Hus nr. 2917  ·  Regnspovedalen 10, Houvig

  • Antal personer 6 Pers
  • Byggeår 2002
  • Husets størrelse 118 m2
  • Grundens størrelse 1300 m2
  • Afstand til strand 450 m
  • Afstand til købmand 600 m
  • 2 husdyr tilladt Max 2
  • Spabad
  • Sauna
  • Gratis internet adgang

Feriehus i forskudt plan med god plads og skøn beliggenhed i Houvig

Feriehus i forskudt plan med god plads og skøn beliggenhed i Houvig. Huset ligger kun 450 m fra Vesterhavet, højt på en kuperet klitgrund med udsigt udover området. Det er bygget i 2002, og løbende moderniseret. Der er åben terrasse. Desuden dejlig overdækket terrasse med glasafskærmning, gode læmuligheder og div. havemøbler. Klinkegulve, dog gulvtæpper i soveværelser.

Indretning:

Rummeligt badeværelse med gulvvarme, bruseniche, 2 pers. spabad og vaskesøjle - her er der også plads til at man kan stå og ordne tøj. Desuden er der direkte adgang til sauna. Gæstetoilet.

Køkkenalrum med opvaskemaskine, mikrobølgeovn og fryser. Nedsænket stue med stort glasparti og udgang til den overdækkede terrasse, her kan man nyde den skønne udsigt. I stuen er der brændeovn, fladskærms-TV, parabol og stereoanlæg med CD-afspiller. 3 soveværelser, alle med dobbeltseng. Gratis trådløst internet, barneseng og høj barnestol.

Huset opvarmes ved hjælp af oliefyr. Et godt lyst og venligt feriehus, som ligger i et område, hvor der er mulighed for skønne naturoplevelser. Der er cykelsti til Søndervig. I Søndervig er der gode indkøbsmuligheder, spændende butikker, bowling-og fitnesscenter, man kan spille golf, lysfiske og meget mere.

Hus 2917: Grundplan


Signaturforklaring

Betingelser

Nøgleudlevering:Nøglen afhentes på vores kontor i Søndervig.
Ankomst:Ankomst fra kl. 15.00. Hvis sommerhuset er klar til indflytning før kl. 15.00, har I mulighed for at modtage en SMS når nøglen er klar til udlevering.
Ved ankomst udenfor kontorets åbningstid kan nøgle afhentes i nøgleboks. Kode til nøgleboks fremsendes pr. e-mail 3 dage før ankomst.
Afrejse:Nøglen afleveres senest kl. 10 på afrejsedagen på vores kontor i Søndervig. Ved bestilt rengøring dog senest kl. 9.
Ved afrejse udenfor kontorets åbningstid kan nøgle afleveres i nøgle-brevsprække ved kontoret i Søndervig.
Slutrengøring: Pris: DKK 876,-
Bestil nu eller senest 3 dage før afrejse. Læs mere
Forbrug: Strøm: DKK 2,56 pr. kWh
Olie: DKK 28,00 pr. enhed
Vand: Inkl. i prisen
Depositum: Der opkræves ikke depositum på dette hus.
Bemærk: Der opkræves ekstraordinært depositum for ungdomsgrupper.
Forsikring:Koster 6% af lejeprisen.
Kombineret afbestillings- og indbo-ansvarsforsikring. Læs mere
Serviceydelser:Vaskepakke (sengetøj og håndklæder): DKK 80,- pr. sæt
Barneseng, leje: DKK 80,- pr. uge
Barnestol, leje: DKK 80,- pr. uge
Fryser, leje: DKK 180,- pr. uge. Levering til/fra sommerhuset koster DKK 115,- (Bestilling af fryser kun pr. e-mail eller telefon - begrænset antal)
Lejebetingelser:Se lejebetingelser her