cykle til Søndervig, hvor der er masser af liv og små butikker, spisesteder, indkøb mm.Betingelser

Nøgleudlevering:Nøglen afhentes på vores kontor i Søndervig.
Ankomst:Ankomst fra kl. 15.00. Hvis sommerhuset er klar til indflytning før kl. 15.00, har I mulighed for at modtage en SMS når nøglen er klar til udlevering.
Ved ankomst udenfor kontorets åbningstid kan nøgle afhentes i nøgleboks. Kode til nøgleboks fremsendes pr. e-mail 3 dage før ankomst.
Afrejse:Nøglen afleveres senest kl. 10 på afrejsedagen på vores kontor i Søndervig. Ved bestilt rengøring dog senest kl. 9.
Ved afrejse udenfor kontorets åbningstid kan nøgle afleveres i nøgle-brevsprække ved kontoret i Søndervig.
Slutrengøring: Pris: DKK 877,-
Bestil nu eller senest 3 dage før afrejse. Læs mere
Forbrug: Strøm: DKK 3,21 pr. kWh
Vand: Gratis
Depositum: Der opkræves ikke depositum på dette hus.
Bemærk: Der opkræves ekstraordinært depositum for ungdomsgrupper.
Forsikring:Koster 8% af lejeprisen.
Kombineret afbestillings- og indbo-ansvarsforsikring. Læs mere
Serviceydelser: Vaskepakke (sengetøj og håndklæder): DKK 95 pr. sæt
Barneseng, leje: DKK 0 pr. uge
Barnestol, leje: DKK 0 pr. uge
Fryser, leje: DKK 180,- pr. uge. Levering til/fra sommerhuset koster DKK 115,- (Bestilling af fryser kun pr. e-mail eller telefon - begrænset antal)
Lejebetingelser:Se lejebetingelser her