Hus nr. 3088

Hus nr. 3088  ·  Sivsangervej 35, Lodbjerg Hede

 • Antal personer 8 Pers
 • Byggeår 1994
 • Husets størrelse 150 m2
 • Grundens størrelse 2500 m2
 • Afstand til strand 1.4 km
 • Afstand til købmand 3.5 km
 • 2 husdyr tilladt Max 2
 • Swimmingpool
 • Spabad
 • Sauna
 • Gratis internet adgang (Highspeed) Highspeed

Godt feriehus med swimmingpool og nye boksmadrasser

Godt feriehus med pool beliggende i rolige omgivelser for enden af en stille vej. Lodbjerg Hede giver masser af spændende muligheder med både fiskesø og golfbane. Der er kun 1,4 km til Vesterhavet. Huset er oprindelig bygget i 1994 og løbende vedligeholdt.

Udvendig:

Huset ligger på en stor skøn naturgrund, hvor der er gode legemuligheder for børn, da der er sandkasse, legehus, og gynge. Huset har et dejligt terrasseareal med havemøbler, liggestole og grill.

Indvendig:

Trægulv i stue og værelser, opvarmet klinkegulv i køkken, badeværelser og poolrum.

Velindrettet køkken udstyret med et køle-/fryseskab med en frysekapacitet på 45 liter, komfur, mikrobølgeovn og opvaskemaskine. Køkkenet er kombineret med et hyggeligt spisestueareal. I opholdsstue er der brændeovn, TV, parabol, gratis WiFi- adgang, DVD, og radio med CD-afspiller

Der er i alt 8 sovepladser. I alle 4 soveværelser er der nye boksmadrasser fra 2017. 3 værelser med dobbeltseng og 1 værelse med 2 enkeltsenge, klædeskabe i alle værelser. Der er både barneseng og høj barnestol.

Dejlig poolafdeling med swimmingpool (5,5 x 3,2 x 1,0), 2 pers. spabad, sauna og bruseniche, et dejligt sted til hygge, samvær og afslapning. Et badeværelse med bruser, WC, håndvask, vaskemaskine og tørretumbler. Gæstetoilet med WC og håndvask.

Huset er udstyret med 2 energibesparende varmepumper. Der er en ekstra fryser på 100 liter placeret i redskabsrummet. Huset ligger 5 min kørsel fra Søndervig by, hvor der er masser af aktiviteter for gæster i alle aldre.Hus 3088: Grundplan


Signaturforklaring

Betingelser

Nøgleudlevering:Nøglen afhentes på vores kontor i Søndervig.
Ankomst:Ankomst fra kl. 15.00. Hvis sommerhuset er klar til indflytning før kl. 15.00, har I mulighed for at modtage en SMS når nøglen er klar til udlevering.
Ved ankomst udenfor kontorets åbningstid kan nøgle afhentes i nøgleboks. Kode til nøgleboks fremsendes pr. e-mail 3 dage før ankomst.
Afrejse:Nøglen afleveres senest kl. 10 på afrejsedagen på vores kontor i Søndervig. Ved bestilt rengøring dog senest kl. 9.
Ved afrejse udenfor kontorets åbningstid kan nøgle afleveres i nøgle-brevsprække ved kontoret i Søndervig.
Slutrengøring: Pris: Kontakt os for nærmere information
Bestil nu eller senest 3 dage før afrejse. Læs mere
Forbrug: Strøm: DKK pr. kWh
Vand: Gratis
Depositum: Der opkræves ikke depositum på dette hus.
Bemærk: Der opkræves ekstraordinært depositum for ungdomsgrupper.
Forsikring:Koster 8% af lejeprisen.
Kombineret afbestillings- og indbo-ansvarsforsikring. Læs mere
Serviceydelser: Vaskepakke (sengetøj og håndklæder): DKK pr. sæt
Barneseng, leje: DKK pr. uge
Barnestol, leje: DKK pr. uge
Fryser, leje: DKK 180,- pr. uge. Levering til/fra sommerhuset koster DKK 115,- (Bestilling af fryser kun pr. e-mail eller telefon - begrænset antal)
Lejebetingelser:Se lejebetingelser her