Hus nr. 2742

Hus nr. 2742  ·  Øster Skovvej 113, Nørhede

 • Antal personer 6 Pers
 • Huset er renoveret i/Byggeår 2017
  1974
 • Husets størrelse 78 m2
 • Grundens størrelse 1200 m2
 • Afstand til strand 80 m
 • Afstand til købmand 3 km
 • 1 husdyr tilladt Max 1
 • Ikke-ryger hus
 • Sauna
 • Gratis internet adgang (Highspeed) Highspeed

Rummeligt feriehus, senest moderniseret i 2017, 75 m fra fjorden

Hyggeligt og velholdt feriehus i Sdr. Nissum, kun 75 m fra fjorden. Huset er oprindeligt bygget i 1974, og løbende moderniseret, senest i 2017.

Udvendig:

Huset ligger på en naturgrund i rolige omgivelser. Der er åben terrasse med havemøbler, grill og liggestole, hvor man kan man sidde og slappe af og nyde solen, mens børnene leger i sandkassen eller på gyngen. Desuden udestue med havemøbler.

Der er gode anlagte gå- og cykelstier i området med mulighed for skønne og intense naturoplevelser.

Indvendig:

Indvendigt er der klinkegulv, vinylgulv og gulvtæpper.

Lækkert køkken med div. tænkelige hjælpemidler, bl.a. opvaskemaskine, mikrobølgeovn og fryser 40 liter. Køkkenet er kombineret med en hyggelig indrettet stue med brændeovn, fladskærms-TV, parabol, gratis WIFI-adgang og radio med CD-afspiller.

6 sovepladser, 3 soveværelser 2 med dobbeltseng og 1 med 2 enkeltsenge, alle med boksmadrasser og god skabsplads. I et af værelserne er der ekstra TV, som man kan se tyske TV-kanaler på samt se DVD-film på. Til de mindste feriegæster er der barneseng og høj barnestol.

Godt badeværelse med gulvvarme, håndvask, wc, bruseniche, baby-badekar, vaskemaskine og tørretumbler. Herfra direkte adgang til sauna.

Energibesparende varmepumpe. Udvendig fiskerenseplads og 100 liters fryser i redskabsrum. Robåd til rådighed, årer og 2 redningsveste til voksne i redskabsrum.

Et hyggeligt feriehus, som ligger i et roligt og naturskønt område, hvor man kan nyde det rige dyre- og fugleliv, balsam for sjælen. Ved fjorden er der lille badestrand, badebro, gode muligheder for børn, og for surfere. Den lille hyggelige havn, hvor der er stemning og atmosfære. Skovlegeplads i området. 3 km til multihallen i Sdr. Nissum. Husby plantage med gode løbe- og mountainbike ruter. Lystfiskeri i Thorsminde. Cykelsti rundt om Stadil fjord, som går til Søndervig golfklub. Der er ca. 20 min. kørsel til Søndervig, hvor der er gode indkøbsmuligheder, spændende butikker, bowling-og fitnesscenter, man kan spille golf, lystfiske og meget mere. Ca. 7 km til Vesterhavet.Hus 2742: Grundplan


Signaturforklaring

Betingelser

Nøgleudlevering:Nøglen afhentes på vores kontor i Søndervig.
Ankomst:Ankomst fra kl. 15.00. Hvis sommerhuset er klar til indflytning før kl. 15.00, har I mulighed for at modtage en SMS når nøglen er klar til udlevering.
Ved ankomst udenfor kontorets åbningstid kan nøgle afhentes i nøgleboks. Kode til nøgleboks fremsendes pr. e-mail 3 dage før ankomst.
Afrejse:Nøglen afleveres senest kl. 10 på afrejsedagen på vores kontor i Søndervig. Ved bestilt rengøring dog senest kl. 9.
Ved afrejse udenfor kontorets åbningstid kan nøgle afleveres i nøgle-brevsprække ved kontoret i Søndervig.
Slutrengøring: Pris: DKK 804,-
Bestil nu eller senest 3 dage før afrejse. Læs mere
Forbrug: Strøm: DKK 2,56 pr. kWh
Vand: Gratis
Depositum: Der opkræves ikke depositum på dette hus.
Bemærk: Der opkræves ekstraordinært depositum for ungdomsgrupper.
Forsikring:Koster 8% af lejeprisen.
Kombineret afbestillings- og indbo-ansvarsforsikring. Læs mere
Serviceydelser: Vaskepakke (sengetøj og håndklæder): DKK 95 pr. sæt
Barneseng, leje: DKK 0 pr. uge
Barnestol, leje: DKK 0 pr. uge
Lejebetingelser:Se lejebetingelser her