Hus nr. 3096

Hus nr. 3096  ·  Røjklitvej 33, Lodbjerg Hede

 • Antal personer 6 Pers
 • Huset er renoveret i/Byggeår 2009
  1867
 • Husets størrelse 147 m2
 • Grundens størrelse 4020 m2
 • Afstand til strand 2.9 km
 • Afstand til købmand 3.2 km
 • 2 husdyr tilladt Max 2
 • Ikke-ryger hus
 • Gratis internet adgang

Hyggelig og rummeligt feriehus i Lodbjerg Hede, i utroligt rolige omgivelser og udsigt over flotte marker.

Tæt på Lodbjerg Hede som giver masser af spændende muligheder med både fiskesø og golfbane. Der er kun 2,7 km til Vesterhavet. Huset er oprindelig bygget i 1867 og totalrenoveret i 2009 med respekt for det traditionelle hus.

Udvendig:

Huset ligger på en 4020 m2 stor skøn naturgrund. Grunden er delvist indhegnet. Huset har flere terrasser og delvist overdækket og lukket med havemøbler og grill. (Bemærk at der er en lav loftshøjde på den overdækket terrasse)

Indenfor:

Stort velindrettet køkken udstyret med et stort køleskab, komfur med keramiske kogeplader, mikrobølgeovn og opvaskemaskine. 80 liter fryseskab og brændeovn.

Hyggelig spisestue og opholdsstue med brændeovn, fladskærms-TV, KabelTV, gratis WiFi- adgang og energivenlig varmepumpe.

Der er i alt 6 sovepladser, fordelt på 3 soveværelser. Alle 3 værelser med dobbeltseng. Det ene værelse er et gennemgangsværelse og er udstyret med et TV med DVD-afspiller.

2 dejlige badeværelser. Den ene med wc, bruseniche og gulvvarme, Det andet er et stort gæste-WC, med håndvask. Vaskemaskine til rådighed.

Et rigtigt hyggeligt feriehus med masser af plads, og med naturen lige udenfor døren, man kan være heldig at opleve både rådyr og fugle. Huset opvarmes med oliefyr (inklusiv i prisen). Der er ca. 5 min kørsel til Søndervig by, hvor der er masser af aktiviteter for gæster i alle aldre.

Bemærk: Nogle indvendige døre har begrænset højde, ca. 170 cm.

Øvrigt:

Det er i perioder muligt at købe brænde direkte ved huset. Laden på grunden er til ejer´s privat brug og ingen gæstehus.

Hus 3096: Grundplan


Signaturforklaring

Betingelser

Nøgleudlevering:Nøglen afhentes på vores kontor i Søndervig.
Ankomst:Ankomst fra kl. 15.00. Hvis sommerhuset er klar til indflytning før kl. 15.00, har I mulighed for at modtage en SMS når nøglen er klar til udlevering.
Ved ankomst udenfor kontorets åbningstid kan nøgle afhentes i nøgleboks. Kode til nøgleboks fremsendes pr. e-mail 3 dage før ankomst.
Afrejse:Nøglen afleveres senest kl. 10 på afrejsedagen på vores kontor i Søndervig. Ved bestilt rengøring dog senest kl. 9.
Ved afrejse udenfor kontorets åbningstid kan nøgle afleveres i nøgle-brevsprække ved kontoret i Søndervig.
Slutrengøring: Pris: Kontakt os for nærmere information
Bestil nu eller senest 3 dage før afrejse. Læs mere
Forbrug: Strøm: DKK pr. kWh
Vand: Gratis
Depositum: Der opkræves ikke depositum på dette hus.
Bemærk: Der opkræves ekstraordinært depositum for ungdomsgrupper.
Forsikring:Koster 8% af lejeprisen.
Kombineret afbestillings- og indbo-ansvarsforsikring. Læs mere
Serviceydelser: Vaskepakke (sengetøj og håndklæder): DKK pr. sæt
Barneseng, leje: DKK pr. uge
Barnestol, leje: DKK pr. uge
Fryser, leje: DKK 180,- pr. uge. Levering til/fra sommerhuset koster DKK 115,- (Bestilling af fryser kun pr. e-mail eller telefon - begrænset antal)
Lejebetingelser:Se lejebetingelser her