Hus nr. 3020

Hus nr. 3020  ·  Klitrosevej 15, Lodbjerg Hede

 • Antal personer 8 Pers
 • Huset er renoveret i/Byggeår 2015
  2005
 • Husets størrelse 114 m2
 • Grundens størrelse 2500 m2
 • Afstand til strand 1.6 km
 • Afstand til købmand 3.9 km
 • Husdyr IKKE tilladt
 • Ikke-ryger hus
 • Spabad
 • Sauna
 • Gratis internet adgang

1. klasses sommerhus i børnevenlige og naturskønne omgivelser på Lodbjerg Hede

1. klasses sommerhus på 114 m2 for enden af stille vej, med sauna og spabad, løbende vedligeholdt og moderniseret. Mange gode legemuligheder for børn, da der er sandkasse, gynge, vippedyr, rutschebane og 2 fodboldmål. Huset ligger i naturskønne og børnevenlige omgivelser på naturgrund med græsplæne, omgivet af træer og buske. Dejlig ugenert terrasseareal med havemøbler og liggestole.

Indretning:

Den smart indrettede opholdsstue er kombineret med køkkenet og er udstyret med flotte møbler, fjernsyn (Boxer-TV) med parabolantenne, stereoanlæg med cd- afspiller og brændeovn.

Veludstyret køkkenafdeling med fryser på 100 liter, opvaskemaskine og mikrobølgeovn. Der er trægulve i stue og køkken og gulvtæpper i værelserne. Lyst ludbehandlet fyrretræ på vægge og lofter.

Flot badeværelse med opvarmet flisegulv, bruseniche og 2-pers.-spabad. Herfra er der direkte adgang til en rummelig sauna. Gæstetoilet med opvarmet flisegulv og bruseniche.

Sommerhuset er flot og moderne indrettet og er også udstyret med vaskemaskine og tørretumbler. Der er 4 værelser, hvoraf 3 af værelserne er indrettet med hver en dobbeltseng samt værelse med 1 køjeseng.

Et første klasses sommerhus i naturskønne omgivelser for enden af stille vej. Mange gode legemuligheder for børn, da der er sandkasse, gynge, vippedyr, rutschebane og 2 fodboldmål.Hus 3020: Grundplan


Signaturforklaring

Betingelser

Nøgleudlevering:Nøglen afhentes på vores kontor i Søndervig.
Ankomst:Ankomst fra kl. 15.00. Hvis sommerhuset er klar til indflytning før kl. 15.00, har I mulighed for at modtage en SMS når nøglen er klar til udlevering.
Ved ankomst udenfor kontorets åbningstid kan nøgle afhentes i nøgleboks. Kode til nøgleboks fremsendes pr. e-mail 3 dage før ankomst.
Afrejse:Nøglen afleveres senest kl. 10 på afrejsedagen på vores kontor i Søndervig. Ved bestilt rengøring dog senest kl. 9.
Ved afrejse udenfor kontorets åbningstid kan nøgle afleveres i nøgle-brevsprække ved kontoret i Søndervig.
Slutrengøring: Pris: DKK 876,-
Bestil nu eller senest 3 dage før afrejse. Læs mere
Forbrug: Strøm: DKK 2,56 pr. kWh
Vand: Gratis
Depositum: Der opkræves ikke depositum på dette hus.
Bemærk: Der opkræves ekstraordinært depositum for ungdomsgrupper.
Forsikring:Koster 8% af lejeprisen.
Kombineret afbestillings- og indbo-ansvarsforsikring. Læs mere
Serviceydelser: Vaskepakke (sengetøj og håndklæder): DKK 95 pr. sæt
Barneseng, leje: DKK 0 pr. uge
Barnestol, leje: DKK 0 pr. uge
Fryser, leje: DKK 180,- pr. uge. Levering til/fra sommerhuset koster DKK 115,- (Bestilling af fryser kun pr. e-mail eller telefon - begrænset antal)
Lejebetingelser:Se lejebetingelser her