Hus nr. 2929

Hus nr. 2929  ·  Klitdalen 107, Houvig

  • Antal personer 6 Pers
  • Byggeår 2018
  • Husets størrelse 117 m2
  • Grundens størrelse 1461 m2
  • Afstand til strand 300 m
  • Afstand til købmand 900 m
  • Husdyr IKKE tilladt
  • Gratis internet adgang (Highspeed) Highspeed

Lækkert nyt feriehus i Houvig, bygget i kvalitetsmaterialer i 2018.

Lækkert nyt arkitekttegnet feriehus, bygget i kvalitetsmaterialer i 2018. Huset ligger i det flotte og naturskønne Houvig, kun 200 m fra det brusende Vesterhav.

Udvendig:

Huset ligger højt på en fantastisk kuperet klitgrund, og et rigtigt skønt terrasseareal omgiver huset. Mod øst overdækket terrasse med god læafskærmning, hvor morgenkaffen kan nydes. Senere kan man slappe af og nyde solen på den anden terrasse, som ligger ugenert i læ af klitten. Her der er havemøbler, liggestole og grill. Til børnene sandkasse og gynge. Redskabsrum og carport til bilen.

Der er gode anlagte gå- og cykelstier i området med mulighed for skønne og intense naturoplevelser, kun få min. kørsel til Søndervig.

Indvendig:

Der er trægulve, dog klinker i baggang og begge badeværelser. Alle gulve er opvarmede (energibesparende varmepumpe). Der er lyse vægge og lofter, og der kommer masser af lys ind via de store vinduespartier.

Flot køkken med div. tekniske hjælpemidler, bl.a. køle-/fryseskab, komfur, mikrobølgeovn og opvaskemaskine. Køkkenet er kombineret med den smagfuld indrettet og møbleret opholdsstue som er udstyret med brændeovn, fladskærms -TV, parabol, gratis WiFi- adgang, DVD, og radio med CD-afspiller.

Der er i alt 6 sovepladser, boksmadrasser i alle 3 soveværelser, og klædeskabe. Barneseng og høj barnestol.

Lækkert badeværelse med god plads, som er udstyret med bruser, WC samt vask, og opbevaringsmuligheder til badeartikler m.m. Desuden dejligt stor toiletrum med vask, wc, vaskemaskine og tørretumbler.

Velindrettet indgang, hvor der er plads til sko og overtøj. Ifm indgangen er der udvendig fiskerenseplads.

Et særdeles lækkert feriehus med en skøn beliggenhed, hvor udsigten udover klitlandskabet, roen og den unikke natur kan nydes.Hus 2929: Grundplan


Signaturforklaring

Betingelser

Nøgleudlevering:Nøglen afhentes på vores kontor i Søndervig.
Ankomst:Ankomst fra kl. 15.00. Hvis sommerhuset er klar til indflytning før kl. 15.00, har I mulighed for at modtage en SMS når nøglen er klar til udlevering.
Ved ankomst udenfor kontorets åbningstid kan nøgle afhentes i nøgleboks. Kode til nøgleboks fremsendes pr. e-mail 3 dage før ankomst.
Afrejse:Nøglen afleveres senest kl. 10 på afrejsedagen på vores kontor i Søndervig. Ved bestilt rengøring dog senest kl. 9.
Ved afrejse udenfor kontorets åbningstid kan nøgle afleveres i nøgle-brevsprække ved kontoret i Søndervig.
Slutrengøring: Pris: Kontakt os for nærmere information
Bestil nu eller senest 3 dage før afrejse. Læs mere
Forbrug: Strøm: DKK pr. kWh
Vand: Gratis
Depositum: Der opkræves ikke depositum på dette hus.
Bemærk: Der opkræves ekstraordinært depositum for ungdomsgrupper.
Forsikring:Koster 8% af lejeprisen.
Kombineret afbestillings- og indbo-ansvarsforsikring. Læs mere
Serviceydelser: Vaskepakke (sengetøj og håndklæder): DKK pr. sæt
Barneseng, leje: DKK pr. uge
Barnestol, leje: DKK pr. uge
Fryser, leje: DKK 180,- pr. uge. Levering til/fra sommerhuset koster DKK 115,- (Bestilling af fryser kun pr. e-mail eller telefon - begrænset antal)
Lejebetingelser:Se lejebetingelser her