LEGOLAND med 25% rabat!

Få 25% rabat på LEGOLAND® billetterne!

Køb billetter til LEGOLAND® på vores kontorer i Årgab og Søndervig og spar 25% på indgangsbilletten.

I kan også købe billetter med 25% rabat online i Legolands webshop. Link til bestilling fremsendes per email 3 dage før jeres ankomst.

Bemærk at tilbuddet kun gælder for kunder, som har booket deres ophold hos DanWest Feriehusudlejning.

Besøg LEGOLAND og prøv én af de mere end 55 forlystelser for både børn, barnlige sjæle og voksne. Uanset om I foretrækker hygge eller er mere til action, finder I masser af sjov og spændende oplevelser for hele familien. Alle forlystelser i LEGOLAND er gratis når entréen er betalt – dog ikke Trafikskolen.

LEGOLAND® Billund Resort - 65 mio. LEGO® klodser venter på dig

Velkommen til et land fyldt med LEGO® klodser og masser af leg og familietid! I LEGOLAND® Billund Resort får I gåsehud i spøgelseshuset, vandpjaskeri i piraternes vandland, sug i maven i rutsjebanerne, snobrød med indianerhøvdingen og masser af LEGO® leg. Der er mere end 50 spændende forlystelser og en stribe af sjove events at kaste sig over. Vi ses til en forrygende sjov sæson i 2015!

Spændende events og forrygende koncerter

Gør plads i kalenderen, når LEGOLAND® endnu engang inviterer indenfor til en lang række af spændende events og sjove oplevelser for hele familien. Gennem hele sæsonen kan du opleve kendte stjerner og nye talenter, og du kan selv deltage i spændende konkurrencer og andre udfordringer, hvor du både skal bruge hovedet, kroppen og fantasien. Følg med på LEGOLAND.dk.

Oplev LEGOLAND® – til lands, til vands og i luften

Ta med på en skræmmende sjov tur i Ghost – The Haunted House, snig dig inden for i det hjemsøgte hus, hvor det vrimler med vampyrer, spøgelser og monstre. Her kan du jagte spøgelser i den forheksede spejllabyrint og møde The Crazy Scientist og hans skrupskøre eksperiment, der vil sende dig og din modige familie på en svævetur, som måske ender med, at I styrter neeeeed! Glæd dig også til et gensyn med alle de kendte og elskede LEGOLAND® oplevelser: Hold hovedet koldt, når du suser gennem Polar Land på en vild snescootertur med Polar X-plorer rutsjebanen, der med sit unikke 5 meter drop kan få dit blod til at fryse til is. Glæd dig til at udforske en koloni af levende pingviner i Penguin Bay. Gå på opdagelse i det fascinerende Miniland, og oplev en utrolig verden, hvor alt er bygget af LEGO® klodser. Bag snobrød med indianeren. Hold skyderen varm, når du skyder dig gennem det uhyggeligt spændende TEMPEL på jagt efter skjulte skatte. Tag med ubåden ned til hajer og monsterkrabber i Atlantis by SEA LIFETM. Husk også badetøj og træben, så du kan være med i de van(d)vittige søslag i Pirate Lagoon. I LEGOLAND® er der fart, action og spænding for hele familien. Der er mere end 50 spændende forlystelser og en stribe af sjove events at kaste sig over. Vi ses til en forrygende sjov sæson i 2014!

God tur i LEGOLAND

DanWest ønsker jer en rigtig god tur i LEGOLAND!

Læs mere om LEGOLAND på www.legoland.dk

LEGO, LEGO logo og LEGOLAND er varemærker tilhørende LEGO Gruppen og her anvendt med speciel tilladelse. © 2015 LEGO Gruppen.