Vesterhavet

Vesterhavet er garantien for uforglemmelige oplevelser hele året rundt. Naturen med de store vidder og fjerne horisonter, de brede sandstrande og de bløde klitter skal opleves på tætteste hold.

Sol og sommer

Om sommeren er Vesterhavet for mange det oplagte sted at drage på ferie til. Badeferie, daseferie, aktiv ferie, wellnessferie, eller hvad man nu kan finde på. I får det hele herude, og Vesterhavet vil tage imod jer med sine kilometervis af brede, hvide sandstrande, bløde klitter og masser af liv og glade mennesker.

Den barske vinter

Om efteråret og vinteren kan Vesterhavet vise sig fra den mere barske side. Når de kraftige storme rammer stranden, kan man se, hvilke kræfter naturen har. Og dagen efter, når stormen har lagt sig, er det tid til at tage på stranden for at lede efter rav – også kaldet det ”danske guld”. Brug lidt tid på at finde rav – at finde sit første stykke rav er en fantastisk oplevelse.

Hele året

Men Vesterhavet er oplagt hele året rundt. For havet har altid sit ansigt og sin charme. Også i vinterhalvåret, hvor mange gæster finder skønhed i dets brusen og dets ofte lidt barske ansigt.

I vil elske en ferie ved Vesterhavet.